Takıntılı Karşı Cins

lailerra

♥♡♥♡♥♡♥♡
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
475
464
33
Herkese merhaba öncelikle durum çok acil hemen anlatıyorum
Yaklaşık 1 hafta önce (max 8 gün olmuştur) okul grubundan biriyle tanıştım. Normal muhabbet ettiğim biriydi. Sonra benden instagram vs istedi ekleştik. İlk başlarda her şey güzeldi ama çocuk "senin için her şeyi yaparım" moduna girmişti. Ben de o gün bu durumdan rahatsız olup listemden çıkardım. Sonra bana mesajlar yağdırdı, "daha beni tanımadın, neden yargılıyorsun? neden herkes benimle konuştuktan sonra böyle yapıyor" tarzı şeyler söyleyince barıştım.

Onu sevmeyi denedim. Ondan hoşlanmayı denedim. Çünkü dediği gibi tanımıyordum ve tanısam belki hoşlanırdım. Haksızlık etmek istemedim. 2-3 gün daha konuştuktan sonra tekrardan "ya bak ben yapamıyorum" demeye başladım. O da "seni çok iyi anlıyorum seni çok üzmüşler ama halledeceğiz" demeye başladı. Ertesi gün ise "istemiyorum, lütfen daha fazla zorlama" dedim. Bana baya bağırdığı "sen bana umut verdin! neden o zaman beni merak ettin! benimle oynadın!" diye bağıra bağıra ses kayıtları attı.

Ve bunların hepsi 7 gün içinde oldu.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yaptığımı da bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım

Yaklaşık 1 hafta önce (max 8 gün olmuştur) okul grubundan biriyle tanıştım. Normal muhabbet ettiğim biriydi. Sonra benden instagram vs istedi ekleştik. İlk başlarda her şey güzeldi ama çocuk "senin için her şeyi yaparım" moduna girmişti. Ben de o gün bu durumdan rahatsız olup listemden çıkardım. Sonra bana mesajlar yağdırdı, "daha beni tanımadın, neden yargılıyorsun? neden herkes benimle konuştuktan sonra böyle yapıyor" tarzı şeyler söyleyince barıştım.

Onu sevmeyi denedim. Ondan hoşlanmayı denedim. Çünkü dediği gibi tanımıyordum ve tanısam belki hoşlanırdım. Haksızlık etmek istemedim. 2-3 gün daha konuştuktan sonra tekrardan "ya bak ben yapamıyorum" demeye başladım. O da "seni çok iyi anlıyorum seni çok üzmüşler ama halledeceğiz" demeye başladı. Ertesi gün ise "istemiyorum, lütfen daha fazla zorlama" dedim. Bana baya bağırdığı "sen bana umut verdin! neden o zaman beni merak ettin! benimle oynadın!" diye bağıra bağıra ses kayıtları attı.

Merak ettim oğlak burcumu acaba bu adam?

Engelle her yerden.
Reelde gördüğün biri mi? Aynı sınıfta mısınız?
Bir kız düşürdüm kaçırmayayım yapışıklığına geçmiş.
Reelde görmedim. Dediğiniz gibi engelleyeceğim
Merak ettim oğlak burcumu acaba bu adam?
Tam olarak bilmiyorum boğa ya da oğlak olması lazım
Aboo bu 7 günde böyleyse Allah muhafaza uzun ilişkide ya benimsin ya kara toprağın moduna girer. Hemen kaçın bundan. Ruh hastası
Ben de korktum. 7 güne göre fazla tepki veriyorsun dediğimde bunun günü mü olur dedi

"daha beni tanımadın, neden yargılıyorsun? neden herkes benimle konuştuktan sonra böyle yapıyor" tarzı şeyler söyleyince barıştım.
Adam onu neden engellemeniz gerektiğini anlatmak için bu kadar da açık konuşmuş oysa. "Ben bunu herkese yapıyorum ve hayret, herkes aynı tepkiyi veriyor" demiş açıkça.
Bunu duyunca bir de barıştınız mı :)

Neden herkes benimle konuştuktan sonra böyle yapıyor msjını görünce direk kaçardım bazı erkekler korkutucu olabiliyor

Engelle ve kac

Neden böyle düşündünüz? (yanlış anlaşılmasın hatalarımı bileyim ki ona göre davranayım)
Gerçekten hatanı fark etmedin mi?
Adamın ne kadar takıntılı ve yanlış karakterde olduğu zaten ilk baştan belliyken gereksiz bir ısrar ediyor, orada neye dayanarak bir şans verdiğini anlamadım mesela.

Tabii belki de ben yanlış düşünüyorum. O tuhaf ısrar beni zaten rahatsız ederdi aksine uzaklaşırdım. Belki de insanların hoşuna gidiyor da ilişkiler bu şekilde başlıyor.

Kaç kaç kaç! Arkana bile bakma hem de. Benim aynen böyle 4 yılım heba oldu, çok zor kurtuldum.

“Neden herkes benimle konuştuktan sonra böyle yapıyor” diyerek aslında kendini ele vermiş. Herkese böyle yapışıyor insanlar zor kurtuluyor iğreniyor demekki herkese karşı böyle yani. Bu söze ben üzülmez ardıma bakmadan kaçardım

Back
X