• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takıntılı kv

Malesef burada iş eşinizde bitiyor. Eşiniz gereken mesafeyi koyarsa, eşimle biz bir yuvayız sizden bağımsızız mesajını bilinç altına verecek gibi davranırsa kayınvalideniz de size bu kadar takamaz.

Ahhhh şu kvler 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ilk evlendiğim sıralar bende çok anlaşmazlık yaşadım ama şuan he deyip geçiyorum. Meseleleri mesele etmezsen ortada mesele kalmaz kafasındayım. 🤣🤣🤣🤣🤣 Kalite standartlarına göre sadece keyfimize bakıyoruz 🤣

Yaşımız 32 ikimizinde yalancı konumuna annesi düşürüyor beni oğluyla bi nevi dedikodumu yapıyor gidelim derse gitmicem annesigile de oturmaya falan
Yumuşatsada oğlu beni savununca annesi ona da saldırır

İkinizde biraz politik davranmalısınız. O annesini dinlememeli siz de duymamalısınz. Bazı insanlara haklılığı ispat için diretmek ancak huzursuzluk bırakır. Siz kadının yalancılığını bir hastalık olarak kabul edip 3 maymunu oynamak lazım.

Ya kusura bakmayın ama güldüm okurken.
Niye bazı ınsanlar kendılerini kaynanalık yapmak zorunda hissediyor anlamak güç.
Sizin yapacak birseyiniz yok. Belliki laftan anlayan bir hanım değil kendileri 😏
Dengeyi eşiniz kurmalı.

Rahmetlik babaanneciğim derdi ki ' kocanın ağa dediğine herkes paşa der.' 😎

Bu iş böyledir. 💁‍♀️

Back
X