- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibi geldi bana. Göstermedi mi yaa? Benimki gösterdi de doktor değişebilir dedi. 11+2de görmüştük bizdeAcilden geliyorum. İki gündür süren kanama normalmiş yerleşme kanaması dediler ve bir resim verdiler alttan bakarak. Sizce kız mı erkek mi tabii çok erken ama belki tahmini olan vardır aranızda ben çok merak ediyorum :) 11+5 olmuşum bugün.
Erkek gibi geldi bana. Göstermedi mi yaa? Benimki gösterdi de doktor değişebilir dedi. 11+2de görmüştük bizde
kız olsunnn :)))
Yani belli eder mi etmez mi bilmiyorum :))Valla kız olsun canım bende çok istiyorum öncelikle sağlıklı sonra kız ne yaşan söyleyeyim içimden geçen bu dilerim istediğim gibi olur cuma günü 12 haftanın içinde olacağım belli eder mi kendini
Yani belli eder mi etmez mi bilmiyorum :))
konuyu gördüm de geldim evli bile değilim daha
ama atlayıverdim kız olsun diye
sağlıkla sıhhatle al kucağına da varsın erkek olsun![]()
Anladım canım geçmiş olsun. Alttan muayenede net görünüyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen onun için gitmedim canımm kanama oldu iki gündür bugün tekrar olunca acile gittim. Orda alttan muayene etti kalbi atıyor her şey yolunda dur sana resim de vereyim dedi bu o resim. Cuma günü asıl kontrolüm var belki o zaman kendi doktorum söyler ama ben merakımdan size sorayım dedim. :)
Anladım canım geçmiş olsun. Alttan muayenede net görünüyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Doktorum da ense kalınlığına bakacaktı karnımdan net göremedi o yüzden alttan baktı. Benimkine benzettim de ondan erkek gibi dedim. Allahım gönlüne göre versin canım.Kanama olunca dozuna bakmak için alttan bakmak zorundayım dedi bende hayır diyemedim çünkü zaten acile gidiyorsun doktordan da iyi bilecek halim Yok diye tamam dedim burda herkes baktırmadım filan diyor da ondan diyorum. Belki alttan baktı diye bu kadar net çıktı. Cuma günü görürüm inşallah cinsiyeti çok merak ediyorum :)
Doktorum da ense kalınlığına bakacaktı karnımdan net göremedi o yüzden alttan baktı. Benimkine benzettim de ondan erkek gibi dedim. Allahım gönlüne göre versin canım.
12+4 deyiz. Benim de haftaya cumartesi kontrolüm. Bu hafta test sonucum gelecek cinsiyeti öğrenicez inşallahSenin ne kadarlık canım ?
12+4 deyiz. Benim de haftaya cumartesi kontrolüm. Bu hafta test sonucum gelecek cinsiyeti öğrenicez inşallah
İkili tarama yaptırmadım canım. Çünkü kesin sonuç vermiyor. Nace testi yaptırdım. Bebeğin DNAsı tek tek incelenip %99 evet yada hayır cevabı veriliyor. 2li 3lü 4lü testlere gerek kalmıyor. Özel hastaneye gidiyorum ama fiyatı hakkında bir fikrim yok açıkçası ama pahalı değil diye duymuştum. 11-14 haftalarda istiyorlar. Bende önce ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı sonra o testi yaptırdım2 ki tarama yaptırdın mı? Bir de özele mi gidiyorsun fiyatı hakkında bilgin var mı az çok aynıdır diye soruyorum canım ben cuma gidicem de ister herhalde 2li tarama
Canim bana kiz gibi geldi..bi kizsi havasi var kibar duruyor..
Saglikla gelsin annesi.
İkili tarama yaptırmadım canım. Çünkü kesin sonuç vermiyor. Nace testi yaptırdım. Bebeğin DNAsı tek tek incelenip %99 evet yada hayır cevabı veriliyor. 2li 3lü 4lü testlere gerek kalmıyor. Özel hastaneye gidiyorum ama fiyatı hakkında bir fikrim yok açıkçası ama pahalı değil diye duymuştum. 11-14 haftalarda istiyorlar. Bende önce ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı sonra o testi yaptırdım
İnternetten araştırabilirsin. Test yurtdışında yapılıyor. 10 günde cevabı geliyor. Bence değer hem cinsiyet de kesin olarak bildiriliyorAaaaa ne güzel öyleyse bende bu testi isteyebilirim boşuna diğerlerine para vermeyeyim bir de 20. Hafta da ayrıntılı ultrason isterim diye düşünüyorum sonrası Allah'a emanet