Tahliye taahhütnamesi?

Adliyede çalişiyorum.arabulucuk sisteminden bahsetti arkadaşlar.ben çok deşmedim konuyu.sorun olmaz demişlerdi
Ben kiracı değilim son revize edilen kanun metnine tam vakıf olmamakla birlikte sadece yakın zamanda bir tanıdık bu tür sorunla karşılanmıştı ispat edemediği için mahkemelik oldular o nedenle bilgi vermek istedim umarım sorun çıkmadan çözersiniz 😇

bilmiyorum kı. Yardımcı olması ıcın kızı arqdım ama bulamadım sarışın bir ınfluencerdı. İzlemiş olan varsa belkı adın yazar. Ama o kızda böyle elden veriyor sonra başına gelmeyen kalmadı. Apar topar memurlarla kapıya atılmıstı
Cisem sanırım evet açıklama hakkı bile olmadı

bilmiyorum kı. Yardımcı olması ıcın kızı arqdım ama bulamadım sarışın bir ınfluencerdı. İzlemiş olan varsa belkı adın yazar. Ama o kızda böyle elden veriyor sonra başına gelmeyen kalmadı. Apar topar memurlarla kapıya atılmıstı
Bu videoyu bende izlemiştim dilan ay ismi

10 yıl olmuş hala 3 bine oturmak ayıp değil mi?
Zaten istese yakında dava açıp çıkarabilir sizi. Bi an önce iyi kötü bi ev bulup çıkın bence
Geçen sene kontrati yeniledik.3 bin yaptik kirayi her yerde 4 5 bindi kiralar.bu sene böyle tavan yapti her yerde

Geçen sene kontrati yeniledik.3 bin yaptik kirayi her yerde 4 5 bindi kiralar.bu sene böyle tavan yapti her yerde
Benim aidat o kadar. Bedavaya oturuyorsunuz kadın ağzıyla istemiyorum diyor çıkın diye yapmadigi kalmamış hala arabulucu falan diyorsunuz orası sizin tapulu eviniz değil biliyorsunuz dimi?
Oturduğunuz ev şuan rahat 10 15 eder (eli yüzü düzgün dediğiniz için diyorum) Vala kusura bakmayın bu kadar yüzsüzlüğe pes diyorum.
Yeni kiracı olsanız tamam ama 10 yıl olmuş. Başınızı yastığa rahat koymak istiyorsanız kirada düzenleme yapıp oturun madem çıkmak yerine
Daha da mahkemeye falan verip rezil etmeyin kendinizi
-sozlesme yenilenmiş ama vicdanen düzeltme yapmanız gerek sanki.

Son düzenleme:
3-4 senelik kiracı olsanız yada yeni girmiş olsanız emsaller sizi bağlamaz derdim de
10 senedir oturduğunuz için sizde bu eve emsal kira ödemek zorundasınız
artık yasa bile korumaz sizi
ki korunması gereken siz değilsiniz ev sahibiniz
tamam geçen sene emsaller 4-5 olabilir ama şu an 15 falan diyorsunuz
10 senelik olduğunuz için sizin de güncelleme yapmanız lazım

ben anlamıyorum insanların evine neden zorla duruyorsunuz istemiyor işte sizi evinde. 10 sene dolmuş sebep göstermeden cikarabilir hala zorluk çıkarma peşindesiniz.

Back
X