Takıntılarım var

ncvsllb

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
126
11
13
herkesin takıntısı vardır ama artık benimki çevremdekileri bıktırıyor bana artık yeter diyorlar. Akışına bırak diyorlar. Ama ben sanki akışına bırakınca herşey alt üst olacakmış gibi hissediyorum. Biri bana sacın olmamış desin o kişiyi saatlerce sorgularım niye olmamış neresi olmamış gider sacımı yapar tekrar gösteririm o kişi beğenene kadar uğraşırım. Birinin bi hatasını göreyim onu uyarırım tekrar yapsa tekrar uyarırım onu o yaptığı hatadan kurtarmalıyım diye kendime dert ederim ona odaklanırım hep düşünüp düşünüp kendimi üzerim. Erkek arkadaşımla tartışınca konu kapansa bile tekrar acarım ben haklı cıkana kadar beni anlayana kadar konuşurum üzerine üzerine giderim.. Haklıysam bunu yaparım tabiki haksız olunca kabullenmesini bilirim. Sadece kendimi yanlış anlatmak istemediğim icin takarım o konuya. Sonra erkek arkadaşımla herşey yolunda gitse mesela güzel güzel gecinirken istemediğim ama ufak bi hata yapsın. Niye yaptın bu hatayı ya evlenincede yaparsan değişmen lazım böyle olmaz bu kafayla olmaz evlenince sorun yaşarız diye diye cocuğu soğutuyorum :KK67:

Güzel anlatmışsın kendini istemsiz gülümsedim burdan tatlı gözüküyorsun
Ama arkadaşın olmak istemezdim hiç :))

Takıntılarının farkındasın zaten,
Benim de takıntılarım var,
Geçen psikiyatriste gittim çünkü bu durum bir sorun.
O da dedi takıntıların var ama farkındasın, bilinçlisin.
İlaç kullanmalısın dedi almadım ilacı.
Farkındalığım varsa kendimi düzeltebilirim diye düşünüyorum.
Şimdi telkin müzikleri falan dinlemeye başladım.
Kişisel gelişim kitapları okucam, sen de bir yerlerden başla bence.

bendede var o takinti:)
eşime defalarca bu olmuş gerçekten mi diyorum
bana diyo ki 989565955255 defa soru sordun:D

Uww, çok kontrolcü gibisiniz sanki. Yorar insanı hakkaten. Sizi de, muhatabınızı da.

Çalışıyor musunuz? Ya da okul?

Güzel anlatmışsın kendini istemsiz gülümsedim burdan tatlı gözüküyorsun
Ama arkadaşın olmak istemezdim hiç :))
Ahah tatlı olduğumu söylerler övünmek gibi olmasın :KK49: ama bunu bende hep söylerim benim kendime tahammülüm yok birde benim gibi birisi cıkarsa karşıma :KK70:

Takıntılarının farkındasın zaten,
Benim de takıntılarım var,
Geçen psikiyatriste gittim çünkü bu durum bir sorun.
O da dedi takıntıların var ama farkındasın, bilinçlisin.
İlaç kullanmalısın dedi almadım ilacı.
Farkındalığım varsa kendimi düzeltebilirim diye düşünüyorum.
Şimdi telkin müzikleri falan dinlemeye başladım.
Kişisel gelişim kitapları okucam, sen de bir yerlerden başla bence.
Önerdiğin kitap varmı sana önerilen

böyle davranırsan etrafındaki insanların hepsi sahte olur.
benim kardeşim de senin gibi o yüzden ona onun istediği gibi davranırız. atıyorum x mi uzun ben mi dediğinde x uzunsa bile sen deriz.
yüzümde sivilce mi çıkmış yookk deriz halbuki var yani net.
ya da bir yere gideceğiz o gitmez diye nere gideceksniz dediğinde bakarız çıkalım da deriz. ve genel de gizli saklı konuşuruz takar çünkü bişeylere.

ben de kendimi halı görüyorsam karşımdaki insan evet ece sen gercekten haklıydın diyene kadar konuyu kapamadan sürekli kendimi ifade etmeye çalışırım , ama karşımdakini bu huyum sıkıyordur buna da eminim

böyle davranırsan etrafındaki insanların hepsi sahte olur.
benim kardeşim de senin gibi o yüzden ona onun istediği gibi davranırız. atıyorum x mi uzun ben mi dediğinde x uzunsa bile sen deriz.
yüzümde sivilce mi çıkmış yookk deriz halbuki var yani net.
ya da bir yere gideceğiz o gitmez diye nere gideceksniz dediğinde bakarız çıkalım da deriz. ve genel de gizli saklı konuşuruz takar çünkü bişeylere.
Kesin banada yapılıyordur bu :(

ben de kendimi halı görüyorsam karşımdaki insan evet ece sen gercekten haklıydın diyene kadar konuyu kapamadan sürekli kendimi ifade etmeye çalışırım , ama karşımdakini bu huyum sıkıyordur buna da eminim
Aynen uzaklaşmalarına sebep oluyoruz

Back
X