kültür farkı çoook zor meseledir.. eğer eşiniz o yaşam tarzına alışkın ve bunu da sürdürecekse işiniz zor..
ama ortak noktada buluşan çok çift de var.. ince eleyip sık dokumalı
aynen öyle ... ama ona kültür farkı desem aşılacak bi şey diyor . ki ben onu sevdiğimden bile tam olarak emin değilken tanıma aşamasına bile geçmekte tereddütlüyüm
üniversite birinci sınıftan beri benden hoşlanan biri vardı.hiç rahtsz etmedi beni. sınıfta kızlarla iletişimi iyidir benimle hiç konuşmazdı işte...kendisi şırnaklı..ben iç anadoluluyum...sorun şehr değil ülkemn her yeri cennet.sorun kültür farkı.
12 kardeş,köyde yaşıyor.ben köy hayatına dair hiç bir şey bilmiyorum yani köylü milletn efendsdr yemin ederm asla küçümsemem sadece yaşam farkı zor olmalı.arkadaşlarm seviyorsan bunlar sorun olmamalı diyor ama ben ileriye dönük olabilecek sorunları düşünüyorum hep...konuşurken ne söylediğini bile anlamakta güçlük çekiyorum kahroluyorum...o yüzden şu an görüşmüyorum ama tam olarak bitirmeli yada başlamalıyım
ya inan seçeneğim az diye değil allaha şükür mesleğim var yaşım 22 daha gencim gibi. ama ben beni onun kadar sevecek bana onun kadar katlanacak biri çıkar mı diye düşünüyorum
cancağazım emin ol seni deli gibi sevse sana kul köle bile olsa bi süre sen sevmediğin için ilişki yürümüyor
yani kendini bi nevi onu sevmeye zorluyorsun ben ondan daha iyisini bulamam kimse benı onun kadar sevmez el üstünde tutmaz diyorsun ama aşk aşk nolcak hıı aşk?
sevmediğin birini sevmeye zorlayınca kendini inan çok büyük eziyet hem senı sevsin sende onu sev karşılıklı olsun...
başıma geldi olmuyor olmuyor hem sevmiyorsun hemde seni sevdiği için vicdan azabı duyup iyi davranıyorsun
ona da yazık yani..
umarım seni anlamışımdır.
yani şu an ilişki başlamadıysa bile başlayınca öyle oluyor
aşk önemli.
arkadaşların lise 2 ye falan gidiyor sanırım bu kadar toz pembe baktıklarına göre...
kültür farkı az önemli birşey değil davul dengi dengine..
seçeneğin az diye eldekiyle idare edilecek bir durum değil bu boşver...
+1 aynen bende böyle düşünüyorum.şırnak nere iç anadolu nere? ne sen onların adetlerine uyabilirsin,ne onlar seninkine...hiçbişey aşılmaz emin ol.bile bile zarara girme.bana kalırsa doğuda yaşayan biriyle batıda yaşayan biri çok uyum sağlayamaz,yemekleri, ev düzenleri,(çoğunlukla dilleri,şiveleri) bile farklı,hatta düğünleri,gelin anlayışları,herşey farklı...
annem batılı babam doğulu sonuç; ayrıldılar
annen doğulu ama baban batılı olsa belki anlaşabilirlerdi,çünkü erkek kız tarafına girmiyor genelde,kız erkek tarafıyla samimi olmak durumunda kalıyor...
doğulu olan kadın tarafı olsa bi ihtimal diycem ama...
üzüldüm,keşke mutlu olsalarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?