Bence kız bu pozisyonda iken erkek olduğu gözükürdü yani benim ki öyleydi 11 haftalikken gostermisti erkektiKizlar tahminlerinizi alabilirmiyim kız mı erkek mi 12 . Hafta
Benim özelde 12. Haftada söylemişlerdiKizlar tahminlerinizi alabilirmiyim kız mı erkek mi 12 . Hafta
Doktorum 30 yıllık bir doktor bend ozeldeyim fakat bişey demediBenim özelde 12. Haftada söylemişlerdi
Benim doktorumda Bayâ yaşlı. Zaten devletten emekli olduktan sonra özelde çalışmaya başlamış. bebeğin duruşuyla da alakalı olan bilirDoktorum 30 yıllık bir doktor bend ozeldeyim fakat bişey demedi
Kız olursa Firuze erkek olursa Atabey inşallahbenim 20 haftada detaylıda anca belli oldu bacakları hep kapalıydı,herkes kız dedi erkekmiş:)
sağlıcakla gelsinler canım hayırlısı olsunKız olursa Firuze erkek olursa Atabey inşallah
Erkek gibiKızlar banada tahmin yapar mısınız 9 haftalık daha küçüğüz baya
Herkes aynısını söylüyor sağlıkla gelsin ilk çocuğum cinsiyet hiç önemli değil ama insan merak ediyorErkek gibi
Eder tabi canım ilk önce sağlıklı olsun bahtı güzel olsun yavrununHerkes aynısını söylüyor sağlıkla gelsin ilk çocuğum cinsiyet hiç önemli değil ama insan merak ediyor
AminEder tabi canım ilk önce sağlıklı olsun bahtı güzel olsun yavrunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?