Eski yazdigim yazilara bak istersen orda hepsi tek tek yaziyor.. isimlerini yinede tekrarliyim sana canim.
Para cok veremem diyosan Emine abla'nin gideri var. Onun sayesinde bana soyledigi seylerin sonradan dogru oldugunu ogrendim ve soyledigi bi cok sey bende cikmistir. Soganlikta oturuyora ama, 20 liraya bakiyor. Onun disinda yine ucuza bakan Bakirkoy Emel var 20 25'e bakiyordu sanirim.. tam hatirlamiyorum. O'da bayagi nokta atisi yapmisti bende. 2 ay gorusmedigim sevgilim hakkinda barisacaksiniz demisti.. imkansiz dedigim anda o gece sms almistim =)) 75lira'ya Elmira var sirinevlerde oturuyor, yada telefonlada bakiyor. Bana en esasli cikan fal Elmiraninkilerdir. Bayagi uzun bakiyor ve faldan sonra aklina birsey takildigindan tekrar sorabiliyosun. Birde yasasaydi Elanit derdim, cunku ikiside birebir ayni seyleri soylemisti.. Bi de Ahmet bey var, kadikoy'de oda fena degil. Ask, saglik, aile herseyi anlatti oda bana ve 25liraya bakiyor kendisi.
Canim sana ben falin disinda, buyu ile hic ilgilenmemeni tavsiye ederim. Hasan bu konuda isim yapmis zaten, gelene gidene buyu var diyomus. Bana sans eseri demedi, ama genelde dedigi icin insanlara sakin ola inanma. Roza'ya baktirdim demissin, orda yanilmiyorsam Imam adinda biri var.. sanirim onlarda buyu ile ugrasiyolardi. Simdi yalan olmasin, ama orda da buyu filan duyduysan inanma. Askim geri donsun diye yutuyor kizlar filan, ama ortada aslinda ne buyu vaar, ne sevgili geri donuceek.. olucagi varsa oluyor zaten seker