tahmnlerrr

anneke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
67
22
98
İstanbul
Merhabalar birçoğunuz beni tanır. Burada kilo vercem diye hepinizin başının etini yedim. Peki sizce bana ne oldu :))) Hadi tahminleri aliyim bayanlar.

Merhabalar birçoğunuz beni tanır. Burada kilo vercem diye hepinizin başının etini yedim. Peki sizce bana ne oldu :))) Hadi tahminleri aliyim bayanlar.

Konun biraz anlamsiz gelsede bana cok zayiflayip ünlü bi manken oldugunu sonrada buralara cok ugrayamadigini düşünüyorum

Ne bu bilmece gibi bir diyet konusu altında yazmışsın zayifladin herhalde sismanlasan bu kadar neşeli olmazsın herhalde ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlenme planiniz vardı. Evlendiniz ve hamilesiniz!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay kızlar gerçekten alemsiniz. burda kızlar hep böyle benim neşemi yerine getiriyorsunuz. İş güç uğrayamadığım zamanlarda büyük eksikliğinizi hissediyorum. Ah neyse sadece iki buçuk ay gibi bir sürede 19 kilo verdim. İnanılmaz sağlıklıyım hatta kilolarım sebebiyle hiç bu kadar sağlıklı olmamıştım :):)

Başarı öykümü sizlerle gururla paylaşmak isterim. Fakat posta posta yazacağım çünkü uzun yazı yazmak bana göre değil canımı sıkıyor. Benim hikayem bölüm 1. Ben kilolu olduğunun farkında olan sürekli yalandan diyet girişimlerinde bulunan normal bir kadındım. Bir gün kocamla aramda onun evi terketmesine sebep olacak kadar büyük bir tartışma geçti. Sebep aslında kilolarım ve kilolarım sebebiyle çocuk sahibi olmamın çok zor olduğunu söyleyen kadın doğum doktorumdu. Kocamın yokluğunda kilo vermenin yollarını araştırdım. Mide küçültme operasyonu için bile doktorlarla konuştum. Tabi o tip operasyonlar doğum yapmama daha büyük engeldi. Devamı sonra öpüyorum hepinizi.

Bunu böyle değil de yeni bir konu açıp orada posta posta yazsan daha iyi takip eder her bölümün sonuna yorum yaparız :)

O zaman sizleri burundan takılan sonda yöntemi ile nasıl zayıfladım olarak açacağım başlığa bekliyorum.

Açtığınız başlığın linkini verebilir misiniz? benim çok yakın arkadaşımda burundan takılan sonda ile kilo verdi şu an sizin deneyimlerinizi deli merak ediyorum.

Back
X