arkadaşlar tam 5 aydır çocuğum olmmuyor ilk zamanlar olursa olur modundayım ama şimdi takmış durumdayım özellikle bu ay kesinlikle olur diye bekliyordum ama bu ay da olmadı çok moralim bozuk ..acaaba çocuğum olmayacak mı diye de düşünmüyor değilim..
arkadaşlar tam 5 aydır çocuğum olmmuyor ilk zamanlar olursa olur modundayım ama şimdi takmış durumdayım özellikle bu ay kesinlikle olur diye bekliyordum ama bu ay da olmadı çok moralim bozuk ..acaaba çocuğum olmayacak mı diye de düşünmüyor değilim..
biz bir ara korunuyorduk o zaman doktoro gitmiştim hamile kalmak istediğimde hemen hamile kalabilir miyim bir problemim var mı diye o zaman hiç bir problemimi çıkmadı ondan sonrada korunmadım zaten,
şöyle bi gerçek var canım ne kadar kafana takarsan o kadar zor oluyor hamile kalman
ben her ay deli gibi test yapıyordum eşim de umutlanıyordu son ay takmadım fazla kafama işime yoğunlaştım hiç belirtim de olmadı adetimden 1 gün önce hissettim sadece ve hamile olduğumu öğrendim