Takipçisinden Gelen İmalı Yoruma Bergüzar Korel'in Verdiği Sert Tepki

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
İçinde bulunduğumuz hassas dönem dolayısıyla herkesin duyarlılığının kat kat arttığı, hoşgörüsünün ise aynı oranda azaldığı bir sürece tanık oluyoruz, özellikle de sosyal mecralardan bu süreci gözlemlemek oldukça mümkün. Bu tepkilere maruz kalan bir diğer kişi ise yakından tanıdığımız Bergüzar Korel.
Ünlü oyuncu, bir takipçisinin Instagram'dan kendisine verdiği tepki üzerine dayanamayıp tüm duygularını dışa vurdu.

ber.webp

Her şey bir takipçisinin, fotoğrafın altına yazdığı yorumla başladı.
ber2.webp

Yorumdan oldukça rahatsız olan Bergüzar Korel, aynı yorumu tüm takipçileriyle paylaşmaya karar veriyor.
ber3.webp

ber4.webp

Siniri ve üzüntüsü yazdığı her satırdan anlaşılan Belgüzar Korel, sitemini bu şekilde tamamladı:

ber5.webp

https://o nedio.com/haber/takipcisinden-gelen-imali-yoruma-berguzar-korel-in-verdigi-sert-tepki-582217

ben sert bi tepki göremiyorum az bile söylemiş, az bile söylemiş ama bu kadın onuda anlamaz muhtemelen
ne yapsın yani kadın illaki üzülüyordur şehitlere kim üzülmüyor ki, o kadar dangul dungul eleştiriyorsunda sen ne yaptın peki?

bi insanı çocuğunu kullanarak vurmak kadar daha adice bişey olamaz bence, bir insan hele ki bir kadın nefret ettiği birine bile evlat acısı dilemez, dilememeli

bende sosyal medya mağduruyum, facebook ve instagramda hiç paylaşım yapmadım, elim gitmedi, paylaşsam ne olacak neyi değiştireceğim dedim. aaaaa bi mesajlar bi yorumlar ne utanmazlığım ne terbiyesizliğim ne pkk sempatizanlığım kaldı. ben ve pkk sempatizanlığı ay gülemedim bile.
ki bunu yapanlar beni çok iyi tanıyanlar. paylaşım yapmaktansa şehitlerin ruhuna okumayı, 1 haftadır müzik dinlememeyi falan tercih etmiştim oysa.
anlayamıyorum insanları herşeyi göstere göstere yapmak zorundamı?
belkide üzülmüyor şehitlere bize ne yahu?

150 bin dolar verelim morali duzelsin

O bu değilde çocuğuna kadar ilismeleri hos değil

insanlar iyice iğrençleşti:KK43:

Hiç şaşırmiyorum ben.cidden boyle kendini bilmezler cok var.

kk da bile çok saygın sevgi dolu kibar bir kadın imaji cizen bir insan benim çocuklarima laf atti.

Düşünün sırf beni sevmediği için aileme cocuklarima dil uzatti bu sahsiyetsiz varlık.tepki falan vermedim.Allah zaten böyle insanlara gerekeni yapıyor.keşke Korel de tepki vermeseymis böyle insanları kendi vicdanı ile baş başa bırakmak lazım.

Kadını çıldirtmislar belli ki.gezi olaylarinda da halit ergenc e igrenc sozlerle saldirmisti bu zihniyet.

geçen bir grupta birisi örnek modeli sormuş,vayyyy bu günlerde nasıl sorarmış,şehitlerimiz varmış falan filan.yaaa arkadaşlar tabii ki herkes çok üzülüyor,tabii ki saçma paylaşımlar olmamalı ama bu kadın paralı el işi yapıyormuş neden sorması hata olsun ki.
acaba bu tepki verenler günün 24 saati göz yaşı mı döküyor.

geçen bir grupta birisi örnek modeli sormuş,vayyyy bu günlerde nasıl sorarmış,şehitlerimiz varmış falan filan.yaaa arkadaşlar tabii ki herkes çok üzülüyor,tabii ki saçma paylaşımlar olmamalı ama bu kadın paralı el işi yapıyormuş neden sorması hata olsun ki.
acaba bu tepki verenler günün 24 saati göz yaşı mı döküyor.
Abla ben 1 haftadır kişisel foto paylaşımlarini görmezden geliyorum mesela.tamam paylaşılsin ancak şehit verdiğimiz ilk gün bile kocişimle aşk yuvamizda ya da kızımın doğum günüsüü diye paylaşılan şeylere de el insaf diyorum.

Tabii senin verdiğin örnek ayrı.

bende sosyal medya mağduruyum, facebook ve instagramda hiç paylaşım yapmadım, elim gitmedi, paylaşsam ne olacak neyi değiştireceğim dedim. aaaaa bi mesajlar bi yorumlar ne utanmazlığım ne terbiyesizliğim ne pkk sempatizanlığım kaldı. ben ve pkk sempatizanlığı ay gülemedim bile.
ki bunu yapanlar beni çok iyi tanıyanlar. paylaşım yapmaktansa şehitlerin ruhuna okumayı, 1 haftadır müzik dinlememeyi falan tercih etmiştim oysa.
anlayamıyorum insanları herşeyi göstere göstere yapmak zorundamı?
belkide üzülmüyor şehitlere bize ne yahu?

yani değil mi, ona buna çemkireceğin vakti, otur dua et, hem sana hem şehitlere faydası olsun, birbirimize düşmenin şehitlere ne faydası var

bu arada bu kadınıda sevmem, oyunculuğunu da beğenmem, eşinide aynı şekilde ama aklın yolu bir

ben normal hayatlarına devam edenlerede hiç bişey diyemem, asıl insanlar normal hayatlarına devam etmezse sıkıntı bence, teröristler amaçlarına ulaşmış olur

yani değil mi, ona buna çemkireceğin vakti, otur dua et, hem sana hem şehitlere faydası olsun, birbirimize düşmenin şehitlere ne faydası var
yani heralde herkes hayatını durdurmuyor ama paylaşım üstüne paylaşım yapıp, akşam barda dans ederken foto eklenmesi tuhaf geliyor bana. bi ortası olmalı

valla ben sosyal medyadan soğudum benzer insanlar yüzünden eskiden çok girerdim şimdi günde bir belki, ben kendi adıma sosyal medyayı eğlence kafa dağıtma amaçlı kullanıyorum, ne zaman açsam ona buna nefret söylemleri, bölücülük... gına geldi

Burda bile bize su bölüme giriyorsunuz bu bölümde sizi görmüyoruz diyip bize suclamalar yapan, teröristmisiz gibi ima edenler cok Masallah. Bence bu gibi insanlar hayatlarinda o Kadar mutsuz o Kadar mutsuzki baskalarina laf atip rahatliyorlar.
Ben Bergüzar Korel ve esini begenirim, cok asil ve mütevazi insanlar. Hayata duruslarinida begenirim. Dedigim gibi baska türlü hayatlarinda ulasamayagi insanlara en yakin ulasma metodu camur atma, iftia etme, aynisini burada bende yasadim.
Sadece aciyorum bu insanlara,

Ya bakın bir yazı yazdım her kürt pkk li değildir yapmayın etmeyin sacmaliyoruz dükkan yakmak nedir vs...diye gelen bir yorum ama canım askeri öldüren kim senin benim çocuğunuz mu... ve bunu diyen kişi de 1 haftadir hemen hemen her gün bir gezme bir düğün bir piknik fotosu ekleyen bir insan.

Iste ben buna saygı duymam.

Berguzar Korel öyle beğendiğim bir oyuncu değildir, eşi Halit Ergenç'in oyunculuğunu severim, adam senelerce çabalayıp tırnaklarıyla bir yerlere gelmiş biridir, ki Halit Ergenç dizi film izleyenlerinin ilk hatırladığı dizi neyse ondan evvel tanıdığım biridir, çeşitli açılış ve davetlerde sunuculuk yaptı önceleri.

Bence sanatçılar rol-model değildir, hayatta onları örnek almamalıyız, bir eyleme, bir acıya üzülürler veya üzülmezler, dile getirir ya da getirmezler o onların bileceği iştir, biz burada hergün çok üzülüyorum desekte en çok ben üzülüyorum yarışı oluyor.

Çocuğuna ailesine dil uzatılması çok çirkin, şiddetle, bedduayla beslenir olmuşuz.
Berguzar Korel'in hiçbirşeyden haberi olmayan masum oğlu ölse oh deyip sevinecekler yazık:(
Bir çocuğun Ölümüne sevinecek kadar kararmış kalplere Allah hidayet versin, bir çocuğa, ailesine beddua edecek kadar çirkinleşenlere Allah vicdan versin.

Back
X