• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taktik verin lütfen

pistachio_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
690
667
103
38
Arkadaslar ben yillar sonra ilk defa Flört dönemine girdim ve anladim ki tam bir caylak olmusum. Bu adamda daha önce tanidigim Adamlara benzemiyor. Bildiginiz işkolik. Cok serin yapili. Konustugumuz zaman bana karsi gercekten ilgisi oldugunu hissediyorum. Sorun su ki konusma araliginiz cok seyrek. Yada ben fazla sey bekliyorum bilmiyorum. 2-3 günde bir yaziyor mesela. Veya konusmanin ortasinda birden cevap vermeyiveriyor.

Ben fena halde kaptirdim sanki kendimi. Görüsmedigimiz zaman görmedigim zaman modum düsüyor mutsuzlasiyorum resmen. Tanistigim sahis 44 yasinda. Bu yaslarda ergen gibi her dakika konusmamasi normaldir herhalde diyorum kendi kendime.

Kendimi zorla geri cekiyorum artik. Istiyorumki biraz benim icin ugrasma firsati olsun. Lütfen bana taktik verin. Bosunami evham yapiyorum?

Arkadaslar ben yillar sonra ilk defa Flört dönemine girdim ve anladim ki tam bir caylak olmusum. Bu adamda daha önce tanidigim Adamlara benzemiyor. Bildiginiz işkolik. Cok serin yapili. Konustugumuz zaman bana karsi gercekten ilgisi oldugunu hissediyorum. Sorun su ki konusma araliginiz cok seyrek. Yada ben fazla sey bekliyorum bilmiyorum. 2-3 günde bir yaziyor mesela. Veya konusmanin ortasinda birden cevap vermeyiveriyor.

Ben fena halde kaptirdim sanki kendimi. Görüsmedigimiz zaman görmedigim zaman modum düsüyor mutsuzlasiyorum resmen. Tanistigim sahis 44 yasinda. Bu yaslarda ergen gibi her dakika konusmamasi normaldir herhalde diyorum kendi kendime.

Kendimi zorla geri cekiyorum artik. Istiyorumki biraz benim icin ugrasma firsati olsun. Lütfen bana taktik verin. Bosunami evham yapiyorum?
Kendinizi fazla kaptırmışsınız. Düşündüğünüz gibi düşünmüyor olabilir. Size karşı yüksek derecede çekimi olsa zaten yanaşır belli ki onun gözünde o yerde değilsiniz.

Kendinizi fazla kaptırmışsınız. Düşündüğünüz gibi düşünmüyor olabilir. Size karşı yüksek derecede çekimi olsa zaten yanaşır belli ki onun gözünde o yerde değilsiniz.
Bende öyle düsündüm önce. Ama görüstügümüz zaman ilgisini fazlasiyla belli ediyor. Sadece arayip sorma özürlü. Cok calisan bir insan. Dediginiz gibi de olabilir belki ama ozaman görüsünce neden okadar ilgili olsun. Bilmiyorum yani ne düsünecegime Bende sasirdim

Bende öyle düsündüm önce. Ama görüstügümüz zaman ilgisini fazlasiyla belli ediyor. Sadece arayip sorma özürlü. Cok calisan bir insan. Dediginiz gibi de olabilir belki ama ozaman görüsünce neden okadar ilgili olsun. Bilmiyorum yani ne düsünecegime Bende sasirdim
Arayip sorma özürlü lafina kesinlikle katılmıyorum. Isteyen erkek arar ,sorar.istemeyen de bin bahane üretir çünkü önceligi değilsinizdir. Anlattiklarinizdan karsi tarafin tehlikeli bir tip olabilecegi kanısı olustu bende.Bu tipler gördüğü zaman ya da cani ısteyince süper ilgi,nezaket,iltifat ile yaklasir ama ertesi gününü kestiremezsiniz.Alfa erkek degil kisaca.isiniz zor eger cok tutulduysaniz.Ben olsam cekerim kendimi,sitem de etmem,kendime ait özellerimin de oldugunu ,yasantimi sürdürdüğümün isaretlerini veririm.Iliski koclari vs hep bunlari tavsiye ediyor, bilginize.

Erkekler beyinleriyle değil güdüleriyle hareket eder, ilgi de o ilgi oluyor.

O yaşlarda daha çok ilgili olur erkekler belliki o kadarlık biri sen dediğin gibi fazla kaptırmışsın bırak gitsin derim ben nacizane

Koca burcu mu? Ya da Oğlak?

Arasada farketmez artik. Bana bu saatten sonra yarama merhem olacak beni iyilestirecek bir Insan lazim daha cok yara acani degil. Sadece kontagi kesen taraf ben olayim diye yazmasini isterdim. Gururum incindi böyle

Beğenmemiş, istemiyor neyini zorluyorsunuz? Başkalarına bakın.

Arasada farketmez artik. Bana bu saatten sonra yarama merhem olacak beni iyilestirecek bir Insan lazim daha cok yara acani degil. Sadece kontagi kesen taraf ben olayim diye yazmasini isterdim. Gururum incindi böyle
Sizin yaşınız da muhtemelen ergen denilecek yaşta değil. Vallahi bu tür adamlar hiç çekilmez. Daha önce bende de vardı pervane olurdum ilgisini çekeyim de bana yazsın diye. Şimdi bakıyorum da kendime yazık etmişim. Siz de boşverin.

Beğenmemiş, istemiyor neyini zorluyorsunuz? Başkalarına bakın.
Zorlama söz konusu olamaz. Sadece birkac gün ilgili oluyor cok samimi davraniyor. Sonra aniden iletisimi kesiyor. Tam kabullenmisken tekrar cikiveriyor yine ilgili davraniyor. Üstelik cok kisa bir zaman diliminden bahsediyoruz.

Kafami karistirdi sadece

Zorlama söz konusu olamaz. Sadece birkac gün ilgili oluyor cok samimi davraniyor. Sonra aniden iletisimi kesiyor. Tam kabullenmisken tekrar cikiveriyor yine ilgili davraniyor. Üstelik cok kisa bir zaman diliminden bahsediyoruz.

Kafami karistirdi sadece
Adamın alternatifleri çok. Kararsız, hangisi ile yol alsam diye.

Kafami karistirdi sadece
Adam belli ki boş vaktini sizle değerlendiriyor.
Hiç kimsenin hobisi olmayın bence.

Daha en başında, flört aşamasında canını sıkan, sana buraya konu açtıran adamla çok bir gelecek bekleme derim. 44 yaşında bekar bir adam ilişki istiyorsa artık salmaz yani koşar peşinden. İşkolik de bu tip erkeklerin yalanı.

Kafami karistirdi sadece
Bende buna benzer bişey yaşadım. Tesadüfen tanıştık beyfendiyle. Hatta arkadaşlarım pek yanıma yakıştırmadı onu. Neyse yaşını başını biraz almış aklı başındadır diye görüşmeyi kabul ettim. Bir kaç kere dışarda görüştük arama sorma yazma gayet normaldi. Sonra baktım pek aramıyor sormuyor arada yazıyor arada arıyor. Direkt kendimi geri çektim aramadım sormadım bu sefer üstüme düşmeye başladı. Bir kaç kere aynısı oldu ve ben her defasında görüşmek istemedim. Onun zoruyla ısrarıyla görüştük.

Yine aynısını yapınca dedim bana bak aslanım küçük dağları sen yaratmadın , o yüzden bundan sonra beni ne arıyorsun ne de soruyorsun bu son söyleyişim dedim 😂😂 Sonra öğrendim ki uzun zamandır bir bayanla ilişkisi varmış bayan da yurtdışında olduğu için bu da istediği gibi at koşturuyormuş.

Demem o ki , bir erkek ilgisiz ise kesinlikle sizi hayatında bir yere koymuyordur yoksa gün içinde 2 dk da olsa arar sorar veya yazar sizi kaybetmek istemez. Sallayın gitsin. Bu erkek tipi zaten en tehlikeli tip.

Eger sürekli ilgi bekleyen biriyseniz yanlış kişiyle uğraşıyorsunuz.iskolik biri çok zor zaman yaratmasi.benimde öyle geçmişte biri vardi sürekli isteydi aklı.bana hiç konsantre değildi olmadı zaten.yani konuşmayı deneyin hemen pes etmeyin tabi daha fazla zaman ayırmasını isteyin.benim çabalar boşa çıktı umarım sizinki düzelir

böyle şeyler en başından nasılsa öyle devam ediyor. hiç kendinizi yormayın. biraz üzülür sonra adını bile hatırlamazsınız. boşverin size ilgi gösteren birileri mutlaka olur. hepimizin işi gücü var tabii ki işle ilgileniyoruz ama insan ilgilendiği kişiye en azından günde bi 5-10 dk ayırabilmeli. 2-3 günde yazmak falan bunların oluru yok. bazen sırf özlediğin için 2 dk da olsa arar sesini duyarsın. hiç mi ara vermiyor işe, hiç mi mola olmuyor? bi mesaj atar naber dersin napıyosun dersin. öyle aramayan sormayandan hayır gelmez.

boşverin yazmazsa yazmasın hatta o yazarsa siz cevap bile vermeyin. basın engeli neye uğradığını şaşırsın.

Back
X