Tam 11 Gün Geçti Ne Arayan Var Ne Soran

Mihrisaah

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.795
2.362
333
Arkadaslar nisanlim nisan atalı 11 gün geçti ben pişman olurlar ararlar dedim ama o gün bu gündür arayan soran yok arada watsaptan ablaları yanlışlıkla arıyorlar başka birşey yok yani ne altın için ne bohçası için ne helallik için kimse aramadi kendimi çok kötü hissediyorum resmen ağlama krizlerine giriyorum onun icjn bu kadar basit miydi hersey ailesi icjn bu kadar mj basitti ki canım çok yanıyor benim :(

zaman vermek istiyor olabilirler,benimde kardesim ayrildi ve bende kizi sIkmamasini biraz zaman tanimasini soyluyorum.bohcayi filan istemediklerine gore zamanin herseyin ilaci oldugunu dusunuyor olabilirler.

Aileler işin içine girince nisanlim çok değişti saçma sapan muhabbet döndü biz yıprandık sonra düğün ertelendi derken nisan atılma ya kadar geldi durum kendi telefonda bitsin artık dedi bitirdi o gün bu gündür ne arayan ne soran

zaman vermek istiyor olabilirler,benimde kardesim ayrildi ve bende kizi sIkmamasini biraz zaman tanimasini soyluyorum.bohcayi filan istemediklerine gore zamanin herseyin ilaci oldugunu dusunuyor olabilirler.
Gerçekten öyle olabilir mi barışmak için açık kapımı bıraktılar sizce ben çok kotuyum ama gururum ağır basıyor aramiyorum

Helallik mi kaldı allaaşkına? Telefonla arayıp sözle "hadi hakkım helloş olsun" dese ne olur, demese ne olur? Dese bile gerçekten kastettiğini bilemezsin, formalitelere bu kadar anlam yüklemeyin.
Haklısınız ama ne bilim kendime engel olamıyorum sürekli ağlama krizlerine giriyorum ben ne yaptım diye pişman olur mu diye salak gibi bekliyorum

O bitirdiyse hala niye aramalarını bekliyosun
Gönder bohçalarını bitsin
Ne bilim hani çiftler ayrılırsa birileri araya girer düzeltmeye çalışır falan diye bekledim sanırım ama kimse de ses seda yok

illa aramalarini beklemeyin.altin ve bohcalarini gonderin olsun bitsin. kimse bulunmas hint kumasi degil unutmayin
Haklısınız ama işte ben hala onu çok seviyorum bana onca yaptığına rağmen hala deli gibi seviyorum ilk aşkım kendisi benim çok zor unutmam

Sorununuz ne bilmiyorum ama aileler işin içine girince erkeklerin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Nacizane fikrim yolunuza devam edin. Ve evlenmediginiz için sükredin. .

Gerçekten öyle olabilir mi barışmak için açık kapımı bıraktılar sizce ben çok kotuyum ama gururum ağır basıyor aramiyorum

sizin durum icin net bisey soyleyemem ama bizim durum icin bu gecerli..kardesim aramaya calistikca guzel bi cemkirdim acikcasi cunku gelin adayimiz ayrilirken zaman istiyorum yalniz kalmak istiyorum diye nokta koydu..sizin nasil ayrildiginiz da onemli tabi..

Ayrılalım lafını nişanlınız mı yazdı? Belki hemen kabullendiğiniz için o da size kırgındır. İnşallah barışırsınız.

Haklısınız ama işte ben hala onu çok seviyorum bana onca yaptığına rağmen hala deli gibi seviyorum ilk aşkım kendisi benim çok zor unutmam

Eger aşk evliliği yürütmek için yeterli olsaydı BDV ye bu kadar konu acilmazdi. Üzgunlugunun boyutunu tahmin ediyorum ama şu an mantıklı olmanın tam zamanı.

Ayrılalım lafını nişanlınız mı yazdı? Belki hemen kabullendiğiniz için o da size kırgındır. İnşallah barışırsınız.
Hemen kabullendim bitsin o zamab dedim bende salak gibi şimdi çok pişmanim

Ne bilim hani çiftler ayrılırsa birileri araya girer düzeltmeye çalışır falan diye bekledim sanırım ama kimse de ses seda yok

Zorla güzellik olmaz onlar düzeltmeye gelse sen dünden razısın ama evlilik bu çocuk oyuncağı değil, bitti diyosa bitir sende.

• Beğen
Reactions: anu
Hemen kabullendim bitsin o zamab dedim bende salak gibi şimdi çok pişmanim

Çok seviyorsanız siz arayın. Buluşup yüzyüze konuşun. Anladığım kadarıyla karşılıklı sevgide sorun yok ama ailelerde sorun var. Siz şimdi barışsanız bile o sorunlar çözülmüş olmayacak. Bu forumda biraz vakit geçirdiyseniz büyük aşkla evlenen çiftlerin aileler yüzünden ne hale düştüklerini görmüşsünüzdür zaten.

Zorla güzellik olmaz onlar düzeltmeye gelse sen dünden razısın ama evlilik bu çocuk oyuncağı değil, bitti diyosa bitir sende.
Öyle ama onlar heralde bitti diye kına yaktılar çok cimriler bilezigi hala nasıl istemediler sakinim

Back
X