takıntılı oldum iyicee !!!

Beyazgul_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
36
13
3
31
selam kızlar ben esmerliğime acayip şekilde takmış durumdaym öncelerden hiç böyle degildim lise zamanlarmda arkadslrm hep esmerliğim üzerinden dalga gecerlerdi ben çok kafaya taktm o zamanlar aslında cok begnırlerdi beni sürekli söylerlerdi ama artık essmerliğim yüzümden begenilmediğimi düsünüyorum belkide soluk bı tenım oldugumdan dolayı bilmiıyorum kasım kırpığımde pek yok kas kırpık yaptrınca belki braz dha ıyı olur dye dusunuyrm ama kafamdan atamıyorum esmerliğio_Oo_O

bence boşa takıntı yapıyorsun, esmerinde,sarışınında kendine göre güzelliği var, barışık ol kendinle, ve yakışan şeyleri yap kendine makyaj falan

Ben esmer ten severim normalde kaş kirpik yoksa da onlarda halledilir
Sıkmayın canınızı
Bakımlı olun sadece, ozaman ne soluk yüzünün ne de teninizin rengi garip gelmez kimseye

Derdin bu olsun:KK53: zaman gelir ne boş düşünmüşum diye kendi kendine gülersin

Bana da takilirlardi küçükken kara Fatma derdi bi akrabam ama hiç takmazdim o zaman şimdi acildim biraz ama esmerler bence daha dikkat çekici oluyorlar bu benim düşüncem tabiki ☺Başkası tam tersi dusunebilir ama şöyle de bişey var sen kendini begenirsen barışık olursan çok rahat bir şekilde bu durumu atlatirsin. Olay sadece senin kendine bakış acinla alakalı .

selam kızlar ben esmerliğime acayip şekilde takmış durumdaym öncelerden hiç böyle degildim lise zamanlarmda arkadslrm hep esmerliğim üzerinden dalga gecerlerdi ben çok kafaya taktm o zamanlar aslında cok begnırlerdi beni sürekli söylerlerdi ama artık essmerliğim yüzümden begenilmediğimi düsünüyorum belkide soluk bı tenım oldugumdan dolayı bilmiıyorum kasım kırpığımde pek yok kas kırpık yaptrınca belki braz dha ıyı olur dye dusunuyrm ama kafamdan atamıyorum esmerliğio_Oo_O
sarisin icin dunyayi esmer icin sarisini yakarlarmis ;) takinti yapmayin.

Kendinizle barışık olun.
bende esmerim hemde öyle böyle değil. Her defasında melez olup olmadığım sorgulanır ama takmıyorum. Insanlar güneşin alnında saatlerce yanıp bronz tene sahip olmaya uğraşıyor.

Kaş için kalemler var onlardan kullanın takma kirpik ya da güzel bir rimel ile de kaslarinizi halledebilirsiniz bence

çok garip çoğu insanda bronzlaşayım diye dünya para döker ortaya ,
buğday tenli bir bayan olarak esmer bayanlar daha seksi, işveli ,güzel asil gelirler bana:cool:
bence takıntı yapmışsınız siz..:KK51:

Esmerleri ciddi anlamda kıskanıyorum... o_O
Neden dersen 23 yaşındayım tenim bembeyaz süt gibi ama ben bundan hiç hoşnut olmadım doya doya güneşe çıkıp sereserpe yatamadım hiç kremlenmekten güneşten de denizden de bişey anlamıyorum güneşli bir günde dışarı çıksam heryerim yanıyor o aksam uyuyamıyorum resmen o yüzden esmerler bu konuda çok şanslı bence... :nazar:

Güzelliğe gelirsek Allah herkesi ayrı güzel yaratmıştır bunu unutma esmerin de sarışının da ayrı bir güzelliği vardır ki sarışın da olsan belki esmer olmak isticektin insan elindekinden asla memnun olmaz o yüzden takma kafana sana laf edene sen de başka bir kulp bul bir daha hiiç bişey diyemezler kendileri dört dörtlük sanki.. :KK14:

Esmerim biçim biçim ölürüm esmer için. ... ay bende esmerim. Hemde kara kas kara göz bi esmer.kurban olsunlar esmerlere. En azindan yazın rahatça bronzlasiyorsun.pembe sari beyaz kirmizi giy cart diye yakiyorsun ortaligi...yasasin esmerlik

Bana da beyaz peynir derlerdi :)
Beyaz tenli olmayı seviyorum ama mesela sivilce ufacık leke aşırı görünüyor esmerlere göre. Ten rengini hiç dert etme hele kas vs kolay şeyler. Benim rahatsızlığımdan ötürü Kaşim yok her gün çiz boya:(

Beyaz tenli olanla dalge geçilmediğini mi sanıyorsun?
+Bembeyazsın hayalet gibi
+Ruh gibi dolaşma ortalıkta
+Sen de beyaz olunca bronzlaşamıyorsun kıpkırmızı ciğer gibi kalmışsın.
+Yüzün ruh gibi hasta mısın?

Doktora gidersin mesela bir rahatsızlık için daha kapıdan girer girmez doktor "Kan tahlili yaptıralım hemen kansızlık var sen de büyük ihtimal" der tahlil sonucunda genetik der.
Şimdi de oğlumu gören doktorlar kansızlık var herhalde tahlil yaptıralım diyorlar ama kansızlığı falan yok.
Yani beyaz ya da siyah ol bir şekilde insanlar dalga geçer.
Önemli olan kendini beğenmek ve özgüven.

Beyaz tenli olanla dalge geçilmediğini mi sanıyorsun?
+Bembeyazsın hayalet gibi
+Ruh gibi dolaşma ortalıkta
+Sen de beyaz olunca bronzlaşamıyorsun kıpkırmızı ciğer gibi kalmışsın.
+Yüzün ruh gibi hasta mısın?

Doktora gidersin mesela bir rahatsızlık için daha kapıdan girer girmez doktor "Kan tahlili yaptıralım hemen kansızlık var sen de büyük ihtimal" der tahlil sonucunda genetik der.
Şimdi de oğlumu gören doktorlar kansızlık var herhalde tahlil yaptıralım diyorlar ama kansızlığı falan yok.
Yani beyaz ya da siyah ol bir şekilde insanlar dalga geçer.
Önemli olan kendini beğenmek ve özgüven.

Doktor kızıma bakıp kansızlık var diyip sonra bana bakıp yok siz ailecek boyleymissiniz demişti :)))

Back
X