• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taktimmi takiyorum!

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
4 bucuk senelik bi iliskide 2 kere ayrildik ama su an hersey guzel gidiyo, yani ben takinti yapana kadar. bi arkadasi buna gelmis derdini anlatmis nisanlisiyla sorunlari falan soylemis, o kadar yakin degiller ama kziin psikolojik sorunlari varmis anlatcak birini ario yani. kiz beni biliyomus guya ama biz tanismadik. geecen beraberken bi msj geldi ddm niye bakmiyosun, onemli degil ddi, actirdim baktik iste Ahmet dun burdaydi, yarin gorusuruz kutuphane arkadasim :)' diye. ben sinir oldum, vay senmisin elin kizlarini rahatlatcak sana mi kalmis soyle gitsin baskasina anlatsin, msj at bidaha beni rahatsiz etme fln diye. yani sacma sapan hareketler yapiyorum boyle aptal aptal kiskanclik krizlerine giriyorum.

sebebide sudur, bizim ayriliklarimizda bu demisti ki belki baskasiyla daha mutlu oluruz, yani bende simdi hep bu sorun oluyo ya baskasiyla konusurken etkilenirsede yine ayrilirsak diye. cok sacma, nasil aticam bu korkulari ustumden bosuna mahvediyorum herseyi ama yaparkende farkindayim sacma oldugunun da durdurmamiyorum kendimi iste patliyorum!

Yoo hiçte saçma değil kiskanman... Valla kızın nişanlısı da duysa o da seninle ayni tepkiyi verir..
Bence kavga eder gibi değil sakin konuş:

"Bu durumdan rahatsız oluyorum.empati yap hayatım seninle sorunumuz olunca ben bir başka erkeğe anlatsam hoşuna gider mi senin." Yine ayni şekilde devam ederse nisanli kızla senin konusman doğru olmaz nişanlısı duyarsa hoş olmaz istersen ben konuşayım o arkadaşla yardımcı olayım falan de. Erkekler kiskanildigini anlayınca hepten havaya giriyor genelde...

valla canım az bile yapmışsın
bu devirde babana bile güvenme diye boşuna dememişler
dediğin gibi senin arkadaşına mı kalmış teselli etmesi
anlayamıyorum yaa
yalnız kavga edersen sen haksız duruma düşersin
al karşına konuş
bende sevgilileriyle sorunları olan erkek arkadaslarıma teselli vereyim o zaman de
ayy sinir oldum bak yine
haklısın valla sonuna kadar
ortalıkta öyle kızlar var ki
saniyede pabucun dama atılır
sen işini kış tut boşver:19:

ay yani ben dogru mu yapiyorum?? hadi ya, valla buna sevindimmi uzuldum mu bilemedim, cunku ya elimden gelse kafese koyucam adami kimseyle gorusmesin diye, ama sikmamaya calisiyorrum icimde tutuyorum bunlarida, arada boyle seyler olunca patliyorum ve sacmaladigim kanisindaydim kizlar. sevgilim cok anlayisli diyo, gecmiste yaptiklarimdan, dediklerimden dolayi cekiyorum bunlari biliyorum ama zamani geriye alamiyorum ve elimden geleni yapiyorum dedi, ve bidahakinede soylicek kiza ilgilenmiyorum diye, bu akil vermis demis ayrilma yazik olur iliskine falan diye, ya ama oilsun banane benim!!

konusmasin kimseylede, ben nasil takmicam bunlari, ben konussam bi arkadas gibi baska biriyle o benim kadar takmiyo, ben cok takintiliyim!!

Kıskanmakla haklısınız bence. O ne öyle 'kütüphane arkadaşım :)' falan hoş değil.

ee ne yapmam gerekiyo? tamam soylicem kiza bulasmasin bidaha bana dedi ama ben devam ettiriyorum kavgayi, sinir oldummmmmm!!

4 bucuk senelik bi iliskide 2 kere ayrildik ama su an hersey guzel gidiyo, yani ben takinti yapana kadar. bi arkadasi buna gelmis derdini anlatmis nisanlisiyla sorunlari falan soylemis, o kadar yakin degiller ama kziin psikolojik sorunlari varmis anlatcak birini ario yani. kiz beni biliyomus guya ama biz tanismadik. geecen beraberken bi msj geldi ddm niye bakmiyosun, onemli degil ddi, actirdim baktik iste Ahmet dun burdaydi, yarin gorusuruz kutuphane arkadasim :)' diye. ben sinir oldum, vay senmisin elin kizlarini rahatlatcak sana mi kalmis soyle gitsin baskasina anlatsin, msj at bidaha beni rahatsiz etme fln diye. yani sacma sapan hareketler yapiyorum boyle aptal aptal kiskanclik krizlerine giriyorum.

sebebide sudur, bizim ayriliklarimizda bu demisti ki belki baskasiyla daha mutlu oluruz, yani bende simdi hep bu sorun oluyo ya baskasiyla konusurken etkilenirsede yine ayrilirsak diye. cok sacma, nasil aticam bu korkulari ustumden bosuna mahvediyorum herseyi ama yaparkende farkindayim sacma oldugunun da durdurmamiyorum kendimi iste patliyorum!

sonuna kadar haklısın . güzein ablamı senin sevgilin . gitsin başkasına dert yansın :P

Kesinlikle haklısın canım, boş yere kendini haksızım diye suçlama.
Senin arkadaşının ne işi var başka kızın derdiyle tasasıyla.
Böylelerini çok gördük, önce kanka ayağı, sonra...
İki gün sonra kızın aklında canlanacak şey ' ay benimki hiç böyle düşünmüyo, hiç anlayışlı değil, oysa ki o ne kadar farklı, beni anlıyo dinliyo teselli ediyo' muhabbeti.
Sonra da seyret U dönüşünü!!
Sen sakin sakin konuşarak senin derdinle de bi erkek arkadaşının ilgilenmesinin nasıl olacağını, böyle bi duruma nasıl bakacağını empati yoluyla anlatmaya çalış. Yok yine de anlamıyorsa tırnakları göstermenin vaktidir, ben de bi sorunumuz olduğunda gidip bi erkek arkadaşımdan teselli beklersem o zaman da bana gelip sen napıyorsun diyemezsin, bu hakkın olmaz bilmiş ol de, resti çek şekerim. Uyuz olurum bu tip kızlara da..

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X