- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
Merhaba.. 1 senedir evliyim yaklaşık 6 aydır çocuk istiyoruz eşimle ama henüz olmadı ve bizde doktora gittik..testlerim yapıldı tahlillerimde herhangi bişey olmadıgını söyledi doktorum..birde eşime spermiyogram yapıldı onunkindede hiç bir sıkıntı çıkmadı..klomen tedavisine başladık ilk ay kullandım ama gebelik gerçekleşmedi..yumurta takibimdede sorun yok yumurtalarım olgunlaşıyo ama gebelik gerçekleşmiyo..
bu ay tekrar klomen kullanıyorum..yumurta takibi yapılacak..doktorum stresten olmayabileceğimi ve kendimi serbest bırakmamı söylüyor..
fakat ben birde sizden yorum almak istiyorum tahlillerim hakkında
FSH 4.49
LH 8.12
PROLAKTİN 19.16
TSH 0.639
tahlillerim bunlar..bu forumda bi konu açmıştım orda bazı arkadaşlar pcos var sende dediler ama doktoruma belkide 100 defa sordum pko varmı diye oda asla böyle birşey olmadıgını ultrasonla baktıgını ve tahlillerimdede böyle birşey gözükmediğini söyledi..
eşimin testlerinden kesin oldugum için onu buraya koymadım..değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum
bu ay tekrar klomen kullanıyorum..yumurta takibi yapılacak..doktorum stresten olmayabileceğimi ve kendimi serbest bırakmamı söylüyor..
fakat ben birde sizden yorum almak istiyorum tahlillerim hakkında
FSH 4.49
LH 8.12
PROLAKTİN 19.16
TSH 0.639
tahlillerim bunlar..bu forumda bi konu açmıştım orda bazı arkadaşlar pcos var sende dediler ama doktoruma belkide 100 defa sordum pko varmı diye oda asla böyle birşey olmadıgını ultrasonla baktıgını ve tahlillerimdede böyle birşey gözükmediğini söyledi..
eşimin testlerinden kesin oldugum için onu buraya koymadım..değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum