Tak etti galiba

Hatta sen bile çocuk sahibisin. Kocan bile varmış

Benim sadece böbrek hastası babam var.

Anlayabiliyor Musun bunu?

Başka akraba Yok.

İşte akraba lazım değil

Yaşı o nedenle ilk başta sordum sanki geleceğe dair yalnız kalma duygularınız annenizin kaybı ile daha da ortaya çıkmış gibi

Münevver var burada o eşinden ayrılmış ve sürekli ben yalnız mı öleceğim çocuğum olmayacak mı diyor mesela

Beklentilerinizi sizi üzen şeyleri açın ki fikri olanlar yazsın

İstediğin kadar şu kalabalık çevreye sahip ol .
İstediğin kadar her gün birisiyle konuş . O Akrabaların isterse hepsi cenazeye gelmiş olsun .
Yada yanında kimse olmasın fark etmez . Her hangi bir uyarıcı aldığı an beynin bir anda dış dünyadan ayrılıyor ve o kişinin artık senin yanında değil de toprağın altında olduğunu söylüyor . İşte o an nefes almak zor geliyor insana .
Çok yakın bir zamanda ananemi kaybettim ( Annemden daha çok severdim )
İnan benim ağlamama o cenazede izin vermediler . Ağla arkadaşım ağla . Sonra ayağa kalk ve deki o bu gün yanımda yok ama bana öğrettiği şeyler var de . Onunla hedeflediğiniz bir kaç şeyi gerçekleştirmeye çalış .
Onun için bir şeyler yap . ( İnan en çok rahatlatanı bu onun için bir şeyler yapmak )

Halen ara ara ananemi özledim diye ağlarım . Asla unutmuyorsun ve asla o acı geçmiyor ama yavaş yavaş alışıyorsun .

Kırıcı mı oluyorum

Bence Cidden bakış açınız farklı

Ben size rahat olun beklentiye gerek yok yalnızız ve bu normal diyorum

Bunu burada çok kişiye söyledim yine söylüyorum

Anlatmak isterseniz dinlerim de ben neden merak edeyim, derdini paylaşan siz çözüm öneren biz

Size uymuyorsa çözüm önerileri okur geçersiniz
Yahu dertleşmek için açtım konuyu. Lafı sokayım, ebe kovalayım... Yapmayın bunu.
Akrabaları diri diri intikam almak için yakma düşüncem varmış gibi girmeyin buraya.
Az empati ya.
Sanırsın günlük hayatında fiesta siesta takılıyor.

Hiç mi aklınızı kurcuklayan durum yok?

Yoksa bile

Yazanı yermek, hele benim gibi samimi yazanı yermek, beğeni almak dışında ilke taşımaz.

ZANNIMCA

SEVGILI D damdan

benim mesela sadece ablam var. oda ülkenin öbür ucunda.
aile denilen insanlarla görüşmüyorum. kendi isteğim.

babamı 17 annemi de 22 yaşında kayıp etdim.

ama MUTLUYUM. huzurluyum. annemi babami düşünüp gülümsüyorum.

senin acın daha çok taze....ama unutmaki annen senin mutluluğun için herşeyi yapardı. sende toparlan

benim mesela sadece ablam var. oda ülkenin öbür ucunda.
aile denilen insanlarla görüşmüyorum. kendi isteğim.

babamı 17 annemi de 22 yaşında kayıp etdim.

ama MUTLUYUM. huzurluyum. annemi babami düşünüp gülümsüyorum.

senin acın daha çok taze....ama unutmaki annen senin mutluluğun için herşeyi yapardı. sende toparlan
Çok teşekkür ederim desteğin için.

Herkesin hayatı zor, dolambaçlı, tümsekli

Birbirimize göre değerlenmiyoruz, okuduğumuza yorum yapıyoruz.

Yahu dertleşmek için açtım konuyu. Lafı sokayım, ebe kovalayım... Yapmayın bunu.
Akrabaları diri diri intikam almak için yakma düşüncem varmış gibi girmeyin buraya.
Az empati ya.
Sanırsın günlük hayatında fiesta siesta takılıyor.

Hiç mi aklınızı kurcuklayan durum yok?

Yoksa bile

Yazanı yermek, hele benim gibi samimi yazanı yermek, beğeni almak dışında ilke taşımaz.

ZANNIMCA

SEVGILI D damdan

Bakın biz anlaşamıyoruz galiba

Ben sizi yermiyorum ki

S.. Edin akrabayı, akbabayı

sana sen lazımsın, sen yetersin diyorum

Zaten sıkıntın var derdin var ki yazmışsın

Ben de diyorum ki yalnız olmak dert değil

sen dert edinirsen dert gibi görünür farklı pencereden bak hayatına

Tüm hayatın dilediğin gibi geçsin

Bakın biz anlaşamıyoruz galiba

Ben sizi yermiyorum ki

S.. Edin akrabayı, akbabayı

sana sen lazımsın, sen yetersin diyorum

Zaten sıkıntın var derdin var ki yazmışsın

Ben de diyorum ki yalnız olmak dert değil

sen dert edinirsen dert gibi görünür farklı pencereden bak hayatına

Tüm hayatın dilediğin gibi geçsin
Teşekkür ederim.
Gerginim zaten son 3 gündür.
Belki ben yanlış değerlendirmiş olabilirim.

Vakit ayırdınız, eksik olmayın lütfen :))

Şu diyalog bile iyi bence :)

Başınız sağolsun . Mekanı cennet olsunn.
Rabbim sabırlar versin.
Bende annemi kaybettim . 1 sene oldu . Tek çoçuğum bende anlatılması zor bir duygu . En yakınlarım eşim ve babam .Akrabalarım var ama ben uzak duruyorum iyiler kötü değiller ama bana da yalnızlık iyi geliyor aslında evet kendimi toparladım iyiyim .
Hayattta en zor şey annesizlik . Herşeyde eksikliğini hissediyorsun ama Allah öyle yazmış diyorsun ..
Bir imtihan dünyasındayız buda benim imtihanım diyorsun . Bir şekilde hayata tutunuyorsun ..
İnşallah sende en yakın zamanda toplanırsın .
Allah kaldıramayacağı kuluna o yükü yüklemezmiş . guneykarimkure guneykarimkure

Başınız sağolsun . Mekanı cennet olsunn.
Rabbim sabırlar versin.
Bende annemi kaybettim . 1 sene oldu . Tek çoçuğum bende anlatılması zor bir duygu . En yakınlarım eşim ve babam .Akrabalarım var ama ben uzak duruyorum iyiler kötü değiller ama bana da yalnızlık iyi geliyor aslında evet kendimi toparladım iyiyim .
Hayattta en zor şey annesizlik . Herşeyde eksikliğini hissediyorsun ama Allah öyle yazmış diyorsun ..
Bir imtihan dünyasındayız buda benim imtihanım diyorsun . Bir şekilde hayata tutunuyorsun ..
İnşallah sende en yakın zamanda toplanırsın .
Allah kaldıramayacağı kuluna o yükü yüklemezmiş . guneykarimkure guneykarimkure
Çok teşekkür ederim
Ne hoş beni anlayıp gece gece uzunca yazmışsınız
Sağ olun, iyilikle kalın :))

Büyüdükçe dertsiz insanın olmadığını gördüm hepimiz kendi içimizde yaşıyoruz karanlığı... Attan düşeni attan düşen anlar... Bende teselli cümlelerini çokta duyduğum günler yaşıyorum ama hepsini bir tarafa koyup Rabbimin gecenin sonunda verdiği sabahı kışın sonunda verdiği baharı bekliyorum tek umudum o... Geceleri uyuyamıyor sabaha kalkamıyorum sorumluluklarım var yoksa bana kalsa çıkmam odadan boş gülüşler boş bakışlarla devam etmeye çalışıyorum bir yanım yok bir yanım eksik......

Tak etti canıma bu akşamı için
Kucak dolusu merhaba okuyan herkese.

Hikaye çok uzun, ben yakın zamandan başlayayım.

Sonbaharda annemi kaybettim, sonra hem psikologla hem psikiyatrla tedaviye başladık.

Bir hafta puanım 7 iken, sonraki hafta 1.

İnişli çıkışlı, istikrarsız ruh halim; ama bir o kadar da durgun yaşamım var.

Eski çalışma tempomu düşünüyorum, sanki bir daha o enerjiyi asla yakalayamacağım

Eski neşemi, gülüşlerimi hatırlıyorum, şaşırıyorum ben miydim sahiden o kadar mutlu olmuş olan

Diye diye..

Yapayalnızım. Telefonun ucunda alo diyecek çok kişi var. Onlara rağmen yalnızım.

Gri bir hüzün çöktü, daraldı içim hiç ferahlamadı uzun süredir.

Bebek kuşuma bakıp ağlamaklı oluyorum, dayanamıyorum onun masumiyetine

Bir şeyler söyleyin n'olur nefes alayım
Bende bu yil babsmi kaybettim cok zor hele görmek için mezarına gitmek... Allah rahmet eylesin.

Tak etti canıma bu akşamı için
Kucak dolusu merhaba okuyan herkese.

Hikaye çok uzun, ben yakın zamandan başlayayım.

Sonbaharda annemi kaybettim, sonra hem psikologla hem psikiyatrla tedaviye başladık.

Bir hafta puanım 7 iken, sonraki hafta 1.

İnişli çıkışlı, istikrarsız ruh halim; ama bir o kadar da durgun yaşamım var.

Eski çalışma tempomu düşünüyorum, sanki bir daha o enerjiyi asla yakalayamacağım

Eski neşemi, gülüşlerimi hatırlıyorum, şaşırıyorum ben miydim sahiden o kadar mutlu olmuş olan

Diye diye..

Yapayalnızım. Telefonun ucunda alo diyecek çok kişi var. Onlara rağmen yalnızım.

Gri bir hüzün çöktü, daraldı içim hiç ferahlamadı uzun süredir.

Bebek kuşuma bakıp ağlamaklı oluyorum, dayanamıyorum onun masumiyetine

Bir şeyler söyleyin n'olur nefes alayım
kolay değil,Allah sabırversin.duaetmek rahatlatır sen,psikiyatra d evamet

Büyüdükçe dertsiz insanın olmadığını gördüm hepimiz kendi içimizde yaşıyoruz karanlığı... Attan düşeni attan düşen anlar... Bende teselli cümlelerini çokta duyduğum günler yaşıyorum ama hepsini bir tarafa koyup Rabbimin gecenin sonunda verdiği sabahı kışın sonunda verdiği baharı bekliyorum tek umudum o... Geceleri uyuyamıyor sabaha kalkamıyorum sorumluluklarım var yoksa bana kalsa çıkmam odadan boş gülüşler boş bakışlarla devam etmeye çalışıyorum bir yanım yok bir yanım eksik......
Gün geceye döndükçe, gece sabaha baktıkça
Düzen aynı devam ettikçe yaşıyoruz bir şekilde

Amaç var ya da yok

Mecburuz

Ama hüzünden de kaçamıyoruz bazı zaman

Back
X