- 22 Ocak 2018
- 171
- 25
- 98
- Konu Sahibi Moonladyy91
-
Denedim, ancak ya terkettim ya terkedildim..Bir türlü istediğim şekilde yürümedi ve karşımdaki kişileri sevemedim..O aşk değil bence kendin yazmışsın takıntı. Hayatında farklı insanlara şans vermeyi denedin mi peki
Sana deger vermedigi icin ve kovalanan oldugu icin sen takıntı yapmissin bu durumu.Kapına gelse yalvarsa ask cumleleri kursa her istedigini yapsa emin ol o adamı sevmiceksin.Yoluna bak derim.Bu hayata onun icin gelmedin.Senin kaderin belki başkası.Neden onun yuzunden kaderini degistiresin.Benim şöyle bir durumum var: ilk ilişkimi 6 senedir unutamıyorum. Bana kötülükler yaptı, umursamadı, umut vermedi sözde ama ilişkimizi sakladı. İlk ilişkim olduğu için hiç sesimi çıkarmadım, bitmesin istedim bir alışkanlığım var ve kimseyle çıkmak, kimseyle görüşmek istemiyorum. İlk ilişkimde beni umursamadığı için kıskançlığımın dozu artmış ve ayrılmıstık. Kendisinin cok buyuk payı ve hataları vardı anormal kıskancliklar degildi, hatta başkası olsa çoktan kestirir atar ardına bakmazdı. Ben ise onu senede 1 defa görmeye razı da oldum. Hatta hayatta o nasıl isterse öyle davrandım. Beni terketmesinden hep korktum. Yaptığım kiskancliklar nedeniyle psikolog güven problemi konusunda yardım almamı, iletişim bozukluğu yüzünden ilişkimin bittiğini söyledi. Ben ise aşırı takıntım olduğunu düşünmeye başladım. Artık bu durumdan kurtulmak istiyorum. Sizce takıntılı aşkın gerçek aşktan farkı nedir ve Takıntılı aşk neden kaynaklanır?
Çok haklısınız aslında, hayatımda bana değer vermeyen ve benden kaçan tek erkek çevremdeki ve belki de takıntımın sebebi budur.Sana deger vermedigi icin ve kovalanan oldugu icin sen takıntı yapmissin bu durumu.Kapına gelse yalvarsa ask cumleleri kursa her istedigini yapsa emin ol o adamı sevmiceksin.Yoluna bak derim.Bu hayata onun icin gelmedin.Senin kaderin belki başkası.Neden onun yuzunden kaderini degistiresin.
Konuştum ancak bir yardımı olmadı..Psikologla takıntı olayını konuşmadınız mı ?
Konuyu okumadım ama bence sebebi yalnızlik, icekapanıklık ve o kisiyi gozumuzde buyutmemiz. Ben platonik askimin dugununu basmayi bile dusundum:)) 6 sene platonigime sevdaliydim. Sonra sevgilim oldu. Asik degildim ama terk etmesi cok koydu ve icki sigara cok dagittim. O da iki sene surdu. 4 senelik evliyim. Esime asik oldum. Bebegimiz var. Eski yasadiklarima pisman degilim. Yasamam gerekiyordu yasadim. Su an cok mutluyum. Ufak tefek sıkıntılar tartismalar olacak elbet evlilik sevgi koklensin.Benim şöyle bir durumum var: ilk ilişkimi 6 senedir unutamıyorum. Bana kötülükler yaptı, umursamadı, umut vermedi sözde ama ilişkimizi sakladı. İlk ilişkim olduğu için hiç sesimi çıkarmadım, bitmesin istedim bir alışkanlığım var ve kimseyle çıkmak, kimseyle görüşmek istemiyorum. İlk ilişkimde beni umursamadığı için kıskançlığımın dozu artmış ve ayrılmıstık. Kendisinin cok buyuk payı ve hataları vardı anormal kıskancliklar degildi, hatta başkası olsa çoktan kestirir atar ardına bakmazdı. Ben ise onu senede 1 defa görmeye razı da oldum. Hatta hayatta o nasıl isterse öyle davrandım. Beni terketmesinden hep korktum. Yaptığım kiskancliklar nedeniyle psikolog güven problemi konusunda yardım almamı, iletişim bozukluğu yüzünden ilişkimin bittiğini söyledi. Ben ise aşırı takıntım olduğunu düşünmeye başladım. Artık bu durumdan kurtulmak istiyorum. Sizce takıntılı aşkın gerçek aşktan farkı nedir ve Takıntılı aşk neden kaynaklanır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?