- 30 Mart 2023
- 273
- 81
- 18
- Konu Sahibi Filtrekahvem
Arkadaşlar bu konuda bilginiz var mı? Ailemle 10 yildir bu evde yaşiyoruz.Ev sahibi üst katta oturuyor.Temmuz ayinda 10.yilimiz doldu.3 4 senedir ev sahibinin karısı bizimle uğraşiyor.Psikolojik olarak da sorunlu bir kadın.Balkona çıkıp sokaktan geçenlere hırsızlar evime girdiniz eşyalarimi çaldınız diye bağiran bir kadin.Balkonda kendi kendine konuşur sabahlara kadar.Kapimiza kağıtlar asar.Evi geneleve çevirdinizler..eşyalarimi getirinler..neler neler..Durumumuz yoktu çikamadik sonra ev baktik gönlümüze göre de bulamadik.ev sahibiyle de konuştuk karıma bakmayin rahatsiz dedi.sonra kadinin oğlu gelip çikin dedi annem sizi istemiyor dedi.birbirlerinden bağimsiz davranan bir aileler.Hepsi ayri konuşuyor kimi zaman 2 yilda 1 zam yaptiğimiz zamanlar oldu ama bayadir her sene zammizi yaptik hiç kira borcumuz yok yakin oturduklari için kapiya gelip aldilar kirayi hep.geçen sene 1 ekimde kontrat yeniledik.Eve girişimizden sonra ilk defa kontrat yeniledik.tahliye taahhütnamesini de imzaladik üstümüze gelmesinler diye.Babam imzalamadi kardeşim imzaladi.evet babam kirayi ödemiyor ben veriyorum.orasi ayrı bir konu.şimdi zaman da doldu haftalardir ev de baktik maalesef bulamadik düzgün bir ev.beş para etmeyen evler 14 15 bin arkadaşlar.hadi parasini gectim düzgün bi ev bulsak tutucaz.bulamadik.ev sahibi bize ne yapabilir bu durumda ?