Tam 3 kez terketti

hiila

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1
0
6
İstanbul
Bir arkadasim burayi tavsiye etti cok tuhaf bir durumdayim

ilk baslar da fazla etkilenmesemderdir zamanla o kadar harikaydi ki davranislari olsun inanin bulutlarin ustunde gibiydim iliskimizin 6. Ayinda hic bir tartisma yokken bir mesajla ayrildi. Ulasmaya calistim ulasamadim
evine gittim yinede. Gorusmek istemedi gunlerce agladim niye boyle yapti diye dusundum hic bir sebeb yoktu

aradan 8 ay sonra
bir anda telefonla aradi actim ama ses veremedim kapattim icimden "sonunda anladi hatasini geri dondu "
dedim surunduremedim bitanem benim geldi sarildi "senin yaninda cok huzurluyum kendimi guvende hissetiyorum " dedi sanki ikinci de o baglar daga siki baglandi.hersey daha iyiye gidiyordu 3 ay sonra yine terketti yine yarim birakti beni dayandim bu sefer aramadim onu arkadaslarim ve ikizimde cok ustume geldi "safsin kizim geri dondugunde hic sans tanimicaktin "

aradan 6 ay sonra yine geri mesaj atti bu sefer hic geri donmedim 1-2 hafta mesaj atti durdu dayanamadim yazdim gonderdim iyi ki gitmedi telefon cekmeyen yerdeymis bu seferde kesti mesajlari

iste bugune kadar 1 haftadir. evimin onunde dolasiyordu gittim yanina elime bir mektup ilistirip gitti ilk hic acmadan aticaktim yine actim bir mektup yazmis cok uzun bir kismini size yazim

" .... Anlamiyorsun beni hilal senden nefret ediyorum ayrica seninleyken o kadar mutlu huzurluyum ki evimde gibi hissediyorum seninleyken bir yandan da kendimden nefret ediyorum sen o kadar sefkatlisin ki ben ise bir o kadar bencilim kendimi suclu hissediyorum iskence gibi geliyor seninle birlikte olmak ama bir yandan sana asigim cok nadiren sucluluk duygum o kadar baskin geliyor ki uzaklastiriyorum seni beni bole kabullenebilirmisin seninle birlikteyken senden uzak kalabilirim ......"

Daha onceden 5-10 gunluk kopukluklari oluyordu sehir disina cikiyordu cenazeye memleketine gidiyordu tum bu surelerde evde oldugunuda itiraf etmis

Ablalarim
yardim edin ona guvenebilcegimi bilmiyorum ama onun sevgisine kesinlikle guveniyorum ama ciddi sorunlari var cok icine kapanik birisi onu hala cok seviyorum. ne yapayim ben simdi gozume uyku girmiyor

Peki o adam bir ömür onun gelgitlerini ,seni üzmelerini yok sayacak kadar , sacma sapan birakip gitmelerine sonra geri donus yollarini bekleyecek kadar degerli mi?
Daha iyisi yok mu hilal?
Seni mutlu etmeye kendini adamis hakkettgn sevgiyi ilgiyi GUVENİ sana verecek bi adam daha yok mu onun gidip gelmelerini bekleyeceksin?
İnan bana dunyanin sonu degil.
İnan bana acın dinecek iyi ki kurtulmusum diyeceksin.
O adam hep gidecek. Belki evleneceksiniz ama hep gidecek.
Sen saf temiz sevebilen bir kizsin bekleyen bir kizsin peki o beklenmeyi hakketti mi?
Sana deger verenlere deger vermeyi ogrenmelisin ,kendin icin.

o değilde ben en çok kaç yaşında olduğunuzu merak ettim..zira bu anlamsız hareketler aklı selim birinin yapacağı şeyler değil..
çocuk oyuncağı yapmış ilişkiyi. çok terbiyesiz..nedenmi senin duygularını hiçe saydığı için..

bir erkek sürekli gidiyorsa, üçüncü bir kişinin olma ihtimali olasıdır. olmaz demeyin, o beni seviyor yapmaz demeyin, bazen çok daha sonraları anlayabiliyor insan her şeyi. anladığım kadarıyla bu kişi yeterince olgunluğa da sahip değil çünkü ilişkiyi 'oyun' haline getirmiş gibi görünüyor. kararınız net olsun, kararlılığınız onu etkileyecektir çünkü o biliyor ki gidip tekrar döndüğünde siz yine aynı yerde oluyorsunuz ve bu dönüşler kısa zamanda da gerçekleşmediğinden beklemenize de gerek yok bence. yazdığı mektupta bile çelişen ifadeler var anlayamadım kendilerini. bir kez üzülmek daha mantıklı oluyor böyle bi durumda...

Canım bir daha asla şans falan verme derim..Çok garıp biri hem senden nefret edıyorum demıs hem senı sevıyorum gııb bıseler demış..Bence bırak unutmaya çalış belkı bunlar şimdi zor gelecek sana bunu cok ıyı bılıyorum..Bende yaşamıştım zor oluyor..
İlerde sana değer veren hayırlı insanlar çıkar elbet dua et canım..

Yanı sana bır ornek vereyim benm en buyuk amcamın(73yaşında) 9 çocuğu var .1 erkek dıgerlerı kız.Ama kız olanların hepsı esınden boşandı hepsınde bir sorun cıktı ..Bende suan sevgılımle sorunlar yaşıyorumm..Bende üzülüyorum hep ayrılıkla tehdıtler edıyor benı.Aslında önümde bu kadar örnek var bende otutrup bı düşüncem cunku benımkısı cok zor bırı hep kendı dedgı olsun ısteyen bırı..Kuzenlerımın eslerı Kımı aldattı ,kimi ilgilenmedi,kimi içki içmesini açık saçık gıyınmesını ıstedı,kimi çalışmıyor yan gelip yatıyordu ve kuzenlerımın coluk çocukları da var..

Bence canım tekrar dönerse sakın kabull etme derim..

Back
X