• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılıyım sanırım ..

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
merhaba kızlar ,

Kimseye anlatamadıgımdan yine sizin başınızı şişirmeye geldim. .
nişanlımla kısmetse nisan2020'de nikah masasına oturacagz.. Gelinlik ve beyaz esya bakalım dedi ben daha erken fln dedim ..Bakalım elemiş oluruz ocakta da karar verirsin fln dedi. Ses etmedim.. Halbuki bunu daha önce konusmustuk. Aralık sonuna doğru bakarız kilo alırım zayıflarım üstüme yakısması sonradan farklı durur taam demişti.
beyaz esya konusunda en basında siemens alırız demiştim tamamdı snra pahalı dedi samsunga dönduk modeller fln karar kılınmıştı . sonra etrafından birileri siemens ii bosch ii diyince siemens bakalım dedi işime geldi yalan yok ..
ama bu durumdan da rahatsız oldum.. çevresi ne derse o tarafa gidiyor herkes fikrini söler eyw da sen bu kadar hemen yönlenmesi garibime gitti. gelinlik için tanıdık var aradın mı diyorum kızkardesıme söyledim aradı dedi .. sen neden aramadın o tanıdıgı sende tanıyorsun samimisin .. ondan ona uzatmaya ne gerek var ? kendi işini kendin hallet hee tanımasan adamı tamam diyeceğim. eminönunde kumaşcı gittik beraerde görduk. niye dallanıp budaklanıyor.. hee kızkardesnn baska tanıdıgı vardır eyw.
bazen başkalaının fikrini kendi fikri gibi bana söyluyor gibime geliyor yada ben kuruntu yapıyorum. 39 yasında adam sonucta. .
yada ne bileyim gelsin bana söylesin derdi ne ise. Gidip ona soramadım yada onunla konusamadım bu durumu sizce ne yapmalıyım?

Takıntılarınız olabilir ama bu konuda asıl soeun nişanlınızın sizin fikirlerinizi önemsemeyip, başkalarının fikirleriyle hareket etmesi. Bunlar evlendikten sonra da olacak, hatta daha sıklıkla yaşanacak ve belkide aile ilişkileriniz konusunda bile başkalarına danışarak hareket edecek. Şu aşamada bu sizi rahatsız ederken evlendikten sonra neler yaşayabileceğinizi düşünün.

Aynı şeyleri nişanlıyken yaşadım defalarca kavga ettim bu huyundan vazgeçmesi için yeminler etti sözler verdi sonuc olarak evlendık 5 ayda yasamadıgımız sorun kalmadı.

Takıntılarınız olabilir ama bu konuda asıl soeun nişanlınızın sizin fikirlerinizi önemsemeyip, başkalarının fikirleriyle hareket etmesi. Bunlar evlendikten sonra da olacak, hatta daha sıklıkla yaşanacak ve belkide aile ilişkileriniz konusunda bile başkalarına danışarak hareket edecek. Şu aşamada bu sizi rahatsız ederken evlendikten sonra neler yaşayabileceğinizi düşünün.
peki ne yapmayalım ?

Aynı şeyleri nişanlıyken yaşadım defalarca kavga ettim bu huyundan vazgeçmesi için yeminler etti sözler verdi sonuc olarak evlendık 5 ayda yasamadıgımız sorun kalmadı.
bunun önune geçmem lazım ne yapmalıyım.. bunlar bnm fikrim diyor kimsenn bir şey dediği yok diyor ama bana öyle gelmiyor

Siz takıntılı değilsiniz de nisanliniz sıkıntılı.Kafa karıştırmaya gerek yok.Cok kolay tesir altına aliniyorsa evlendikten sonra da çok sorun yaşamanız muhtemel .
Kimsenn bir şey dediği yok annemn üzerine yemın ederim ki dedi takıntılı olma bu kdr dedi. kendi fikirlerim dedi.

Gerçekten başkalarından etkileniyorsa işin zor maalesef.
Ama adam yeminler etmiş,belki sana öyle geliyordur.

bunun önune geçmem lazım ne yapmalıyım.. bunlar bnm fikrim diyor kimsenn bir şey dediği yok diyor ama bana öyle gelmiyor
Ben sizi cok ıyı anlıyorum ,
ben bır konu hakkında boyle yaparız dıyordum tamam dıyordu ertesı gun bana baska bır fıkırle gelıyordu ve ben o fıkırlerın gorumcemden cıktıgını bılıyorum ,
ınsan bırseyler sezmese zaten boyle dusunmez ıllakı gordugunuz seyler vardır ınsan anlar yanı
bunun onune nasıl gecılır bılmıyorum malesef bende bır cozumunu bulamadım .

Ben sizi cok ıyı anlıyorum ,
ben bır konu hakkında boyle yaparız dıyordum tamam dıyordu ertesı gun bana baska bır fıkırle gelıyordu ve ben o fıkırlerın gorumcemden cıktıgını bılıyorum ,
ınsan bırseyler sezmese zaten boyle dusunmez ıllakı gordugunuz seyler vardır ınsan anlar yanı
bunun onune nasıl gecılır bılmıyorum malesef bende bır cozumunu bulamadım .
Durduk yere dusunmuyrumdur yada sezmıyorumdur bence. tesir altında çok kalıyor sanırım. evet ne oluyorsa sonunda yine benm dediğim oluyor yada istediğim olana kadr bırakmıyorum susmuyorum soğuk davranıyorum yazmıyorum hpsi bu..

Durduk yere dusunmuyrumdur yada sezmıyorumdur bence. tesir altında çok kalıyor sanırım. evet ne oluyorsa sonunda yine benm dediğim oluyor yada istediğim olana kadr bırakmıyorum susmuyorum soğuk davranıyorum yazmıyorum hpsi bu..
evlenınce o oyle olmuyor ıste , sımdı sızın dedıgınız oluyor benımde dedıgım seyler oluyordu evlendık hersey tersıne dondu

evlenınce o oyle olmuyor ıste , sımdı sızın dedıgınız oluyor benımde dedıgım seyler oluyordu evlendık hersey tersıne dondu
devam edin huyunuzu evden çıkıyorsa çıksın yatagı ayırıyorsa ayırsın yemegını çamaşırını yıkamayın kendi halinizde takılın.. bir şey derse de kimin tesiri altında kalıyorsan kimin fikrini dinliyorsan o yapsın diyin.. Benim arkadasım şuan öyle yapıyor..

devam edin huyunuzu evden çıkıyorsa çıksın yatagı ayırıyorsa ayırsın yemegını çamaşırını yıkamayın kendi halinizde takılın.. bir şey derse de kimin tesiri altında kalıyorsan kimin fikrini dinliyorsan o yapsın diyin.. Benim arkadasım şuan öyle yapıyor..
kımsenın tesırın altında kalmıyorum kendı kendıne trıplere gırıyorsun der :) herseye muhalefet olur herseyı o bılır daha dogrusu aılecek oyleler . ben yandım sız yanmayın ıyı dusunun nolur , dengem bozuldu ınanın

düğün esnasındamı böyle yoksa geneldemi böyle sadece düğün esnasında ise skınıtıdan da olabilir

kımsenın tesırın altında kalmıyorum kendı kendıne trıplere gırıyorsun der :) herseye muhalefet olur herseyı o bılır daha dogrusu aılecek oyleler . ben yandım sız yanmayın ıyı dusunun nolur , dengem bozuldu ınanın
sen niye bu kadar takıntılısın diyor bana .. Kendi kendmi sorgulamamı sağlıyor. Düne kdr söylemişim tamam demişim fikir değişikliği neden diyorum insanların fikri değişir diyor.. o böle yaptıkça benm içimden de bişiy yapmak gelmiyor.. Gelinlik bakmaya hevesim yok. . yada eşya bakmaya.. Belki ben bosch istiyorum. Millet bu ii dedi ama son karar senn diyor

Back
X