- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Taktik maktik yok bam bam bam
Ne uğraştırcan bacımm.. boşver yaşa gitsinEn son tanistigim Insan son derece hasarli biriydi. Taktik yapmaktan bikip usanmistim.
Simdi yeni biriyle tanisiyorum ve herseyin bukadar yolunda gitmesine sasiriyorum. Hergün saatlerce yazisiyoruz. Birbirimizden cok hoslaniyoruz, herseyi ama herseyi konusabiliyoruz. Taktik maktik yapmadan kendim olabiliyorum.
Ancak daha önceki Flörtümde ögrendiklerim kircaliyor kafami. Bu gidisle cepte sayilmaktan korkuyorum. Seytan azabda mi gerek gercekten? Erkekler cabalamadan asik olmazlarmi? Biraz ugrastirsammi Adami?
Geçmis olsun. Niye öyle oluyor acaba?
Erkekler taktik yapmaz. Düz yaratıklardır.
Erkekler için birEn son tanistigim Insan son derece hasarli biriydi. Taktik yapmaktan bikip usanmistim.
Simdi yeni biriyle tanisiyorum ve herseyin bukadar yolunda gitmesine sasiriyorum. Hergün saatlerce yazisiyoruz. Birbirimizden cok hoslaniyoruz, herseyi ama herseyi konusabiliyoruz. Taktik maktik yapmadan kendim olabiliyorum.
Ancak daha önceki Flörtümde ögrendiklerim kircaliyor kafami. Bu gidisle cepte sayilmaktan korkuyorum. Seytan azabda mi gerek gercekten? Erkekler cabalamadan asik olmazlarmi? Biraz ugrastirsammi Adami?
Kimseye güvenme. Yani sırf seninle saatlerce konuşuyor diye ' Benim için deli oluyor' diye düşünmek çok saçma olur. Bunu seninle yaparken bir başkasıyla da yapıyor olabilir. Gözünü açık tut. Güvenme ne olursa olsun. Bak ben güvendim güvendiğim dağlara kar yağdı. Gerçek sevgiyi bir başkasında arama çünkü seni şu yalan dünya da gerçek anlamda seven bir tek annen var.En son tanistigim Insan son derece hasarli biriydi. Taktik yapmaktan bikip usanmistim.
Güzel giden ilişkin var daha ne olsun bacım rahatlık batıyor bazen de ya. Ötekilerde taktikler yapmışsın demek ki işe yaramamış ki gitmişler . Bunda da bir şey yapma belki güzel devam ederEn son tanistigim Insan son derece hasarli biriydi. Taktik yapmaktan bikip usanmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?