- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
- 18
- Konu Sahibi Kardelenzeynepp
-
Belki genetikdir annenizdemi sizin gibiydi acabaBen 30. Haftadayim bir kere bile midem bulanmadi. Herkesin bulanmayabilir
Belki genetikdir annenizdemi sizin gibiydi acaba
Hiç bulantı yaşamadımArkadaşlar benım beta muhtemelen 17000 de hala bulantı yok korkuyorum siz tahminen betanız kaçken başladı
Amin inşallah teşekkür ederimBence bunlari hic dusunmeden keyfini cikarin. Hastanede yanimdaki kadin daha kese bile gorulmemisken alin bu cocugu ben istemiyorum midem patlicak diye diye feryat ediyordu.sabaha kadar agladi kustu feryat etti.9 ay kusuyormus hamileliklerinde.
Bence tamamen atin aklinizdan bulancakmi bulanmicakmi diye bile dusunmeyin insallah saglikla kucagnza alirsnjz
Beta değeri ile mide bulantısının ne ilgisi var?Arkadaşlar benım beta muhtemelen 17000 de hala bulantı yok korkuyorum siz tahminen betanız kaçken başladı
Bulantı ve kusmalarBeta değeri ile mide bulantısının ne ilgisi var?
benim hamilelik buyonca hiç bulantı olmadı. herkeste olcak diye şart yokArkadaşlar benım beta muhtemelen 17000 de hala bulantı yok korkuyorum siz tahminen betanız kaçken başladı
Tuhaf, bu teoriye göre bir çocuk annesi olarak ben o zaman hiç hamile kalmamışım. Bulantı yaşamadım çünkü.Bulantı ve kusmalar
Nedeni, artan hamilelik hormonlarıdır. Özellikle beta-HCG hormonundaki artışla, mide bulantısı arasındaki ilişki çok barizdir. İkiz hamileliklerde B-HCG hormonu daha çok arttığı için bulantı ve kusma da daha çok olur.
Şanslısınız demek kiTuhaf, bu teoriye göre bir çocuk annesi olarak ben o zaman hiç hamile kalmamışım. Bulantı yaşamadım çünkü.
Güzel hoş da bu kadar katı konuşmanız şaşırttı beni, bulunduğum endişeLi bekleyiş içerisinde daha nazik konuşabilir yada konuya yorum yazmayabilirdinizTuhaf, bu teoriye göre bir çocuk annesi olarak ben o zaman hiç hamile kalmamışım. Bulantı yaşamadım çünkü.
hiç bulantım yoktu ve benım kız şuan 11 yaşındaArkadaşlar benım beta muhtemelen 17000 de hala bulantı yok korkuyorum siz tahminen betanız kaçken başladı
Maşallahhiç bulantım yoktu ve benım kız şuan 11 yaşında
telaş tapma herkes aynı olmak zorunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?