Tahtakurusundan nasıl kurtulucam??

brceee

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
4
0
1
26
Kızlar çocuğumun yatağını ve benim yatağımı tahtakurusu bastı . 2 aydır uğraşıyorum her gün süpürüyorum ama gene çıkıyolar . Eskisi kadar değil baya azaldı ama bitmiyor bitmiyor. Eşyalarım yeni daha 5 senelik ev kira . İlaçlamaylada geçmiyo ilaçladık . Bugünden beri saat başı bi sirkeli sıcak su bi çamaşır suyu püskürtüyorum yatağa . Ne var ne yok bazanın altındakileri attım . Parke aralarına falan baktım yoklar . Sadece yatakta dikiş aralarında başlıkta varlar. Nasıl kurtulucam ben bunlardan . Buharlı temizleyici tiner mazot falan diyenler olmuş . İşe yarıyosa hepsini denerim

Tüm apartman ilaçlaması yaptırmanız lazım.
Soba bacaları, kömürlükler, bodrum, çatı arası.
Sadece kendi evinizi ilaçlamakla kurtulamazsınız.

Tüm apartman ilaçlaması yaptırmanız lazım.
Soba bacaları, kömürlükler, bodrum, çatı arası.
Sadece kendi evinizi ilaçlamakla kurtulamazsınız.
Sordum diğer dairelerde yokmuş binada da hiç görmedik bi tek bende var . Üst katı su basmıştı tavandan bize aktı baya . Sonra bazanın başlığı küflendi bi kaç hafta geçmedi böcekler oldu . Ya ıslak kaldığı için oldu ya dışardan geldi bilmiyorum

Tahtakurusu öyle akmaz yukarıdan aşağı suyla. Çürüyen mobilyaya gelmiş olabilir. Tüm apartmana yayılmadan kaynağı bulun. Mobilya çöpe gidecekse gitsin ve tüm apartman ilaçlaması yaptımanız lazım. Başka dairelerde olsun ya da olmasın. İşinin ehli bir ilaç firmasıyla anlaşın

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…