Takıntı okb iyileşme sürecim

ber_umutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
23
7
86
42
Merhabalar buraya yazmak istedim neler yaşadıgımı ve nasıl iyileştigimi bilirim caresizligi neler yaşanıyor bu hastalıkta bide üstüne depresyon oh gelde yaşa,yaşıyorsun merak etme hiç korkma geçiyor bu illet tam altı yıl uğraştım adım atacak halım bıle kalmamıstı neyse herşeyden önce kararlı olun ilaçlarınızı düzenlı kullanın ve aynı doktorda devam edin olayın üzerine gidin bunu cok vurgulamak istiyorum lütfen maruz kalın bu nasıl bıntakıntı olursa olsun maruz kalın işk zamanlar çok zor evet imkansız gibi görünüyor ama yapın bir ay zorlanıyorsunuz sonra çok azalıyor ve azaldıkca hevesınız artıyor ve lütfen bu konulard kitap okuyun nette her gördüğünüzü okumayın bu konularla ılgılı cok kıtap var ben hepsını okudum notlar aldım beynınıze reset atın nasıl mı okuyun arkadaşlar d&r gidin psikolojı bölümüne bakın okb ile ilgili kitaplar alın ve olayı anlayın ama size bi kitap vardı selen diye bi psikolog yazmıs takıntılarla ilgili onu okuyun oldukca yalın bır dılle anlatmıs ümidinizi kaybetmeyın ben iyi olduysam allahım şzniyle herkes ıyı olur bu hastalıktan hadı bakalım inşallah bu yazdıklarım biraz olsun iyi gelir size 😊

Merhaba, bende okb hastasıyım damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış. Tam 11 yıldır ilaç kullanıyorm. Bu süre içinde bir 3 ay bir de 6 ay bıraktm ilacı ve ikisinde de mahvoldum. Ben ilaç kullandığım sürece takıntılarım yüzde 90 iyileşme gösteriyor hatta 95 belki. Ama ilaçsız olmuyor. Benim merak ettiğim ilaç ve terapiyle bunu hallettiğine inandıktan sonra ilacı bırakınca tekrar rahatsızlanıyor mu insanlar? Çünkü ben ilaçla rahatladığım için ilaç +terapi hiç denemedim.

Back