• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taktik mi Değil mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yalnizasli

Ziyaretçi
Kızlar slm. Benim meseleyi az çok biliyosunuz. Bugün 34 gün oldu ve biz hala ortak bir yol bulamadık. 2 gün öncesinde beyfendi annemle konuşurken benim internette nerelere girip çıktığımı göremediği için resmen sinir krizi geçirdi ve bunun sonucunda ben de kendisine girdiğim bir sitenin adresini verdim biraz olsun rahatslasın diye. O gün kendileri benim sevgimden de emin oldu ve telefonu yine bir şekilde kavgalı kapattık. Dün kendisiyle hiç bir şekilde görüşmedik ve bugünde şokların şokunu yaşadım. Belkide gerçek sinir krizini ben geçirdim. Kendisi 2 yılda 2 kez benim doğum günümü unuttu. Bense hep hatırladım. Ve bugün bir de gördüm ki hep takıldığı bir sitede beni sürekli bir kızın önünde küçük düşürürdü kız nişanlı bu arada. Ve nişanlısını çok seviyo. Her neyse o sitede kızın doğum gününü kutlamış. Hani konu açılsada o da ufak bir tebrik mesajı yazsa ne ala. Ama yok işte. Konuyu özene bezene ilk beyfendi açmış. Bende bugün buna bir sürü mailler msjlar attım ama çocuktan tık yok. Bir üyelik almıştım bunların sitede erkek nickiyle beni tanımasın diye. meğerse beni başından beri biliyomuş ve beni banladı. Bende hemen yeni bir üyelik aldım bu sefer kız olduğum belliydi. O üyeliği evirdi çevirdi baya bir inceledi. Ama bakın başka yeni üye olanlara bakmıyor kız olsa dahi. Ben kendisinin üyeliğine bakınca o da bunu yaptı. Her neyse bugün face de bir erkek arkadaşımı ekledim ve o arkadaşımı ekledikten 10 dk sonra siteden o üyeliğe bir msj geldi. Sanırım bir sorun oldu msn var ekleyin ordan konuşalım diye. Şimdi kızlar ben de diyorum ki; acaba bendeki erkek arakadaşı görünce mi böyle bir kıskançlık yaptı? Takıldığım siteye girmiş tüm msjlarıma bakmış. Kendisi kendi sitesindeki kızlarla şakalaşınca bunun adı abilik bacılık kardeşlik ama ben yapınca ne dedi bana mailde biliyo musunuz. az önce mail attıda 30 gün oldu ayrılalı 30 günde 30 farklı erkekle beraber olmuşsundur dedi. Kızlar bu adam kıskanıyo mu, beni artık takmıyo mu, beni unuttu mu siz söyleyin. Abim sana taktik yapıyo diyo. Siz ne diyosunuz

Kızlar slm. Benim meseleyi az çok biliyosunuz. Bugün 34 gün oldu ve biz hala ortak bir yol bulamadık. 2 gün öncesinde beyfendi annemle konuşurken benim internette nerelere girip çıktığımı göremediği için resmen sinir krizi geçirdi ve bunun sonucunda ben de kendisine girdiğim bir sitenin adresini verdim biraz olsun rahatslasın diye. O gün kendileri benim sevgimden de emin oldu ve telefonu yine bir şekilde kavgalı kapattık. Dün kendisiyle hiç bir şekilde görüşmedik ve bugünde şokların şokunu yaşadım. Belkide gerçek sinir krizini ben geçirdim. Kendisi 2 yılda 2 kez benim doğum günümü unuttu. Bense hep hatırladım. Ve bugün bir de gördüm ki hep takıldığı bir sitede beni sürekli bir kızın önünde küçük düşürürdü kız nişanlı bu arada. Ve nişanlısını çok seviyo. Her neyse o sitede kızın doğum gününü kutlamış. Hani konu açılsada o da ufak bir tebrik mesajı yazsa ne ala. Ama yok işte. Konuyu özene bezene ilk beyfendi açmış. Bende bugün buna bir sürü mailler msjlar attım ama çocuktan tık yok. Bir üyelik almıştım bunların sitede erkek nickiyle beni tanımasın diye. meğerse beni başından beri biliyomuş ve beni banladı. Bende hemen yeni bir üyelik aldım bu sefer kız olduğum belliydi. O üyeliği evirdi çevirdi baya bir inceledi. Ama bakın başka yeni üye olanlara bakmıyor kız olsa dahi. Ben kendisinin üyeliğine bakınca o da bunu yaptı. Her neyse bugün face de bir erkek arkadaşımı ekledim ve o arkadaşımı ekledikten 10 dk sonra siteden o üyeliğe bir msj geldi. Sanırım bir sorun oldu msn var ekleyin ordan konuşalım diye. Şimdi kızlar ben de diyorum ki; acaba bendeki erkek arakadaşı görünce mi böyle bir kıskançlık yaptı? Takıldığım siteye girmiş tüm msjlarıma bakmış. Kendisi kendi sitesindeki kızlarla şakalaşınca bunun adı abilik bacılık kardeşlik ama ben yapınca ne dedi bana mailde biliyo musunuz. az önce mail attıda 30 gün oldu ayrılalı 30 günde 30 farklı erkekle beraber olmuşsundur dedi. Kızlar bu adam kıskanıyo mu, beni artık takmıyo mu, beni unuttu mu siz söyleyin. Abim sana taktik yapıyo diyo. Siz ne diyosunuz

yuuhhhh :1shok::1shok::1shok: böyle terbiyesiz bi lafın üstüne hala bu adamı düşünmen hata be arkadaşımmmm:olmaz::olmaz:yasakkelimeyasakkelime

erkek milleti cok sorunlu o soyledigi cumle agır bi laf bi daha gorusme diyemem ama en azından yuz verme

ya bizden neyin yorumunu istiyosun tatlım anlamadım adam sana hakaret etmiş ne atktiği
ne demek 30 günde 30 kişi falan sende yedinmi bu sözleri :olmaz:
boşwer ister taktik yapsın isterse ne yaparsa yapsın hiç bi şekilde tepki gösterme
ama ona inat olsun diye misillemede yapma sonra yersin öle lafları

"30 gün oldu ayrılalı 30 günde 30 farklı erkekle beraber olmuşsundur dedi" çok terbiyesizce bir laf,bu sözden sonra bu insanın taktik yapıp yapmadığını düşünmeniz bana açıkçası garip geldi,size zerre saygı duymayan bu adamdan uzak durmaya çalışın derim :olmaz:

maşallah yanii ne taktiği arkadaşım kısaca AŞAĞLAMA bu arkana bile bakma bence ...

ayrılalı 30 günde 30 farklı erkekle beraber olmuşsundur.
bu cümlenin eşittirini hepimiz biliyoruz sanıyorum..
değil ilişki,deil taktik,değil ayrılmak
cok güzel haddini bildirirdim "bir şekilde" !

Arkadasim adam diyemeyecegim bu sahsa..sana tavsiyem bu varligi hayatindan biran once cikar..bu tiplerden ne koyyy olur ne kasaba..kavun bastan kokar misali...gercek bir iliskide sevgide bu tarz taktikler olmaz once bunu anla sonrada onu sutla...

wala arkadaşım ister taktik yapsın ister başka bişe.. o en sonda yazdığın sihirli cümleyi sölemiş sana, şu saatten sonra taktik yaptımda dese amudada kalksa affetme derim ben..:umursamaz:

ya ayrıldıysanız niye hala kovalayıp uruyorsunuz,birbirinizin açığını yakalamaya çalışıyorsunuz.koyverin gitsin

o nasıl bi cümle yha :olmaz: bırak ne hali warsa görsün be güselimm.bu adamla ilerisinide düşünme derim.kurduğu cümleye bakk.kimbilir daha ne ithamlarda bulunurr :oklava:

ne diyeceğimi bilemedim adamın gözünde ne olduğun belli bacım daha fazla uğraşıp da küçültme kendini derim:oklava:

az önce mail attıda 30 gün oldu ayrılalı 30 günde 30 farklı erkekle beraber olmuşsundur dedi.

Böyle bir söz sarf eden erkek sizi kıskansa ne olur kıskanmasa ne olurki
Bu lafın altında sizi öyle bir ezmiş , öyle bir küçültmüşkü
Bırakın gidin hemde arkanıza bakmadan , O heriften size yar filan olmaz..
Af edersenizde Hayatınızın hatasını yaparmışsınız gibime geliyor..

kızlar ya kendisi kızlarla şakalaşıyo bacım kardeşim diyo aynı samimiyeti bende kendi erkek arkadaşlarımla farklı bir sitede gösterdim o da msjlarımı okuyunca böyle oldu. Neden erkeklerin eşitlik anlayışı gelişmemiş? Neden kız arkadaşları ya da eski kız arkadaşları böyle bişey yapıp face e kendi arkadaşlarını ekleyince kötü biliiyo

1 ayı geçmiş onca sürede ne taktik kalır, nede başka birşey boşu boşuna dolanıyorsunuz bu adamın peşinde. Onu da geçtim aşkınızdan ölse ne yazar ettiği cümle yenilip, yutulabilecek bir şey mi?:umursamaz:

onur, onur, onur

aşkta sevgide gurur olmaz ama onur olur.

bu ilk deneyimimdi onunda öyle bundan sonrakinde asla böyle olmıcak

ayrıca abine de Allah akıl fikir versin ne abiymiş maşallah
kız kardeşine elin basiretsiz veledi 30 günde 30 erkekle beraber olmuşsundur diyo, abi de kalkmış taktik yapiyo diyo
ben abi olcam da kardeşime böyle bişi diyenin dişlerini ağzına dökmicem he... :kahve:

Back
X