El Sanatları Takılar,Takın-Takıştırın

sizler için peyote tekniğiyle , bir bilezik yapımı videosu ekliyorum...

[youtube]lSCnbo8VAJs&feature=related[/url][/youtube] alıntı.

sevgili arkadaşlarım , beğendikleriniz icin rep ve tesekkür butonunu kullanınız, aksi takdirde mesajlarınız siliniyor.onun dışında yorum yapabilirsiniz.sevgiler...

kızlar , sitede problem olduğu için hiç bir video görünmüyor maalesef.yoksa eskiden görebiliyorduk.bilgilerinize sunulur....

canım, çift iğneyle yapılıyor.önce yazdığım gibi boru ve kum boncuklarla alt kısım yani iskeletini yapıyoruz daha sonra üst kısmı yapıyoruz.bir ara paintte yapıp buraya eklerim olur mu?

cnm bunun yapılışını daha ayrıntılı anlatabilrmisin???

canım paintte yapmaya çalıştım ama anlayabilir misin bilmiyorum.kısaca anlatmaya çalışayım.üstteki şekilde, klips ve kapamayı taktıktan sonra ki iki ipimiz ve iki iğnemiz olmalı önce her iğneye birer boru boncuk takıp hemen ardından birer kum boncuk takıyoruz ve iğnemizden birine boru boncuk daha taktıktan sonra diğer iğneyi bu boru boncuğun içinden geçiriyoruz.hemen akabinde birer kum boncuk ve birer boru boncuk tekrar birer kum boncuk takıp yine bir iğneye boru boncuğu takıp diğer iğnemizi bu boru boncuğun içinden geçiriyoruz.bu şekil de alt iskeleti yapıyoruz istediğimiz uzunluğa erişene kadar...daha sonra en üst kısmı yapmak için ,alt iskeletteki boru boncuktan geçirdiğimiz iğnelerimize yuvarlak boncukları birer tane iğnelerimize takıp hemen ardından bir iğnemize kum boncuk takıyoruz ve diğer iğnemizi bu kum boncuktan geçiriyoruz tekrar birer yuvarlak boncuk takıp,boru boncuğumuzun içinden her iki iğnemizi de geçiriyoruz bu şekilde devam ediyoruz...çapraz olacak yani...bilmem anlatabildim mi eylülcüm?:sm_confused:

braceletedeapage1li8tq6.jpg

braceletedeapage2sw1xe0.jpg

braceletedeapage3oa8pa9.jpg

Back
X