takıntılı koca

Bende Başak burcuyum ve hatta bugün doğum günüm 😃 annemin milyar demesine kardeşimin geliyom gidiyom demesine hatta birinin bulusma yerine 10 dakka gecikmesine bile tahammül edemiyorum resmen saçlarım dimdik oluyor ve Elimde olan bişey değil 🥴
valla çekilmez oluyosunuz diyim 😄 mutlu yıllar bu arada

Şok tabancası al başladığı anda yapıştir bi tane 😂Cok gıcık ya 7 24 kaynanayla yaşamak gibi.Acaba bir süre sende aynısını ona yapsan anlar mı ? Herseyine söylen laf et gerekli gereksiz uyuz et.

Sizi bi salsın, kendi hayat mücadelesine sizi paravan etmesin.
Erkek olsun, sonuç olarak.

valla çekilmez oluyosunuz diyim 😄 mutlu yıllar bu arada
Teşekkür ederim öncelikle ama bazı şeyler istemsiz yapılıyor tik gibi düşünün her ay perde yıkarım en basitinden bembeyaz olduğu halde tak çıkar yıka hamileyken bile her ay yıkadım ne kadar temizde olsa toz oldugunu düşünüyorum. Ve daha çok örneği var 🤐

20 yıldır çekmekteyim ama ben onu eğittim diyelim eskisi gibi değil veya yapamiyor :27: evet genel olarak huyları bu benim gibi saldırgan değilseniz çok cekersiniz 🤣 bide bende titiz düzenli ve ciddi disiplinliyimdir ama gene de o ağızları bi durmaz 🤣

20 yıldır çekmekteyim ama ben onu eğittim diyelim eskisi gibi değil veya yapamiyor :27: evet genel olarak huyları bu benim gibi saldırgan değilseniz çok cekersiniz 🤣 bide bende titiz düzenli ve ciddi disiplinliyimdir ama gene de o ağızları bi durmaz 🤣
neler yaptınız mesela biraz tüyo alabilir miyim 🤓

neler yaptınız mesela biraz tüyo alabilir miyim 🤓
Kız 20 yılı nasıl anlatayım genel olarak of pof yapıp küsme sende saldır ona agrasif ol alttan alma bezdir o sana birşey söylediğinde sen 10 tane şey söyle veya tam tersi hiç yokmuş gibi davran kendi kendine konuşmaktan nefret ederler 🤣 dediklerine tamam deme benim en güzel lafım bunu neden böyle yaptın diye sorduğunda (sorgulamaya bayilirlar bende nefret ederim) keyfim ve kahyası öyle istedi derim 😈

Bende Başak burcuyum ve hatta bugün doğum günüm 😃 annemin milyar demesine kardeşimin geliyom gidiyom demesine hatta birinin bulusma yerine 10 dakka gecikmesine bile tahammül edemiyorum resmen saçlarım dimdik oluyor ve Elimde olan bişey değil 🥴

Düzgün söylenmeyen kelimelere ben de takılıyorum karsi taraf soylerken ben icimden düzeltip dogrusunu söylüyorum:) ve dakiklik konusu benim için de çok önemlidir. Yıllardır gittiğim bir kuaförüm var , randevu saati ne ise o anda oradayimdir hatta geçenlerde bana dedi ki "Bir gün de geç gelin randevunuza ya:)

Burcum oğlak, yükselen başak olarak bize de hayat çok zor:)

kızlar kocam başak burcu. tabi burçla alakalı mı bilmem ama aşırı düzenli, dakik, kuralcı biri..ve aşırı ayrıntılara takık.. mesela atıyorum ona bişey anlatıyorum(konunun bi önemi yok her konu) işte bankaya gittim vs vs o ise benim bir kelimeme takıp lafımı kesip neden öyle dedin neden öyle yaptın o niye öyle dedi niye öyle yaptı konuşup durur ve asla önemsememzlik yapmaz. beni cocugu gibi hep uyarır düzeltir. bundan ne kadar rahatsız oldugumu dile getirsem de asla kabul etmiyor hatta benim alıngan oldugumu veya tartışma çıkartmak istediğimi söylüyor. hevesli hevesli bişey anlatıyorum anlattıgımın içinde en sacma ayrıntıya takılıp bana öğütler veriypr düzeltiyor falan. ev temizliği konusunda da bende temiz biriyim ama asla ona begendiremem. bebeğim hep kucak isteyen biri yeri geliyor bir bulaşığı yıkayamıyorum. başlar konuşmaya neden yıkamadın keşke yıkasaydın. kendi yıkar ama söylenir de.
nasıl düzelir bu bilmiyorum ya da nasıl bir yol izlemem gerek.
Düzelmez. Benim rahmetli babam da böyleydi. Yani ben pek sevmem başak burçlarını anlaşamam da maalesef oğlum da başak burcu oldu. 1 yaşında ama şimdiden takıntılı mutlaka aldığı şeyi geri yerine koyar mesela. Başak burçlarıyla yaşamak çok zor Allah yardımcın olsun.

kızlar kocam başak burcu. tabi burçla alakalı mı bilmem ama aşırı düzenli, dakik, kuralcı biri..ve aşırı ayrıntılara takık.. mesela atıyorum ona bişey anlatıyorum(konunun bi önemi yok her konu) işte bankaya gittim vs vs o ise benim bir kelimeme takıp lafımı kesip neden öyle dedin neden öyle yaptın o niye öyle dedi niye öyle yaptı konuşup durur ve asla önemsememzlik yapmaz. beni cocugu gibi hep uyarır düzeltir. bundan ne kadar rahatsız oldugumu dile getirsem de asla kabul etmiyor hatta benim alıngan oldugumu veya tartışma çıkartmak istediğimi söylüyor. hevesli hevesli bişey anlatıyorum anlattıgımın içinde en sacma ayrıntıya takılıp bana öğütler veriypr düzeltiyor falan. ev temizliği konusunda da bende temiz biriyim ama asla ona begendiremem. bebeğim hep kucak isteyen biri yeri geliyor bir bulaşığı yıkayamıyorum. başlar konuşmaya neden yıkamadın keşke yıkasaydın. kendi yıkar ama söylenir de.
Benim kocamda bosanmaya karar verdigim insan boyle temizlik takintisi yok ama asiri durust ahlakli bende tam tersi yalan soylerim ufak tefek. Bisey desem bunu soyleme amacin neydi saka yapsam alinir boyle sakalar yapilmaz orda o soylenmez burda boyle cumle kurulmaz hatta cocuk gelisim kitaplari okumadigim icin cocuk istemedi baslarda sonra tup bebek olmadi. Sonra dogal yoldan hamile kalsam cocuk sakat olur diye iliskiyi kesti degisik boyle takintilar. Psikologla konustum esinin OKKB si var hayat cekilmez bosan dedi. Okb degil okkb bunlarda ilacla tedavi olmaliymis. 5 yil sonra sen anksiyete hastasi olursun dedi. Biz artik bosanmaya karar verdik cunku onun kafasinda ki profile asla uymuyorum. Gercekten cok zor insanlar asla yaninda rahat edemiyorum hazirolda gibiyim ve hayatimda cok yer kapliyor her seyiyle hep onun dogruyu biliyor olmasi benim kendi benligimi yok etti.

Bacım al karşına konuş işte ben artık bu hareketinden sıkıldım falande bı kendine çeki düzen ver

Aynı şeyi sizde ona yapın..
Konuşurken size birşey anlatırken arasından en olmayacak şeyi seçip konuşup durun kafasının etini yiyin..
Bakalım nasıl oluyormuş görsün..

aynen öyle ben zaten her öyle davrandıgında tepki vermiyorum kendimi sorguluyorum cünlü acaba ben mi abartıyorum alıngan mıyım vs diyip alttan alıyorum ama bir günde 5 kere aynı şeyi yapınca dile getirmek zorunda kalıyorum. keşke o da biraz törpülese bu huyunu içine atsın mesela ben nasıl zor olsa da yapıyosam o da yapabilir ,ama yok.
Evet ben size zaten alıngan siniz kavga arıyorsunuz demiyorum eşiniz diyormuş kendince eleştiriye elestri ile karşılık veriyor bu karşılığı vermeden bir düşünse aslında yaptığı eylemin sizdeki etkisin çok daha iyi olur .

Başak burcu erkekleri zor olur derlerdi de bu kadarını beklemiyordum. Bence psikolojik bir sorunu da var. OKB bile olabilir. Oturup bu durumların sizi üzdüğünü, onunla paylaşımlarınızın azalmasına sebep olduğunu, gerekirse bu takıntılı durum için psikolojik destek alması gerektiğini düşündüğünüzü dile getirin. Böyle hayat geçmez çünkü çok zor.

başağım ve bazen kendime bile katlanamıyorum

Back
X