Takıntılımıyım ben ya!

Nişanım olacak ama benim aklımda sürekli acaba olacakmı bi sorun mu çıkacak düşünüp duruyorum nişanlanacağım adam iyi gözümn içine bakıyor ne desem yapıyor kabul ediyor bi kız kardesi despot gibi ama sorun yok gibi evli sonuçta ev köy ayrı olacak. Benm ailemle problemm var istenmeyen kız evlat modu yani erkek kız arası ayrımcılığı neyse annem haricinde kimseyide tınlamıyorm.. ama sürekli aklımda bi düşünce yok acaba evlenirsem bu adam beni korur mu eZdirir mi bazen arkadaslarmn ailevi sorunlarını anlatıyorm öyle bişy yok ama ben varmış gibi yok kv arkadasma görümcesi böyle yapmış fln filan o da dinliyo garibim merak etme diyo bana anlıyo tbi benm evde böyle olunca ayrımcılık zannediyormki evlensemde yanlız kalacağım 🙄 korkuyorum sanrm aslında güveniyorm ama bu kim gelirse gelsin aynı duygular oluyo hep daha öncede oldu .. hep düşünüyorm nasl evlenicz esya borç nasl olacak diye düşünüyorum 🤔 ailesi yardm edecekmiş fln ileride sorun olurmu fln bşy derlermi erkenden bnları düşünür oldm benmknede hep söluyorm bak böle olacak böle olur diye diye o da bezdi sanırm sorun bende🙄

Kimseye %100 güvenmeyin. Evlenince değişebilir de, değişmeyebilir de. Evlilik kararı aldığınıza göre 18 yaşından büyüksünüz ve artık birileri tarafından korunması gereken küçük bir çocuk değilsiniz. Kendisini koruyacak ve kimseye ezdirmeyecek olan sizsiniz.

Back