takmayan erkek

melisaa3456

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
287
-240
26
25
ben okulda birinden hoşlanıyorum geçen hafta buna hoslandıgımı yazdım attıgım mesaj davete düşmüştü dün baktım mesaj engelini kaldırmıs ona mesaj atabiliyorum ama görüldü attığına dair hiçbirşey yok sürekli aglıyorum onu düşünüyorum nbenı takmıyor bile bu cok zoruma gidiyor arkadasım bana o capkının teki deyip küfür etti arkadasımla da kavgalıyız ne yapmalıyım bana en azından olumlu veya olumsuz bi cevap verse ona da razıyım haftada 1 gün aynı sınıfta oluyoruz yoruldum artık o koçta okumuş birisi ama benim üniversitemde okuyo şimdide
 
unutmayı denedim ama olmuyor cuma günü karşılaşacağım o zaman ne yapacağım kafayı yemek üzereyim takıntı haline geldi bu

Hiçbir şey yokmuş gibi davranacaksınız. Bir de arada düzgün bir iletişim yokken mesajda hoşlandığını yazmak nedir? Bu kadar kolay mısınız? Size olumlu cevap verseydi bile çok bi değeriniz olmazdı size söyliyim. Hata yapmışsınız.
 
teşekkür ederim
 
Hayatının en büyük hatalarından birini yapmışsın. Olacağı varsa bile olmaz artık. Sabırlı olup sinsi sinsi köşende bekleyecektin o sana adım atacaktı. Artık her şey için çok geç. Onu unutmaya bak. Hiçbir etkileşimde bulunma.
 
Herhangi bir iletişimim olmayan bir erkeğe hayatta hoşlandığımı söylemezdim... Yani keşke önce arkadaş olmayı deneseydiniz. Sosyal hayattan izole mi yaşadınız anlamadım ki? Dan diye hoşlandığınızı söyleyecek ne vardı?
 

Demek ki birşey hissetmiyor bunda ağlayacak ne var bu kadar anlamadım sürpriz yumurta gibi düşün ne çıkarsa bahtına? Sevgilisi var belki. Fazla üstüne düşersen bir cep dikebilir senin için.
 
Ne yaşadınızda unutamıyorsun? Milletin kaç senelik evliliği bitiyorda bir şey olmuyor. Öldürmeyen acı güçlendirirmiş boşver.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…