Tahmini betanız kaç iken bulantınız başladı

Kardelenzeynepp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2019
462
190
18
Arkadaşlar benım beta muhtemelen 17000 de hala bulantı yok korkuyorum siz tahminen betanız kaçken başladı

Bence bunlari hic dusunmeden keyfini cikarin. Hastanede yanimdaki kadin daha kese bile gorulmemisken alin bu cocugu ben istemiyorum midem patlicak diye diye feryat ediyordu.sabaha kadar agladi kustu feryat etti.9 ay kusuyormus hamileliklerinde.
Bence tamamen atin aklinizdan bulancakmi bulanmicakmi diye bile dusunmeyin insallah saglikla kucagnza alirsnjz

Amin inşallah teşekkür ederim

Beta değeri ile mide bulantısının ne ilgisi var?
Bulantı ve kusmalar
Nedeni, artan hamilelik hormonlarıdır. Özellikle beta-HCG hormonundaki artışla, mide bulantısı arasındaki ilişki çok barizdir. İkiz hamileliklerde B-HCG hormonu daha çok arttığı için bulantı ve kusma da daha çok olur.

8. Hafta civari basladi ve 15. Haftaya kadar daimi bir mide bulantim oldu hic kusmadim ama devamli midem bulaniyordu

Vallahi benim şuan 5 haftalık sadece bir defa mide bulantım oldu onda da test yapmıştım henüz bilmiyordum ama kiminde olur kiminde olmazmış şuan da benim hiç birseyim yok şükür

Tuhaf, bu teoriye göre bir çocuk annesi olarak ben o zaman hiç hamile kalmamışım. Bulantı yaşamadım çünkü.

Tuhaf, bu teoriye göre bir çocuk annesi olarak ben o zaman hiç hamile kalmamışım. Bulantı yaşamadım çünkü.
Güzel hoş da bu kadar katı konuşmanız şaşırttı beni, bulunduğum endişeLi bekleyiş içerisinde daha nazik konuşabilir yada konuya yorum yazmayabilirdiniz

Ben hamileliğimi öğrenmemiştim daha bulantı ve kusma başlamıştı öğrendiğimde de kese daha gözükmemişti bile hastanede lahmacun kokuyodu midemi bulandırmıştı bence olacaksa hemen oluyor ki ben şuna da bağlıyorum benim midem hep hassastır değişik yağlardan stresden hemen midem etkilenirdi çocukluktan beri.. eğer gebelikten öncede varsa bi hassaslık ihtimal yüksek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…