Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kötü durumdayım onu bırakrsam intihar edecek ve bunu gerçekten yapacak kapasitede kendisi.Öyle birşey olursa ailesi daha çok üstüme gelecek ailem öğrenecek ve daha birsürü şeyBöyle durumlarda yapılacak en iyi şey 0 tepki kalmaktır normaldeama sizinki başka bir durum. Polise vereceğinizi söyleyin, devam ederse de gerçekten verin.
Çok kötü durumdayım onu bırakrsam intihar edecek ve bunu gerçekten yapacak kapasitede kendisi.Öyle birşey olursa ailesi daha çok üstüme gelecek ailem öğrenecek ve daha birsürü şey
Ciddenmi nasıl vazgeçirdin pekiİnan ailen sen 13ken öğrense şimdiye kadar çoktan konusu kapanırdı. Ailenin bilmesi yabancı insanların merhametine kalmandan iyi. Ona bakarsan sana "Evden çıkma" desin, çıktığında da intihar etsin var mı böyle bir şey? Bu konuyu daha fazla erteleme. 7 senen geçmiş bile. Elindeki kanıtlarla şikayet et.
Havadan da konuşmuyorum bu arada, benim de başımda böyle biri vardı. 6 senede anca vazgeçti
Önce araya başka insanlar girdi ama o kısmı tavsiye etmiyorum. Sıfır kontakt devam ettim. Benimle iletişim kurabileceği hiçbir alan bırakmadım.Ciddenmi nasıl vazgeçirdin peki
Sonra o adamla evlendi.Buna devam edersen sonun Mutlu Kaya gibi olabilir, o da istemediği halde korktuğu için adamla görüşüyordu, en son kafasından vuruldu ve şuan yarı felç, ailesine söyleseydi önlem alınacaktı, akıllı olun ailenize söyleyin ve polisle işbirliği yapın...
Küfür hakaret falan değil. Nazlı aşık rolü diyorum tam tersi davtanacaksınız istemiyor gibi değil çok istiyor gibi davranacaksınızçok denedim kzdım bağrdım küfrettim hakaret ettim naptımsa gitmedi
Hayır mutlu kaya evlenmedi, yanlış biliyorsunuzSonra o adamla evlendi.
O normal biri değilki ne yaparsam yapayım daha çok bağlanıyor bana saplantı oldu bana resmen öyle bi çıkmazdayım ki napacağımı bilemiyorumKüfür hakaret falan değil. Nazlı aşık rolü diyorum tam tersi davtanacaksınız istemiyor gibi değil çok istiyor gibi davranacaksınız
Evet yahu evlenmemiş, benim aklımda aynı adamı affetti ve evlendi olarak kalmış nedense. Öyle bir haber hatırlıyorum karıştırdım muhtemelenHayır mutlu kaya evlenmedi, yanlış biliyorsunuz
O dediginiz yüzünü kezzapla yakan kişiyle evlenen kız, ona da ayrıca üzüldüm, kimse onu almaz korkusuyla katiliyle evlendi resmen..Evet yahu evlenmemiş, benim aklımda aynı adamı affetti ve evlendi olarak kalmış nedense. Öyle bir haber hatırlıyorum karıştırdım muhtemelen
Evet olabilir çok yer etmişti çünkü, inanamamıştım.. Allah yaşatmasın..O dediginiz yüzünü kezzapla yakan kişiyle evlenen kız, ona da ayrıca üzüldüm, kimse onu almaz korkusuyla katiliyle evlendi resmen..
Ne yapacaginiz belli herkeste soyledi hala napacagimi bilmiyorum diyorsunuz.O normal biri değilki ne yaparsam yapayım daha çok bağlanıyor bana saplantı oldu bana resmen öyle bi çıkmazdayım ki napacağımı bilemiyorum