talihsiz kaza :(:(

ya da bir baska üyeninkini (abla, kuzen, vs) kullanıyor olabilir ... derdini anlatmak için şifre vs sini aldı :S:S:S kendi üye olmaya üşenmiş olabilir :D:D
 
Son düzenleme:
Vajinanın içine sert bir cisim girmediği sürece bozulmaz canım..
Ama bir jinekoloğa derdini anlat istersen sen yine de için rahat etsin.. Tabi bu çok ağrılı geçmesini falan da anlat ta belki bir çaresi vardır.. Geçmiş olsun..

saol cnm. evt gitmişken onuda anlatrm. bn boşuna evham ypyrm bnce. emn olaym die gdicm.
 
mesaj tekrarı..............
 
Son düzenleme:
bebeğm fln yk bnm. daha bn 18 yasındaym bekarm.. o konularn acılıs amacı farklı smdi bnu anlatamycm. dalga geciyor fln die de düsünmeyn sakn.
 
kızlar bnm adet dönemim çok sancılı geçer. bayıldığım bile olmuştur. adetimin olduğu bir gün işletmedeyim. staj yapıyorum. ama nasıl sancıo elim fln buz gibi oldu. ordakilere söyledim çok kötüyüm çalısamıycam bn die.. git dolaş gel belki yürüyünce rahatlarsın dediler. bu arada fabrkada staj yapıyorum. dolaşıordum başım dönmeye başladı sonra dengemi kaybettim..makinelerin kenarındaki demirin üstüne düştüm.. bacaklrm açık vaziyette düştm kalkamadm bir süre.... snra kaldırdılar bşeyn var mı die sordular yok ddm ama vajinam öyle bir sancıdı ki 1 gün boyunca sızladı.. korkuyorum acaba kızlık zarım mı yırtıldı die belkide adetim olduğu içindir diorum ama ne olduğunu bn bile bilmiorum yani :( uyuyamyrm 2 aydr bnu düşünmekten.. 2 ay önce oldu bu olay. doktora gidicm. ama hastaneye mi gtmem gerekyr ? napıcam ?

allah aşkına makinen,n kenarındaki demirin üstüne nasıl bi açıyla düştün de bundan şüpheleniyon... onu da geçtim kim bayılırken bacakları açık vaziyette düşer........ yazılan cevapları okuyup eğleniyosun sanırım.............1!!!
 
böyle ciddi bir konuda eğlenmek gibi bir amacım olabilir mi ? bence siz tartışma ortamı yaratarak eğlenmeyi amaçlıyorsunuz. tekstille ilginiz yoksa o makineyide demirlerinide bilmezsiniz. ayrıca bayılarak düştüğümü söylemedim. iyi okursanız dengemi kaybedip düştüğümü söyledim. açısını falan bilemem o durumdayken açı hesaplayamazdım. bacaklarım açık şekilde demirin üstüne oturdum kaldım. cevap yazan arkadaşlardanda gereken bilgiyi aldım zaten. doktora gideceğim işte. belki gerek bile yok. boşuna büyütüyorum ama sadece içim rahat olsun diye gitmeyi düşünüyorum.
 
bebeğm fln yk bnm. daha bn 18 yasındaym bekarm.. o konularn acılıs amacı farklı smdi bnu anlatamycm. dalga geciyor fln die de düsünmeyn sakn.

18 yaşında bekar birinin hamileyim diğye konu açmasının ne amacı olabilir:34:
haaaa başkasının üyeliğini kullanıyorsan bu da yasak
 
Son düzenleme:
o konuların açılış amacı farklı ne demek ya :37:
bence önce sen bunu bir açıkla bize?
 

Konu açıklığa kavuşana kadar yorumlara kapatılmıştır.

Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz...

KK belediyesi:ssz:
 
Back
X