Takip programı

Bizim eşimle birbirimizi takip ettiğimiz bir program var.
Şehir dışına çok çıkıyoruz ikimizde. Allah korusun kaza falan olur diye.

Maps ile de takip edilebiliyor konumunuZu o kişiyle paylaşmışsanız. Haritada anlık görünüyor nerde olduğunuz

Ona hediye almaya gittim , sürpriz oldun diye avm ye gittiğimi söylemedim çünkü avm de olduğumu söylesem ona hediyenaldığımı anlıycaktı

Telefonumda bir takip programı olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Cuma günü bir avm ye gittim eşime babalar günü hediyesi almak için . Oradayken aradığında marketteyim. Dedim . 1 saat sonra tekrar aradı evdeyim dedim. Akşam geldi surat 10 karış direkt yattı uyudu. Babalar gününde hediyesini verene kadar surat taptı. Hediyesini verirken AA bunun için mi gittin n... ya ben seni takip ediyorum yalan söyledin diye bozuldum dedi. Sonra sorduğumda yok ben öyle demedim vs diye geçiştirdi .
Beni gizli gizli takip eden eşin babalar günü yere batsın..

Selamün aleyküm arkadaşım telefon ıphone mu eğer o markaysa bul diye program var ordan Apple kimliğinden ediyordur ama sende onunkini görebiliyorsun arkadaşım karşılıklı takip oluyor öyle

Ona hediye almaya gittim , sürpriz oldun diye avm ye gittiğimi söylemedim çünkü avm de olduğumu söylesem ona hediyenaldığımı anlıycaktı

kredi kartınız ek kartsa, harcama yapınca kart sahibine mesajla bilgi gidiyor. fiyat ve nereden alındığı (adres) bilgisi.
böyle bir şey olabilir mi?

Evet ek kart , bence de ordan anladı. Telefonumu kurcaladım bir şey bulamadım.
Adama hediyeyi adamın ek kartından mi aldınız 😂
Bu ara hayat eve sığar sebebiyle ben de kuzenlerimi falan takip ediyorum. Uygulama ilk çıktığında tüm aile gaza gelip birbirimizi ekledik de. Belki oradan bakıyordur.

Evet ek kart , bence de ordan anladı. Telefonumu kurcaladım bir şey bulamadım.
Bu değilse sizin icloudunuzu biliyorsa diğer üyelerinde dediği gibi iphone buldan bulmuş olabilir. İphone buldan çıkış yapin bakalım bir şey diyecek mi ona göre anlarsiniz

Belkide takip prog. değildir , oda sizinle aynı mekandadır.. :KK51:

Back
X