Takintiliyim

Zeyno_pko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
362
71
48
Arkadaslar merhaba kendimden bahsetmek istiyorum ogretmenim 32 yasindayim yaklasik 8 yillik hamileyim ve yaklasik 5 yildirda cocuk istiyorum olmyor bir suru tedavi oldum olmadi. Neyse esimle sirekli kavga ediyoruz beni anlamiyor iyi gunumuzden can ciger kuzu sarmasiyiz ama kavga ettigimizde benden kotusu yok bana yapmadigi hakaret kalmiyir beni kac kere evden koydu sirekki her tartismada bosanalim diyir. Bende bunlari yasaya yasaya takintili buri oldum ciktim. Olaylari laflari unutamiyorum surekli beynimi kemiriyor kavga ettigimizde cokuntu yasiyorum calisan bayan olmama ragmen kendimi savunamiyorum S***** G** (Defol) dediginde kendime guvenipte basip gidemiyorum su an kavgaliyiz ve yataktan cikamiyorum canim hicbursey yapmak istemiyor kalp carpintim var ne yapmaliyim psikologla da gorusuyorum. Sms rahat bir inszn olmayi bur turlu beceremedim

Sizi çok iyi anlıyorum..Kendinize güveninizi kazanmanız lazım..Bende sizinle aynı durumları yaşıyorum iyiyken çok iyi ama kavgalıyken bütün hata bende hakaret küfür vs..kaç kere gittim geri döndüm şartlarım ondan daha iyi olmasına rağmen yapamadım..Yavaş yavaş kendimizi geliştirmeliyiz özgüven ve olunlu enerji anlamında..Psikologtan destek alın kesinlikle online alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…