Ayrintili yazmayim o zaman. Takintilari nasil asabilirim sizce.Ama dini konular açmak yasak ki şimdi karışıklık yaşanırsa daha da takarsınız....
Sağolun tesekkur ederim. Internetten arastiriyorum ama tatmin olamiyir gibi oluyorum. Takinti bendeki galiba. huzursuz hissediyirum kendimi.Alo Fetva hattını arayabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar. Benim.dini konularda vesvese geliyir sürekli. Daha öncede olmuştu tedavi görmüstum gecmisti. Tekrar başladı. Etrafımdaa dini konuları danisabilecegim kimse de pek bulamiyorum. Daha dogrusu danisip onlarinda kafasini karistirmak istemiyorum. Kendimi cok huzursuz günahkar hissediyorum. Sorularin cevabini ögrensem bile tatmin olamiyor gibiyim. Nasil asabilirim? Daha önce yaşayip da atlatan var mı? Tekrar ilaç kullanmak da istemiyorum. Dıni konulari konuşmak dogru mu burda onu da bilmiyorum. Ayrintilı yazip da kafanizi da karistirmak istemem.Dini konularda bilgisi olan yardımci olabilir mi ya da ?
Yanlis konu mu actim anlamadim. Kaldirayim o zaman. Nasil kaldiriliyir bilmiyorum. Ayrintili yazmamaya calistim. Nasil kurtulurum diye danismak istedim.
Böyle konularda uzman değilim açıkçası terapiye gidin amaAyrintili yazmayim o zaman. Takintilari nasil asabilirim sizce.
Daha önce kullanmistim uzun sure ilac. Iyilesmistim. Tekrar baslayack diye korkuyorum. Kesin tedavisi yok.gal8baTedavi olmalısınız. O konuyu halledersiniz, başka konuda takıntınız çıkar. İlaç kullanmak istemiyorsanız takıntılar üzerine uzmanlaşmış bir psikologla görüşebilirsiniz. Terapiyle de çözülüyor olabilir.
Bir de, ilaç kullanıp memnun kalmazsanız, doktora "şu şu yan etkilerini gördüğüm için bu ilacı kullanmayı hiç istemiyorum, başka bir ilaç yazmanız mümkün mü" diye sorabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?