Takipçisinden Gelen İmalı Yoruma Bergüzar Korel'in Verdiği Sert Tepki

Bide bu tip insanlar "Allah" ı ağızlarına dolamıyor mu deli oluyorum.
Burda da çok var bu tipler..Çoluk çocuğun ölümüne az mı "oh olsun" diyenler oldu..10 numara müslümanlar güya ..

Kadının kadına yaptığından, insanın insana ettiğinden utanıyorum. Her lafımızda, her hareketimizde beddua ve hakaret var artık.

kadesa kadesa kim çocuklarına laf eden, özelden yazar mısın ya, merak ettim..

Sosyal medya zaten bütün duyguların içini boşalttı. Biz hala algılayamıyoruz bazı şeyleri.

terbiyesiz insanlar. cok iyi demis belguzar ama ici sogumamistir. belli ki cok sinirlenip yazmis.
burada bile var. akpye oy verenler evlat acisi ceksin. hdpye oy verenler evlat acisi ceksin. o zaman anlarlar bilmem ne.
yahu hadi haddini bilmedin kadina beddua ettin. hic sucu olmayan cocugu nasil katiyorsun icine?
aklim almiyor. midem bulaniyor.

Bide bu tip insanlar "Allah" ı ağızlarına dolamıyor mu deli oluyorum.
Burda da çok var bu tipler..Çoluk çocuğun ölümüne az mı "oh olsun" diyenler oldu..10 numara müslümanlar güya ..

Kadının kadına yaptığından, insanın insana ettiğinden utanıyorum. Her lafımızda, her hareketimizde beddua ve hakaret var artık.

kadesa kadesa kim çocuklarına laf eden, özelden yazar mısın ya, merak ettim..
Kimse yanlış anlamasın ama Allah'ı ağzına dolayan kişiler asıl benim en çok tehlikeli buldugum tiplerdir.genellikle bu kişiler dedikodu yapar,iftira atar,milletin kocasına çocuğuna dil uzatır ve kişileri yargılar.tıpkı kk da da olduğu gibi.

Bakın dindar demiyorum Allah'ı ağzına dolayan diyorum.

Ben de sosyal medyada sürekli bu tarz şeyleri paylaşmayı sevmiyorum.
Oraya iki üç kelime yazıp bayrak resmi koydum diye beni vatan aşığı diye düşüneceklerse hiç düşünmesinler.
Ben haberleri ağlaya ağlaya izliyorum oysa hele o çocukları gördükçe içim parçalanıyor. Kimsenin bundan haber yok ve olmasın da zaten duygularımı içimde yaşamayı tercih ediyorum.
Kimse birşeyleri insanların gözüne sokmak zorunda değil.

bi de her seçim birbirini silenlerle dolar sosyal medya, insanlar arkadaşların akrabalarının bile değerini hangi partiye oy verdiğine göre biçiyor, bilmiyorum ne kadar doğru

Back
X