- Konu Sahibi sterilMikrop
ya da bir baska üyeninkini (abla, kuzen, vs) kullanıyor olabilir ... derdini anlatmak için şifre vs sini aldı :S:S:S kendi üye olmaya üşenmiş olabilir 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlık zarına hıcbırsey olmamıstır bırsey gırmedıgı surece asla bozulmaz an az 2santım gırmıs olması gerek elham yapma kesınlıkle bozulmaz
Vajinanın içine sert bir cisim girmediği sürece bozulmaz canım..
Ama bir jinekoloğa derdini anlat istersen sen yine de için rahat etsin.. Tabi bu çok ağrılı geçmesini falan da anlat ta belki bir çaresi vardır.. Geçmiş olsun..
Aynen yani. Dalga geçiyorlar
kızlar bnm adet dönemim çok sancılı geçer. bayıldığım bile olmuştur. adetimin olduğu bir gün işletmedeyim. staj yapıyorum. ama nasıl sancıo elim fln buz gibi oldu. ordakilere söyledim çok kötüyüm çalısamıycam bn die.. git dolaş gel belki yürüyünce rahatlarsın dediler. bu arada fabrkada staj yapıyorum. dolaşıordum başım dönmeye başladı sonra dengemi kaybettim..makinelerin kenarındaki demirin üstüne düştüm.. bacaklrm açık vaziyette düştm kalkamadm bir süre.... snra kaldırdılar bşeyn var mı die sordular yok ddm ama vajinam öyle bir sancıdı ki 1 gün boyunca sızladı.. korkuyorum acaba kızlık zarım mı yırtıldı die belkide adetim olduğu içindir diorum ama ne olduğunu bn bile bilmiorum yaniuyuyamyrm 2 aydr bnu düşünmekten.. 2 ay önce oldu bu olay. doktora gidicm. ama hastaneye mi gtmem gerekyr ? napıcam ?
bebeğm fln yk bnm. daha bn 18 yasındaym bekarm.. o konularn acılıs amacı farklı smdi bnu anlatamycm. dalga geciyor fln die de düsünmeyn sakn.