• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taktik lazım kızlar koca tarafı

Guldane kara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
20
7
1
24
Selam kızlar öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum hepinize sağlıklı günler diliyorum yine bir konuda fikrinize ihtiyacım var . Eşimin tarafından yani ailesinden birisi canımı çok sıkıyor yani aslinda boş konuşuyor söyledikleri şeyi kimse oturupta dinlemez çok boş bir insan ama çok da toksik birisi bence herkes bunun farkında ama kimse bunu dile getirmiyor.Surekli olay çıkarma derdinde ve herkes onunla ilgilensin felan istiyor saçma sapan konuşuyor ve beni de kiskandigina eminim.Ben bu insanın boş olduğunu biliyorum ama yine de canım sıkılıyor hareketlerine sinir oluyorum sizce bunu nasıl asabilirim yani neler yapabilirim onun bu hareketlerini görmemek ve takmamak için .Hepimizin çevresinde böyle insanlar vardır illaki siz neler yapıyorsunuz taktiklariniz nelerdir

Toksikler hayatın her alanında. Evlenseniz koca tarafinda, evlenmeseniz ailenizde, çalışırsanız iş yerinde.bazen ayaküstü ugradigimiz mağazada bile karşılaşıyoruz. En iyisi "o da böyle, davranışının benimle hiç ilgisi yok" diyerek zihinsel bir duvar örmek. Böylelikle kötü hissetmeyiz. Birinin sözü, bakışı, duruşu gunlerce keyfimizi kaciriyorsa huzurumuzu başkalarının insafına bırakmışız demektir. En iyisi görmezden gelmek. Bosvermek.

Ben konusurken oyle anlarda cevap vermek yerine boka bakiyormusum gibi bi yuz ifadesi yapiyorum eminim kendini bok gibi hissediyor 🤣🤣🤣🤣

Selam kızlar öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum hepinize sağlıklı günler diliyorum yine bir konuda fikrinize ihtiyacım var . Eşimin tarafından yani ailesinden birisi canımı çok sıkıyor yani aslinda boş konuşuyor söyledikleri şeyi kimse oturupta dinlemez çok boş bir insan ama çok da toksik birisi bence herkes bunun farkında ama kimse bunu dile getirmiyor.Surekli olay çıkarma derdinde ve herkes onunla ilgilensin felan istiyor saçma sapan konuşuyor ve beni de kiskandigina eminim.Ben bu insanın boş olduğunu biliyorum ama yine de canım sıkılıyor hareketlerine sinir oluyorum sizce bunu nasıl asabilirim yani neler yapabilirim onun bu hareketlerini görmemek ve takmamak için .Hepimizin çevresinde böyle insanlar vardır illaki siz neler yapıyorsunuz taktiklariniz nelerdir
Herkes farkındaysa kimse önemsemiyordur ozaman o kişiyi. Görmezden gelin, o kişinin konuşmaları sizi aşağıya çekmesin. Yüzünüzde onun egosunu tatmin edecek ima olmasın. Kendinizden emin olun o kişi zaten sizin bu tavırlarınızı görünce daha sa kuduracaktır

Çok ilginç. Kayınbabanın sizi kıskanma motivasyonunun ne olduğunu düşünüyorsunuz peki?

Belirgin kötü bir deneyim yaşamasa bile kıskançlığın uyandirdığı bir öfke olabiliyor kıskanılan insanlarda.

Daha fazla kıskandırma isteği ile ve/veya o kişinin hareketlerine daha fazla odaklanma ile seyrediyorsa burada mesele karşı taraf olmaktan çıkıyor.
Durum buysa yapılacak en guzel taktik görmezden gelmek. Bununla beraber kendinizde neler olduğuna daha fazla bakmak.

Back
X