Tam bir baş belasıııııı...

Nişanlımın eski sevgilisi beni katil etmek istiyor
biz 4 yıldır nişanşıyız 2 yıl önce nişanlımın eski sevgilisi nişanlımı aradı nişanlım telefonu bana getrdi ben de kıza aramamasını söyledim
gecenlerde nişanlımın face adresine bir sürü mesaj yazmş nişanlım görmemiş çünkü diğerleri klasörüne kayıtlı bütün mesajları okudum ve cooook sinirim bozuk ben cook kıskanç biriyim nişanlıma söyledim engelle sil mesajları da dedi deli ile deli olma cewzp yazma dedi ama ben deli oldum profil resmi koymuyordu nişanlım ben de siyah beyaz bi foto muz vardı o yaptım profil resmimizi kızı engellediğim halde görüyor nişanlımın face sini cünkü aynı gün o da profil fotosunu siyah beyaz bir resim yaptı ve cıkma tarihlerini paylaştı heep bakmayim diyorum sunun profiline ama bakıyoruuuum:( napıcm ben bu sinirleeeeeee......:18::18:

Gerçekten sinir bozucu bir durum. Nişanlın face kullanmasa olur mu? İhtiyacı olursa seninkini kullansın, onun hesabınıda bloke edin.

Telefon numarasını değiştirin, iletişim kanallarını kapatın yani. Hala devam ederse ne yapılır bilemiyorum. Acaba kızın ailesi haberdar edilse olur mu?

face kaparsan onun için kapamak yerine onu kudurtmuş olursun ulaşamamak onu çılgına çevirir ama engellersende göremez bırde yabancı kişilerin mesajı atamaması ayarıda var

Gerçekten sinir bozucu bir durum. Nişanlın face kullanmasa olur mu? İhtiyacı olursa seninkini kullansın, onun hesabınıda bloke edin.

Telefon numarasını değiştirin, iletişim kanallarını kapatın yani. Hala devam ederse ne yapılır bilemiyorum. Acaba kızın ailesi haberdar edilse olur mu?

kızın ailesi nişanlımı zamanında tehtit etmiş ayrılmıcan demiş babası general oldu kzın o zaman general değilmiş ama işte asker sonucta annesi sürekli kızımdan ayrılma tayinimiz cıkacak o zmn ayrılırsın diyomus

Gerçekten kaç yasindasiniz? El kadar bebeleri arik nisanliyorlar ya!

En güzeli bu tarz sosyal ağları ilişkiden uzak tutmak :40:

Gerçekten kaç yasindasiniz? El kadar bebeleri arik nisanliyorlar ya!

ben 16 yasımda el kadar değildim 14 yasımda babamı kaybettim ve kendimi 2 sene de topladım sonra nişanlımla tanıştım asık olduk ona tutundum ne onun ailesi ne benim ailem hiç bir baskı girişim vs de bulunmadı ki nişanlıyolar ibaresi çok yanlış o yüzden. ben baska ile tasınacagım için nişan yaptık cünkü ailelerimiz ciddiyetimizi anlasın bize karışmasın diye. evlenirdik sizin dediğiniz zihniyette olsaydık bak 4 yıldır nişanlıyız. ben sevili olmak istemedim cünkü nişanlımdan önce hiç bi ilişkim yoktu ve ciddi bir ilişki yasamak bana göre doğru olan herkese rahat rahat sevgilim diyemezdim ama nişanlım diyebiliyorum bu benim düşüncem ama herkesin düşüncesine de saygım var siz de lütfen saygı cercevesinde yorum yapın ''gercekte'' derken ben daha önce yasım su an 20 diye yazmıstım okumadığınızı farzediyorum cünkü diğer türlü yalan söylediğimi ima ettiiniz cıkıyor ortaya ki bu ''gercekten'' cok cirkin:20:

En güzeli bu tarz sosyal ağları ilişkiden uzak tutmak :40:

su an zaten ben de de nişanlım da da engelli nişanlımın sifresi ben de benm sifrem onda zaten aynı sifreler :) o yüzden var yani birbirimzde ama girip ben bakmıyorum bile cünkü nişanlıma güveniyorum buraya yazmak kötü bi fikirmiş ama onu kesinlikle anladım bir önceki yorumdan.

Back
X