tahmini doğum

hayattaolan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
272
22
33
Arkadaşlar tahmini doğumun dogruluk payı ne kadar. Benim adetim 7 aralık 2013. Ama başımı sonumu hatırlamıyorum. Yani eylül 13 de 40 haftalık.

Arkadaşlar tahmini doğumun dogruluk payı ne kadar. Benim adetim 7 aralık 2013.mı sonumu hatırlamıyorum. Yani eylül 13 de 40 haftalık.
Tahmini dogum nornal dogum icin bebegn bekleyeblcegi son raddedir cnm adrtn baslangc tarihini blsen yeter doktorun dogum icin bisi sylemisdr sanem.normal olucak dogum

Tahmini dogum nornal dogum icin bebegn bekleyeblcegi son raddedir cnm adrtn baslangc tarihini blsen yeter doktorun dogum icin bisi sylemisdr sanem.normal olucak dogum
ınşAllah normal olur. Ama yanılma payı varmidir bebeğin geleceği günün. Ya vakti varken suni yada sezeryan olursam.

ınşAllah normal olur. Ama yanılma ckyı varmidir bebeğin geleceği günün. Ya vakti varken suni yada sezeryan olursam.
O allahin bilecegi bi is canim normal dgumda erken gelir gec gelir blemezsnki bu arada ck az kalms zaten 1 hafya

O allahin bilecegi bi is canim normal dgumda erken gelir gec gelir blemezsnki bu arada ck az kalms zaten 1 hafya
bende onun için endişeliyim doğum belirtisi hiç yok. Bebek yukarda ağrı yok sadece bebeğim kendini geriyor. Kafası kanala girmemiş. Pazartesi dr gitcem derse yatis ne yapcam. Beklemek istiyorum bir tehlikesi yoksa.

bende onun için endişelirtisi hiç yok. Bebek yukarda ağrı yok sadece bebeğim kendini geriyor. Kafası kanala girmemiş. Pazartesi dr gitcem derse yatis ne yapcam. Beklemek istiyorum bir tehlikesi yoksa.

Inan cnm hc blmiyorum onu ama donmez kanala grmezse sezeryan gerekebilir ben kendinistegimle sezerryan yapicagim icin normali blmiyrm :/

Inan cnm hc blmiyorum onu ama donmez kanala grmezse sezeryan gerekebilir ben kendinistegimle sezerryan yapicagim icin normali blmiyrm :/

bebeğim şimdilik ters değil inş olmazda kafası aşağıda doğum pozisyonunu almamış yani kanalına girmemiş diyo az solda imiş. hakkımızda hayırlı kolay doğum olsun tabi öncelik bebek iyi olsun.

bebeğim şimdilik ters değil inş olmazda kafası aşağıda doğum pozisyonunu almamış yani kanalına girmemiş diyo az solda imiş. hakkımızda hayırlı kolay doğum olsun tabi öncelik bebek iyi olsun.

Hayirlisi olsn cnm donmezsede ondada bi hayir vardir elbet ben direk sezeryan yapicm normal yapamam o yzden belli olyo tarihi bu arada cnsyeti ne bebisin

evet çoğunluğu erkek. :) ilk mi peki senin gebelik. Benim ilk olduğu için korkmuyorum ne olacağını bilmiyorum.
Evet ilk ama cevremde normali sezeryani yasayan ck sahit oldum icin bliorum yabi normal yapma gbi dsncem bile yok hatta gecen kasilmam vardi acile gttim dogumhaneden gelen o kadinin 1 saat btmyen cigliklari beni benden aldi normal ypiodu ve ck ktydu ordki o doktorlarn onn haknnda knstgu kendni yirtti iki sattr zor dogrdu vs dediler ben 1 saat acilde kaldim 1 saat kadn
bagrdi ben ckarken dogrdu bebej sesi geliodu iyce korktm
ve ben kendi dokotrumla knstn sezeryan icin sen blrsn ddi
normalde zaten ben olmasamda dguruyo sezeryanda
kesicz alicsz ddi

Evet ilk ama cevremde normali sezeryani yasayan ck sahit oldum icin bliorum yabi normal yapma gbi dsncem bile yok hatta gecen kasilmam vardi acile gttim dogumhaneden gelen o kadinin 1 saat btmyen cigliklari beni benden aldi normal ypiodu ve ck ktydu ordki o doktorlarn onn haknnda knstgu kendni yirtti iki sattr zor dogrdu vs dediler ben 1 saat acilde kaldim 1 saat kadn
bagrdi ben ckarken dogrdu bebej sesi geliodu iyce korktm
ve ben kendi dokotrumla knstn sezeryan icin sen blrsn ddi
normalde zaten ben olmasamda dguruyo sezeryanda
kesicz alicsz ddi

Hadiya abartmış olabilir. Tabi zor oluyordur ama ne bilim takdir Allahın. Hayırlısı ile kurtuluruz ınş.

Beni doktorum hergüm kontrole çağırmıştı özellikle nst ve ultrasona almıştı

Beni doktorum hergüm kontrole çağırmıştı özellikle nst ve ultrasona almıştı

Beni 3gün sonraya gel dedi gitmedim. Hafta sonu oldu pazartesiyi bekleyim dedim bugün gedecektim dr yoktu başka dr gelmiş bende vazgeçtim. Haftaya kadar da gitmicem öyle görünüyor.

Back
X