- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Kendinizi fazla kaptırmışsınız. Düşündüğünüz gibi düşünmüyor olabilir. Size karşı yüksek derecede çekimi olsa zaten yanaşır belli ki onun gözünde o yerde değilsiniz.Arkadaslar ben yillar sonra ilk defa Flört dönemine girdim ve anladim ki tam bir caylak olmusum. Bu adamda daha önce tanidigim Adamlara benzemiyor. Bildiginiz işkolik. Cok serin yapili. Konustugumuz zaman bana karsi gercekten ilgisi oldugunu hissediyorum. Sorun su ki konusma araliginiz cok seyrek. Yada ben fazla sey bekliyorum bilmiyorum. 2-3 günde bir yaziyor mesela. Veya konusmanin ortasinda birden cevap vermeyiveriyor.
Ben fena halde kaptirdim sanki kendimi. Görüsmedigimiz zaman görmedigim zaman modum düsüyor mutsuzlasiyorum resmen. Tanistigim sahis 44 yasinda. Bu yaslarda ergen gibi her dakika konusmamasi normaldir herhalde diyorum kendi kendime.
Kendimi zorla geri cekiyorum artik. Istiyorumki biraz benim icin ugrasma firsati olsun. Lütfen bana taktik verin. Bosunami evham yapiyorum?
Bende öyle düsündüm önce. Ama görüstügümüz zaman ilgisini fazlasiyla belli ediyor. Sadece arayip sorma özürlü. Cok calisan bir insan. Dediginiz gibi de olabilir belki ama ozaman görüsünce neden okadar ilgili olsun. Bilmiyorum yani ne düsünecegime Bende sasirdimKendinizi fazla kaptırmışsınız. Düşündüğünüz gibi düşünmüyor olabilir. Size karşı yüksek derecede çekimi olsa zaten yanaşır belli ki onun gözünde o yerde değilsiniz.
Arayip sorma özürlü lafina kesinlikle katılmıyorum. Isteyen erkek arar ,sorar.istemeyen de bin bahane üretir çünkü önceligi değilsinizdir. Anlattiklarinizdan karsi tarafin tehlikeli bir tip olabilecegi kanısı olustu bende.Bu tipler gördüğü zaman ya da cani ısteyince süper ilgi,nezaket,iltifat ile yaklasir ama ertesi gününü kestiremezsiniz.Alfa erkek degil kisaca.isiniz zor eger cok tutulduysaniz.Ben olsam cekerim kendimi,sitem de etmem,kendime ait özellerimin de oldugunu ,yasantimi sürdürdüğümün isaretlerini veririm.Iliski koclari vs hep bunlari tavsiye ediyor, bilginize.Bende öyle düsündüm önce. Ama görüstügümüz zaman ilgisini fazlasiyla belli ediyor. Sadece arayip sorma özürlü. Cok calisan bir insan. Dediginiz gibi de olabilir belki ama ozaman görüsünce neden okadar ilgili olsun. Bilmiyorum yani ne düsünecegime Bende sasirdim
Erkekler beyinleriyle değil güdüleriyle hareket eder, ilgi de o ilgi oluyor.Bende öyle düsündüm önce. Ama görüstügümüz zaman ilgisini fazlasiyla belli ediyor. Sadece arayip sorma özürlü. Cok calisan bir insan. Dediginiz gibi de olabilir belki ama ozaman görüsünce neden okadar ilgili olsun. Bilmiyorum yani ne düsünecegime Bende sasirdim
O yaşlarda daha çok ilgili olur erkekler belliki o kadarlık biri sen dediğin gibi fazla kaptırmışsın bırak gitsin derim ben nacizaneArkadaslar ben yillar sonra ilk defa Flört dönemine girdim ve anladim ki tam bir caylak olmusum. Bu adamda daha önce tanidigim Adamlara benzemiyor. Bildiginiz işkolik. Cok serin yapili. Konustugumuz zaman bana karsi gercekten ilgisi oldugunu hissediyorum. Sorun su ki konusma araliginiz cok seyrek. Yada ben fazla sey bekliyorum bilmiyorum. 2-3 günde bir yaziyor mesela. Veya konusmanin ortasinda birden cevap vermeyiveriyor.
Ben fena halde kaptirdim sanki kendimi. Görüsmedigimiz zaman görmedigim zaman modum düsüyor mutsuzlasiyorum resmen. Tanistigim sahis 44 yasinda. Bu yaslarda ergen gibi her dakika konusmamasi normaldir herhalde diyorum kendi kendime.
Kendimi zorla geri cekiyorum artik. Istiyorumki biraz benim icin ugrasma firsati olsun. Lütfen bana taktik verin. Bosunami evham yapiyorum?
Koca burcu mu? Ya da Oğlak?Bende öyle düsündüm önce. Ama görüstügümüz zaman ilgisini fazlasiyla belli ediyor. Sadece arayip sorma özürlü. Cok calisan bir insan. Dediginiz gibi de olabilir belki ama ozaman görüsünce neden okadar ilgili olsun. Bilmiyorum yani ne düsünecegime Bende sasirdim
Sadece Haziran ayinda dogdugunu biliyorum. Konusmaya baslamamiz daha 2 hafta filan olmustu. Zannedersem artik Konusmuyorda. Salidan beri sesi solugu cikmiyorKoca burcu mu? Ya da Oğlak?
Sizin yaşınız da muhtemelen ergen denilecek yaşta değil. Vallahi bu tür adamlar hiç çekilmez. Daha önce bende de vardı pervane olurdum ilgisini çekeyim de bana yazsın diye. Şimdi bakıyorum da kendime yazık etmişim. Siz de boşverin.Arasada farketmez artik. Bana bu saatten sonra yarama merhem olacak beni iyilestirecek bir Insan lazim daha cok yara acani degil. Sadece kontagi kesen taraf ben olayim diye yazmasini isterdim. Gururum incindi böyle
Zorlama söz konusu olamaz. Sadece birkac gün ilgili oluyor cok samimi davraniyor. Sonra aniden iletisimi kesiyor. Tam kabullenmisken tekrar cikiveriyor yine ilgili davraniyor. Üstelik cok kisa bir zaman diliminden bahsediyoruz.Beğenmemiş, istemiyor neyini zorluyorsunuz? Başkalarına bakın.
Adamın alternatifleri çok. Kararsız, hangisi ile yol alsam diye.Zorlama söz konusu olamaz. Sadece birkac gün ilgili oluyor cok samimi davraniyor. Sonra aniden iletisimi kesiyor. Tam kabullenmisken tekrar cikiveriyor yine ilgili davraniyor. Üstelik cok kisa bir zaman diliminden bahsediyoruz.
Kafami karistirdi sadece
Adam belli ki boş vaktini sizle değerlendiriyor.Zorlama söz konusu olamaz. Sadece birkac gün ilgili oluyor cok samimi davraniyor. Sonra aniden iletisimi kesiyor. Tam kabullenmisken tekrar cikiveriyor yine ilgili davraniyor. Üstelik cok kisa bir zaman diliminden bahsediyoruz.
Kafami karistirdi sadece
Bende buna benzer bişey yaşadım. Tesadüfen tanıştık beyfendiyle. Hatta arkadaşlarım pek yanıma yakıştırmadı onu. Neyse yaşını başını biraz almış aklı başındadır diye görüşmeyi kabul ettim. Bir kaç kere dışarda görüştük arama sorma yazma gayet normaldi. Sonra baktım pek aramıyor sormuyor arada yazıyor arada arıyor. Direkt kendimi geri çektim aramadım sormadım bu sefer üstüme düşmeye başladı. Bir kaç kere aynısı oldu ve ben her defasında görüşmek istemedim. Onun zoruyla ısrarıyla görüştük.Zorlama söz konusu olamaz. Sadece birkac gün ilgili oluyor cok samimi davraniyor. Sonra aniden iletisimi kesiyor. Tam kabullenmisken tekrar cikiveriyor yine ilgili davraniyor. Üstelik cok kisa bir zaman diliminden bahsediyoruz.
Kafami karistirdi sadece
Eger sürekli ilgi bekleyen biriyseniz yanlış kişiyle uğraşıyorsunuz.iskolik biri çok zor zaman yaratmasi.benimde öyle geçmişte biri vardi sürekli isteydi aklı.bana hiç konsantre değildi olmadı zaten.yani konuşmayı deneyin hemen pes etmeyin tabi daha fazla zaman ayırmasını isteyin.benim çabalar boşa çıktı umarım sizinki düzelirArkadaslar ben yillar sonra ilk defa Flört dönemine girdim ve anladim ki tam bir caylak olmusum. Bu adamda daha önce tanidigim Adamlara benzemiyor. Bildiginiz işkolik. Cok serin yapili. Konustugumuz zaman bana karsi gercekten ilgisi oldugunu hissediyorum. Sorun su ki konusma araliginiz cok seyrek. Yada ben fazla sey bekliyorum bilmiyorum. 2-3 günde bir yaziyor mesela. Veya konusmanin ortasinda birden cevap vermeyiveriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?