Takviye arıyorum tavsıyeniz ne olur

birminikask2020

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
1.785
2.952
83
Merhaba arkadaşlar ,
Tüp bebek denedim fakat ıkıncı gun transfer iptal dendi bölünme uygun değil dedıler, doktora gidicem ama daha Once takviye ye gerek yok dediler, gittiğim yer devlet hastanesi tekrar deneyelim dıemı takviye verilmedi dıe aklıma da takılmadı deıl ama kendim burdan aratırdıklarımla egrıcayır arısütü cam kapsul kullandım 15gün. Ucuz vitamin markası ocean mummy. Bunları kullandım
Sizden ricam takviye olarak ımprly, biesteron neofortıl kadın, prowomen, progeny F gibi birbirinin muadili takvıyeler var
Bu konuda tavsiyeniz ne olur ve erkek için de na alayım neofortıl m, promen k v. S. Hangisini alayım sorunumuz sebepsız ınfertılıte

Bence nasibinde varsa oluyor. Takviye falan çok işe yaradığını düşünmüyorum.
İmpryl cok iyi evet ama onu kullanan arkadaslarım sonuc alamadı. Ben 5 tedavi denedim her tedaviden farklı bişey öğrendim ve benım tedavimde doktor etkısı %20 oda yumurta ölçümünde.kendi vucudunu tanıyacaksın. Kimyasala girme. Hazır gıdalar tüketme.

Coq10-400-600mg
Balik yagi 2000-3000mg
Ari sutu- en az 3 ay
DHEA- degerine baktirip kullanilmali, yuksekse kullanmaya gerek yok, zarar verebiliyormus kaliteye deniyor
Prenatal vitamin- icinde Iodine ve folate olanindan
Selenium- 100mg

bunlar benim bildiklerim

Benim doktorum promotil women verdi bu sürecte yumurtalarm 5.güne geldı sonrada peak kullandm

Merhaba arkadaşlar ,
Tüp bebek denedim fakat ıkıncı gun transfer iptal dendi bölünme uygun değil dedıler, doktora gidicem ama daha Once takviye ye gerek yok dediler, gittiğim yer devlet hastanesi tekrar deneyelim dıemı takviye verilmedi dıe aklıma da takılmadı deıl ama kendim burdan aratırdıklarımla egrıcayır arısütü cam kapsul kullandım 15gün. Ucuz vitamin markası ocean mummy. Bunları kullandım
Sizden ricam takviye olarak ımprly, biesteron neofortıl kadın, prowomen, progeny F gibi birbirinin muadili takvıyeler var
Bu konuda tavsiyeniz ne olur ve erkek için de na alayım neofortıl m, promen k v. S. Hangisini alayım sorunumuz sebepsız ınfertılıte
maalesef devlet hastaneleri takviye için yardımcı olmuyo sadece folik asit veriyorlar. benim özeldeki kadın doğum doktorum Pregnacare Him & Her Conception hem eşim için hem benim için bu ilacı önerdi. eşimde problem yoktu ama ikinizde kullansanız iyi olur dedi. tüp bebekten 1 ay önce başlayın demişti.

doktora gittim prowomen verdi ama ben zaten bugün promotil vomen sparişi vermiştim
sabah akşam kullanmam söylendi
yumurtalarım kalitesizmiş 2-3 ay kullanılacakmış

Eklentiler

• 494991282_tn50_0.webp
    494991282_tn50_0.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 36
Back
X