• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takıntılı insanla nasıl başa çıkılır kızlar yardım edin bana neolur

yaseminnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
74
0
86
Ankara
Artık birilerie anlatmazsan kafayı yiyeceğim şimdi kızlar ben 4 senedir aynı işyerinde çalışıyorum ve çok mutluydum bu zamana kadar anlatamam ama taaki bu takıntılı insan bizimleçalışmaya başlayana kadar . Ilk başlarda çok iyi anlaşıyorduk bu dediğim insanla ama bana karşı olan hal ve hareketleri değişmeye başladı benimle sürekli sen benimsin ona bakamazsın bununla konuşma falan demeye başladı ilk başlarda hiç takmıyordum en sonunda benimle konuştu olamyacağını söledim ama anlamıyor bir türlü piskopat gibi birşey şimdi işyerinde sürekli sorun çıkarıyor ve bunun faturasını bana ödetiyor patronumlada onun yüüzünden nkötü oldum beni aklı sıra böle cezalandırıyor kızlar işmi çok seviyorum çıkmak istemiyorum ama bana huzur vermiyo neolur baana bi yol gösterin neyapayımda bu adam benden vazgeçsin binlerce kez hayır dedim anlamıyor ne olur bi yardım bi akıl verin bana piskolojimi bozdu resmen

Patronunla onun yüzünden kötü olmuşsun ama patronuna söylesen seni rahatsız ettiğini belki bir çözüm bulunur.
Sonuçta bu kişi seni rahatsız ediyor,ve işyerinde huzuru bozuyor.
Bence patronunla bunu paylaş veya bir şikayet dilekçesi yaz.(Nerede çalıştığını bilmiyorum,yöntemi sen daha iyi belirlersin.)
Bu şekilde çözülür umarım canım.

seni çok iyi anlıyorum bende böyle bişey yaşadım bence hiç yüzüne bile bakma terbiyesizin belki aklı başına gelir benimkiyle bir büyüğüm konuşmuştu o kız seni adam yerine koydu sen ona ne yapıyosun demiş oda benden özür dilemişti konu kapanmıştı... sende bence öyle bi konuşma yap ve bi daha yüzüne bile bakma :oklava: dört yıldır ordaymışsın patronda az çok biliyodur artık kimin hatası olduğunu :teselli:

varmı öyle saçmalık ya adam resmen seni taciz ediyor neden baştan koymadın tavrını? şahsen bana biri sen benimsin vs dese (ki o cesareti gösteremez) haddini bildiririm.sessiz kalma ve üstlerine durumu bildir...

bence kişiyle ters düşmeden güzellikle konuşmaya çalış...

şimdi aranızda hırs ve rekabet olunca işler çok can sıkıcı olabilir.

onunla ilişkin oldu mu?
telefon edermi msj atar mı? aranızda nasıl bir samimyet var mesela?

canlarım onunla hiç bi ilşkim olmadı ve şölede bi durum var patronumla başka bizim iş yeriyle alakalı olmayan bir işde ortaklar patronuma bildirdim tabi oda şöle dedi o gerçekten senin dediğin gibi takıntılı bir insan ona hiç bir şekilde cevap verme muhaatttab bile alma o ayran gönüllüdür yarın başkasını bulur senin yüzüne bile bakmaz dedi ve bu yüzden kesinlikle canımı sıkmamı ve işi bırakmamı istemiyor ozman onun istediğini yapmış olursun diyor yani zamana bırak diyor

ee o zamn tatlım sende öyle yapıcaksın başka yolu yok..:)

biraz can sıkıcı bir süreç olucak ama sabret inşallahh kendi kafasına göre birini bulurda aşk yaşar. sen de kurtulursun.

Artık birilerie anlatmazsan kafayı yiyeceğim şimdi kızlar ben 4 senedir aynı işyerinde çalışıyorum ve çok mutluydum bu zamana kadar anlatamam ama taaki bu takıntılı insan bizimleçalışmaya başlayana kadar . Ilk başlarda çok iyi anlaşıyorduk bu dediğim insanla ama bana karşı olan hal ve hareketleri değişmeye başladı benimle sürekli sen benimsin ona bakamazsın bununla konuşma falan demeye başladı ilk başlarda hiç takmıyordum en sonunda benimle konuştu olamyacağını söledim ama anlamıyor bir türlü piskopat gibi birşey şimdi işyerinde sürekli sorun çıkarıyor ve bunun faturasını bana ödetiyor patronumlada onun yüüzünden nkötü oldum beni aklı sıra böle cezalandırıyor kızlar işmi çok seviyorum çıkmak istemiyorum ama bana huzur vermiyo neolur baana bi yol gösterin neyapayımda bu adam benden vazgeçsin binlerce kez hayır dedim anlamıyor ne olur bi yardım bi akıl verin bana piskolojimi bozdu resmen

işten ayrılın. psikopata laf geçirilmez. hele böyle takıntı yapanlara. umarım evinizi falan bilmiyordur. medyadan bu takıntılı insanların neler yaptığını okuyoruz. Allah korusun... .sen benimsin lafı resmen tüylerimi diken diken etti... çıkın arkadaşım o işten.

Back
X