• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı değil beğenilmemek..

fotag37

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
263
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, size birşey danışmak istiyorum ben uzun süredir bir öğretmenle birlikteyim. İkimizde birbirimizi seviyorduk evlenme teklifi etti kabul ettim herşey güzel gidiyordu aileside iyi gibime geliyordu kutsal topraklara gitmiş dini bütün insanlar aklıma kötülük gelmedi ne bileyim ta ki kaynana adayımla tanışana dek oğlunun omzuna gelmeme rağmen beni boyumdan dolayı kabul etmedi. Oğluna o kızı alırsan hakkım helal değildir dedi yanlış anlamayın başka bir durum yok beni 1 kez gördü ve bu kararı verdi.. Evlenme kararı aldığım insan şuan ikilemde ileride aramızda kalmaktan ve benim üzülmemden çok korkuyor üzüntüye gelemediğim bir rahatsızlığımdan dolayı. Ne yapmalıyız sizce ?

Merhaba arkadaşlar, size birşey danışmak istiyorum ben uzun süredir bir öğretmenle birlikteyim. İkimizde birbirimizi seviyorduk evlenme teklifi etti kabul ettim herşey güzel gidiyordu aileside iyi gibime geliyordu kutsal topraklara gitmiş dini bütün insanlar aklıma kötülük gelmedi ne bileyim ta ki kaynana adayımla tanışana dek oğlunun omzuna gelmeme rağmen beni boyumdan dolayı kabul etmedi. Oğluna o kızı alırsan hakkım helal değildir dedi yanlış anlamayın başka bir durum yok beni 1 kez gördü ve bu kararı verdi.. Evlenme kararı aldığım insan şuan ikilemde ileride aramızda kalmaktan ve benim üzülmemden çok korkuyor üzüntüye gelemediğim bir rahatsızlığımdan dolayı. Ne yapmalıyız sizce ?

Nasıl yani? :s Sırf boyunuz yüzünden mi istemedi? Siz bir şey dediniz mi bunun üzerine?

:53::53: boydan dolayı istememekmi :53: şoka girdim resmen erkek arkadaşında bundan dolayı ikilemde kalıyorsa zaten ondan birşey olmaz canım üzülme :34:

valla ben de bazen erkek arkadaşımın çocuğu gibi duruyorum :9:
ne varmış ki bunda :53:

bence hiç bulaşma. Allah daha iyisini çıkarır karşına inşallah :34:

Son düzenleme:
Ne diyebilirim ki bu durumbeni oldukça yıprattı zaten ne yapacağımı bilmiyorum.

Çok saçma bi neden yaa. Erkek arkadaşın annesine bu konuyla ilgili bi şey söylemediyse bence hiç bekleme, bu adamdan olmaz.

inanılır gibi değil ya:53:

çok kısa olsan bile ona ne yani.:47:

o mu evlenicek?

beğenen beğenmiş ya ne saçma sapan insanlar var.:47:

ama sevgilinde de suç var.:19::20:

bu laftan mı arada kaldı yani.:50:

Kadının gelin olarak düşündüğü baska birisi vardı demekkı. Oğluna ıyı anne rolünü yaparak seninle ıstemedende olsa tanışmış. Boy bahane. Saçın acık ıse yada ne bılıyım onların istediği gıbı değilsen yapmış olabilir. By durumda erkek arkadaşın ıle acık acık konusmalısın. Ne bılıyım farklı tarikatlar oluyo onlar x tarıkatıdır sen y uyuşmazlık vardır ben yapabilirim yada yapamam dersın. Bunu erkek arkadadınla karara baglayacaksın.

Kalıbına tükürüp ayrılsaydın ya bi'de bekliyomusun?
Saç baş yolasım geliyo valla dine bağlıymış bi'de.

Adamcağız da kararsız kalmışmış nasıl bi'sevgiyse maşallahı var yani. Lütfen gururunu ayaklar altına aldırma resti çek. Ne işin var böyle abuk insanlarla.
O kadın öyle yapsın Allah ona güzel bi'ders verir nasılsa mumla arar seni de boyunu da.

Ayrıca ne alaka boyun omzuna geliyomuş yanlış anlamadıysam ne yani aynı boyda mı olmanız gerekiyomuş.

Bu arada ne kadarlık bi'ilişki de adam kararsız kalıyo?
:19:

Son düzenleme:
Sinir oluyorum boyle kadinlara ya ne demek begenmemis sanki kendi evlencek eger erkek arkadasiniz bu konuda sizi savunmuyorsa zaten ondan bisey olmaz

Erkek arkadaşında hayır yokmuş. Annesinin ağzının payını verememiş, bir de şimdiden arada kalırım diye düşünüyor. Hem de sebep boy, saçmalığın daniskası..

Kendi boyu kaçmış dini bütün kaynananızın :51: Allahın yarattığını beğenmiyor bir de terbiyesiz.

Boyla falan alakası yok, işin bahanesi o.. bir şeyinizden hoşlanmamıştır, boy ve kilo da en kolay bahanedir çoğu zaman.. kimse için üzülmeye değmez boşverin, önünüze bakın..

benim kayınvalidemde böyle valla lafa gelince namaz kıl oku oku oku sonra iyide boyu kısa gelinimin işte oğlum uzun o kısa üstelik omzundanda yukardayım yani

her ne kadar kulağa saçma gelsede bahane densede ben bu olayı başka bir yerdende duymuştum . bir arkadaşımın boyu epey kısaydı erkek arkadaşının 1.88 falandı .. çocuğun annesi istemedi boyu kısa demiş . benim oğluma uzun boylu kız yakışır demiş hemde kızın yüzüne :53:
bu tip takıntılı kadınlar var . yok sarışın olsun benim gelinim yok beyaz tenli olsun yok uzun boylu olsun ... victoria secret mankeni gelicekti sanki:1:
yani ben daha öncede duyduğum için şaşırmadım ..
erkek arkadaşın annesinin bu saçma sapan takıntılarına karşı gelemiyorsa ikilem yaşıyorsa salla gitsin arkana bile bakma ..

Bu adamdan ne koca olur,ne de baba.olsa olsa ana kuzusu olur.her sey bu kadar netken uzuluyor olman cok dusundurucu.

bence annesi başka nedenle yada nedenlerle istemedi erkek arkadaşın muhtemelen daha fazla kırılma diye sana gerceği söylemiyor..

sanırım gerçek sebeb boy değil. ve erkek arkadaşın zaten sana üzülmeni istemem vs diyerek ayrılalım demek istiyor

Back
X