temizlik davranışınız ; sadece erkeklerin kullandığı ortamlarda oluyor sanırım. yani ellerinizi yıkadığınız yer ortak kullanım alanıysa problem yok ama erkeklere aitse problem mi oluyor sizin için?ya da evinizde annenizden sonra lavaboya gittiğinizde bir rahatsızlık hissetmiyorsunuz ama abinizle babanızdan sonra mı rahatsızlık duyuyorsunuz?
anlatımınıza göre yazdım ben de acaba yanlış mı anladım diye... çünkü özellikle belirtmişsiniz; ortak olmadığını anlayınca, mikrop kapacağınızı düşündüğünüzü...aslında ilk başta bende öyle düşündüm ama bu dışarda grdiğim kızlar tuvalatindede oluyor mesela yada bir arkadaşla kalem bile olsa paylaşamamak gibi.suyumdan kimse içmesin.işte yemek yediğimde ekmek arası ise bölüp veririm ıssırmasın belkide biraz işte mikrop kapmaktan korktuğum içinde olabilir.
birde annemdede var böyle durum rahatsızlık acaba diyorum onun yanında baka baka bende mi o şekilde oluyorum gibi düşünüyorum artık.
anlatımınıza göre yazdım ben de acaba yanlış mı anladım diye... çünkü özellikle belirtmişsiniz; ortak olmadığını anlayınca, mikrop kapacağınızı düşündüğünüzü...
psikolojik rahatsızlıklarda genetik faktör muhakkak incelenir diye biliyorum. mutlaka gecikmeden bir psikiyatriste başvurun. sanırım ailevi problemler de yaşıyorsunuz... bunlarda destek almadan kolayca çözülebilecek şeyler değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?