• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı eski sevgilim peşimi bırakmıyor

VanessaRinki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
871
1.096
113
3 senelik ilişkim var artık bıktım sürekli mail yeni hesap anneme ulaşıyor mesajları ss atıyor sürekli sürekli bıktım artık
Beni geri istediğini bir gün barışacağımızı çok pişman olacağımı falan düşünüyor 1 senedir ayrıyız onu asla sevmiyorum istemiyorum yeni bulacağım ilişkiyi de mahvetmesinden korkuyorum
Bana taktik verin etmediğim küfür hakaret kalmadı

Şikayet edeceksin bir de kıskanç bir sevgilim var telefonumu düzenli olarak kontrol ediyor yazma diyeceksin

Şimdi attığı tüm mesajları vs. ss alıyorsunuz,sonra annenizle birlikte ceza hukukunda uzman bir avukata gidip vekalet veriyorsunuz.Gerisini avukatının hallediyor.Siz bu süreçte asla muhatap olmayın yeni mesaj,arama yaparsa da avukatınıza bildiriyorsunuz.

3 senelik ilişkim var artık bıktım sürekli mail yeni hesap anneme ulaşıyor mesajları ss atıyor sürekli sürekli bıktım artık
Beni geri istediğini bir gün barışacağımızı çok pişman olacağımı falan düşünüyor 1 senedir ayrıyız onu asla sevmiyorum istemiyorum yeni bulacağım ilişkiyi de mahvetmesinden korkuyorum
Kiz uzun zamandir yoktun nerelerdeydin canisi

Polise git polise

Bu tarz erkekler arsız yüzsüz oluyor şikayet etmekten başka çareniz yok. Şikayet edemiyorsanız telefon numaralarınız değiştirin. Aynısı başıma gelidi hesapalarımı dondurdum hiç bir yerden ulaşamıyor.

Olay eğer gerçekse polise şikayet etmeye ne dersiniz?

Siz gerçekle bağınızı iyice kopardınız artık. Millet bıkmadan üşenmeden satırlarca yazdı, doğruyu iyiyi göstermeye çalıştı, yapma etme dedi... Gram girmiyor kafanıza.
sürekli romantizm aşk içerikli hayaller kurguluyuyorum okula bile gitsem aklımda acaba aşk olur mu biri beğenir mi diye düşünüyorum
sürekli beğenilme sevgi romantizm temalı düşünüyorum
sürekli gittiğim klinikteki doktorlara sürekli birilerinin aşık olduğunu çok romantik şeyler döndüğünü kurguluyorum

Back
X