- 26 Mayıs 2022
- 287
- -240
- 26
- 25
- Konu Sahibi melisaa3456
-
unutmayı denedim ama olmuyor cuma günü karşılaşacağım o zaman ne yapacağım kafayı yemek üzereyim takıntı haline geldi buDemekki o hoşlanmıyor düşünmeyin unutun gitsin. Değmez.
unutmayı denedim ama olmuyor cuma günü karşılaşacağım o zaman ne yapacağım kafayı yemek üzereyim takıntı haline geldi bu
teşekkür ederimHiçbir şey yokmuş gibi davranacaksınız. Bir de arada düzgün bir iletişim yokken mesajda hoşlandığını yazmak nedir? Bu kadar kolay mısınız? Size olumlu cevap verseydi bile çok bi değeriniz olmazdı size söyliyim. Hata yapmışsınız.
ben cok duygusalım herseye aglıyorum genelde zor toparlanıyorum sonraBiraz fazla mi dramatize ediyorsunuz ne. Böyle cok üzülürsünüz.
ben cok duygusalım herseye aglıyorum genelde zor toparlanıyorum sonra
Herhangi bir iletişimim olmayan bir erkeğe hayatta hoşlandığımı söylemezdim... Yani keşke önce arkadaş olmayı deneseydiniz. Sosyal hayattan izole mi yaşadınız anlamadım ki? Dan diye hoşlandığınızı söyleyecek ne vardı?ben okulda birinden hoşlanıyorum geçen hafta buna hoslandıgımı yazdım attıgım mesaj davete düşmüştü dün baktım mesaj engelini kaldırmıs ona mesaj atabiliyorum ama görüldü attığına dair hiçbirşey yok sürekli aglıyorum onu düşünüyorum nbenı takmıyor bile bu cok zoruma gidiyor arkadasım bana o capkının teki deyip küfür etti arkadasımla da kavgalıyız ne yapmalıyım bana en azından olumlu veya olumsuz bi cevap verse ona da razıyım haftada 1 gün aynı sınıfta oluyoruz yoruldum artıko koçta okumuş birisi ama benim üniversitemde okuyo şimdide
ben okulda birinden hoşlanıyorum geçen hafta buna hoslandıgımı yazdım attıgım mesaj davete düşmüştü dün baktım mesaj engelini kaldırmıs ona mesaj atabiliyorum ama görüldü attığına dair hiçbirşey yok sürekli aglıyorum onu düşünüyorum nbenı takmıyor bile bu cok zoruma gidiyor arkadasım bana o capkının teki deyip küfür etti arkadasımla da kavgalıyız ne yapmalıyım bana en azından olumlu veya olumsuz bi cevap verse ona da razıyım haftada 1 gün aynı sınıfta oluyoruz yoruldum artıko koçta okumuş birisi ama benim üniversitemde okuyo şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?