- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
Arkadaslar ben yillar sonra ilk defa Flört dönemine girdim ve anladim ki tam bir caylak olmusum. Bu adamda daha önce tanidigim Adamlara benzemiyor. Bildiginiz işkolik. Cok serin yapili. Konustugumuz zaman bana karsi gercekten ilgisi oldugunu hissediyorum. Sorun su ki konusma araliginiz cok seyrek. Yada ben fazla sey bekliyorum bilmiyorum. 2-3 günde bir yaziyor mesela. Veya konusmanin ortasinda birden cevap vermeyiveriyor.
Ben fena halde kaptirdim sanki kendimi. Görüsmedigimiz zaman görmedigim zaman modum düsüyor mutsuzlasiyorum resmen. Tanistigim sahis 44 yasinda. Bu yaslarda ergen gibi her dakika konusmamasi normaldir herhalde diyorum kendi kendime.
Kendimi zorla geri cekiyorum artik. Istiyorumki biraz benim icin ugrasma firsati olsun. Lütfen bana taktik verin. Bosunami evham yapiyorum?
Ben fena halde kaptirdim sanki kendimi. Görüsmedigimiz zaman görmedigim zaman modum düsüyor mutsuzlasiyorum resmen. Tanistigim sahis 44 yasinda. Bu yaslarda ergen gibi her dakika konusmamasi normaldir herhalde diyorum kendi kendime.
Kendimi zorla geri cekiyorum artik. Istiyorumki biraz benim icin ugrasma firsati olsun. Lütfen bana taktik verin. Bosunami evham yapiyorum?