Takintili anne

Kimseyle gorusnez disarda icerde hic bi yerde oturur gun boyu evde bi ugras biseyi de yok kafasinda kurar durur gun boyu
Benim teyzem de öyle en sonunda onunla görüşmek ıcın dışarıda buluşmanın daha rahat olduguna karar verdik artık dışarıda gorusuyoruz

bence annen seni sevmiyor dusunmuyor diye uzulmek yerine sagliigi yerindemi acaba diye dusunup uzulmen lazim canim ..
bardak alti kirildi diye insan a kusulurmu
yeniisni al barisin
Ben kusmuyorum kendi kusuyor onun derdi bardak alti degil camasir makinasina zarar gelmesin ben kusmedim yoksa keske derdi bardak alti olsa onune yigarim kamyonla

bence annen seni sevmiyor dusunmuyor diye uzulmek yerine sagliigi yerindemi acaba diye dusunup uzulmen lazim canim ..
bardak alti kirildi diye insan a kusulurmu
yeniisni al barisin
Ben kusmuyorum kendi kusuyor onun derdi bardak alti degil camasir makinasina zarar gelmesin ben kusmedim yoksa keske derdi bardak alti olsa onune yigarim kamyonla

sen kusuyorsun demedim zaten , onun kusmesi normal deil diyorum
makine saglammi bari

dr konsunda ne diyorsun ?

Bunlar gülünüp geçilecek anne davranışları değil.Annen takıntıya çevirmiş gibi görünüyor.
Daha geç olmadan psikoloğa gitmeye ikna etseniz iyi olur.Baban varsa o anneni ikna edebilir belki.
Annenin ev dışında bir hayatı yoksa,dışarı yönlendirmeye çalışabilirsiniz.

bunun ciddi psikolojik sebepleri olabilir yalnız :KK51: yani siz 4yaşındaki çocuk değilsinizki makinenin tuşlarıyla oynayıp ayarlarını bozasınız :KK12:

tabi "anne sen iyi değilsin gel psikoloğa gidelim" demekte olmaz ama bir yolunu bulun yani

sen kusuyorsun demedim zaten , onun kusmesi normal deil diyorum
makine saglammi bari

dr konsunda ne diyorsun ?
Makina hepimizden saglam makinanin onune bile dusmedi ki bardak alti doktora gittik bi ara sakinlestirici veriyo onu da kullaninca devamli uyuyo ne bilim ben cozemedim ki bu bole gidecek

Va
bunun ciddi psikolojik sebepleri olabilir yalnız :KK51: yani siz 4yaşındaki çocuk değilsinizki makinenin tuşlarıyla oynayıp ayarlarını bozasınız :KK12:

tabi "anne sen iyi değilsin gel psikoloğa gidelim" demekte olmaz ama bir yolunu bulun yani
valla bi yolunu bulamiyoruz kendine sorsan olmus bitmis hayattan ne guzel diyorum evin var yeni aldin esyalarin yeni kiymetini bil senin gibi olmak isteyen bi suru insan var diyorum yine de kabul etmiyo hep evde oturmaktan bu tur konulara sariyor

E
Bunlar gülünüp geçilecek anne davranışları değil.Annen takıntıya çevirmiş gibi görünüyor.
Daha geç olmadan psikoloğa gitmeye ikna etseniz iyi olur.Baban varsa o anneni ikna edebilir belki.
Annenin ev dışında bir hayatı yoksa,dışarı yönlendirmeye çalışabilirsiniz.
Ev disinda bi hayati yok ole carsiya pazara tek basina gitmez gezmeye giderse eve misafir gelir diye de gitmiyor. Kendine sorsan kabullenmez psikologa gitti bi ara sakinlestirici veriyo devamli

benim annemde eşyasına çok değer verir. ama bu kadar değil bu halinide şükrettim şimdi.

Meraba kizlar benim sorunum annemle. Cok takintilari var bazen o kadar abartiyor ki boguluyorum resmen tek ben degil gerci evdeki herkes.Yeni eve tasindik bizi evde yurutmuyo ya neymis parkeler cizilirmis. Lavaboya camasir suyu dokturtmez solar karolar diye. Camasir makinasini yeni aldi yanindan gecmeye korkar olduk artik. Elletmez bizi ne zaman makinanin yanindan gecsek gozumuzun icine bakar cekil yanindan diye. Makinaya camasir atar oturur makinanin basina kalkmaz makina bitinceye kadar.Neymis makinadan ses mi gelmis makina yuruyomuymus teknik servisi arar durur az once mutfakta bardak altini dusurdum kirildi ole bir bagirisi var ki icerken sanarsiniz mutfaga meteor dustu.:-) Evdeki herkes sikayetci bu halinden eve misafir gelmiyo inanir misiniz evi kirletirler duvarlari kirletirler parkeleri cizerler duye kimseyi cagirmiyor. Resmen nazi kampi ev ev degil eve gelmek dahi istemiyorum ne yapsak begenmiyo laf sokuyo devamli bi akil verin kizlar
ağır okb psikolojik t edavi şart
edit:ciddiyetle yazılmıştır.

Back
X