tam bir çıkmazın içindeyim, annem ile sevdiğimin arasında kalacağım aklıma gelmezdi..

disciplina06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
119
0
26
Ankara
selam kızlar
konuyu çok uzatmadan yazmak istiyorum, daha önceden de sevgilimle ilgili bir kaç konu paylaşmıştım sizinle...
aynı şehirde üni. okuyoruz ikimizde ama o şuanda memleketine gitti, ve gittiği anda her şey değişti
ilgisizlik tavan yaptı. her gün konuştuk yine ama arkadaşlarından ailesinden bana vakit ayırmaz oldu, yine mesajlaşıyoduk arıyodu ama eskisi gibi değildi.
kaç kez ayrılmaya kalktım tatilden beri, her gece ağladım üzüldüm ama ne fayda hiç bir şey değişmedi.
annemde sevgilim olduğunu biliyo.
benim böyle ağladığımı üzüldüğümü görüyo her sabah gözlerim şişmiş dudaklarım uçuklamış uyanıyorum şünkü
ama ben yine de bırakmak istemedim çünkü ilk defa aşık olmuştum ve o kadar çok şey paylaştık ki beraber kıyamadım bir türlü...
en son benim doğum günümden bir kaç gün önce yanıma geldi (benim için geldiğini söyledi ama inanmadım çünkü okuldaki büt'lere geldiğini biliyordum) bana hediye almamış, almaya fırsatı olmamış mağaza mağaza dolaştırdı ne istiyosan alalım aşkım fln dedi ama ben çok bozuldum çünkü ben onun dogum gününü hayal bile edemeyeceği şekilde kutladım.kuzeninin sünnet düğünü oldugu için ve ailesiylede arası bozuk olduğu için gitmesi gerektiğini falan söyledi çok koydu bana ama peki aşkım dedim
doğum günümü sabah 11 gibi kutladı gece konuştugumuz halde bir şey demedi, ve doğum günümde bile ilgisizliğe devam etti sesimi duyarak bile kutlamadı... o gün tartıştık
bu şekilde devam edemeyeceğimi çok sıkıldığımı üzüldğümü söyledim ama altta kalıp gönlümü almak yerine bana bağırmayı ve yine ağlatmayı seçti...
doğum günümde ailemle bir kutlama yapmıştık herkesin ortasında pastamı yerken tutamadım gözyaşlarımı ağlamaya başladım
annem dayanamadı geldi yine mi x dedi sonra yemin etti bir daha onunla konuşursan her şeyi babana anlatıcam seni nasıl üzdüğünü ve hala senin onunla konuştuğunu vs vs dedi.
ben ne yapcagımı bilmiyorum
x aryo günlerdir açmadım tlfnumu kapattım
annem yeminler etti
ama işte çok aşığım günlerdir aglıyorum o kadar zor ki bu acı bugün ayaklarım ağrıyana kadar alışveriş yaptım arkadaşlarımla falan ama nafile hiç bir şey mutlu etmiyo beni onsuz mutlu olamıcam galiba
sizlerin desteğine ve farklı bakış açılarınıza çok ihtiyacım var çünkü artık sağlıklı düşünemiyorum
buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim, gözlerinize sağlık...

bu ne denir bilemiyorum gercekdende cikmaz ama sana diyebilecegim tek sey annenin yaptigi hareketler annene göre seni mutlu edecegi..ama tam tersi oluyor .senin mutlu olmani istiyor ve sevgilin seni üzünce annen seni ondan uzak tutmak istio bi anne olarak herkes öyle yapar.. ... bence kendini dinlemelisin sonra ilerde pisman olma onunla olsaydim acaba nasil olurdu? diye sorular olusmasin kafanda... tam olarak ne diyecegimide bilemiyorum aslinda.. kolay gelsin uamrim hakknda hayirlisi olur...

ölmek istiyorum ya
daha öncede konuştuğum insanlar oldu ama bu defa çok farklı çok kaptırdım kendimi o beni üzdüğü halde bıraksam kendimi yalvarıcam ona o derece aşık olmuşum...
ama eger tekrar onunla konusursam annemin güvenini kaybetmekten çok korkuyorum

anneler çoğu zaman her şeyin doğrusunu biliyor.
sevgilinizin yaptığı da çok kötü bir şey yanındayken canım cicim uzaktayken kendi hayatını yaşa.
bilemiyorum yine de sizin yaşadıklarınızı sizden iyi kimse anlamaz.
umarım hakkınızda hayırlısı olur. iyi düşünün öyle kararınızı verin.

anne bu ya anne belki bir sevgili bulurum ama anne bulamam diyorum.
ama diğer yanımda diyorki sen bu adama sırıl sıklam aşıksın koskoca bir yıl her şeyinizi paylaştınız nasıl bırakıp gideceksin?
çok zor bi durumdayım
teşekkür ederim değerli yorumunuz için

Alışveriş yaparak boşuna para ve zaman kaybetmişsiniz, ilişkinizde sorunlar yaşıyorsanız bu forumdaki konuları okuyun hatta ben özet geçeyim...

"Sevgilim çok değişti - çok ilgisiz - eskiden sürekli arar sorardı ne oluyor - sorun ne diyorum "bir şey yok diyor" - doğum günümü kutlamadı - bağırıp çağırdı ağlattı beni - bitsin dedi - öğrendim ki başka bir kız varmış...

Süreç değişse de sonuç genelde aynı... Sizin hikayeniz okuduklarınızdan farklı olabilir ama erkekler adları, tipleri değişse de tutumları genelde aynı olan ve karmaşık olduğu iddia edildikleri halde neredeyse tek tür olan canlılar ya çok severler ya hiç ya çok ilgililer ya çok vurdumduymaz...

Siz ilgisizlikten rahatsızsınız o duyarsız davranıyor... Siz özel günleri önemsiyorsunuz, onun doğum gününü en iyi şekilde kutluyorsunuz o size aynı özveriyi gösterme gereği hissetmiyor, siz özür bekliyorsunuz, o bağırıp çağırıyor... Anlattıklarınız farklı dilleri konuşan iki insanın işaret diliyle anlaşabildikleri kadar idare ettiklerini, bir gün yorulacaklarını çünkü artık aynı dili konuşacağı birilerini bulup rahat ve huzura ermek istediklerini düşündürdü bana...

Onsuz olmayacağınızı düşünmek... İlk aşkıyla ya en çok sevdiğiyle evlenmek ister her genç kız ama aynı oranda sevilmediği ya da bir şeyler yolunda gitmediği için yolları ayrılan ve sonra şükreden o kadar insan var ki... Bunlar "Ondan size hayır gelmez, boşverin gitsin" anlamına gelmiyor, ikinizin sevme ve sevme şeklini gösterme anlayışı farklı, -anlattıklarınıza bakılırsa- asıl onunla olamazsınız ama bu "olduramama halini" hırs yapmışsınız, annenize karşı da mahcup olup onu bu anlamda haklı çıkarmak istemediğinizden erkek arkadaşınız olduğundan daha özel ve vazgeçilmez geliyor size... Oysa bizim burada okuduğumuz, ilgisizliğiyle onu çok seven kızı ağlatan ve ailesiyle karşı karşıya getiren onlarca erkekten biri sadece...

Annenizden ziyade kendinize güveninizi kaybedebilirsiniz, onu zaafınız haline getirmişsiniz, sizi mutsuz eden yönlerini ısrarla görmezden gelerek onunla mutlu olmaya şartlamışsınız kendinizi, bu beklentilerinizden taviz vermenize yol açarak sizi hak ettiğinizden azına razı edecek bir durum... Sonuç, sevdiği erkek için her şeyi yapmaya hazır bir genç kız... Karşılığında onun için ne yapılıyor? Yukarıda yazdım...

Daha öncekilerden farklı olması çok doğal, kadın kimyası böyle, kendine acı çektiren erkekleri yola getirmeden bırakmak istemezler ama sonunda ya kendileri yoldan çıkarlar ya da harap olurlar... Onu dediğiniz kadar sevdiğinizi düşündürmedi bana yazdıklarınız, yasaklar tatlıdır, o artık annenizin size yasakladığı biri, olduğundan daha büyük görünüyor gölgesi üstelik emeklerinizin karşılığını da almak istiyorsunuz ilişkinizde, böyle biterse haksızlığa uğradığınızı düşüneceksiniz... Bu durum neye yol açıyor farkında mısınız? Ondan özür beklediği halde kendisi yalvarmaya hazır bir genç kız... O, sizden esirgediklerine rağmen bu kadar tavizi hak ediyorsa size bu kadar fedakarlığınıza karşı hak ettiklerinizi kim verecek?

Annenizde haklı sizin üzüldüğünüzü görünce daha fazla üzülmenizi istememiş.
Yani sevgilinizin yaptığıda ayıp uzakta olunca neden değişti birden doğum gününüzde neden öyle yaptı ?
İyi düşün bence kendini daha fazla üzme...

öncelikle cevabınız için gerçekten çok teşekkür ederim iyiki varsınız...
ben gerçekten çok fazla fedakarlık yaptım, aile yapımız uymadıgı halde onunla bi gelecek hayal ettim, ilk defa parmagıma yüzük taktım sevdiklerimi karşıma aldım... bunların karşılığını hiç bir gün para pul fln şeklinde beklemedim sadece ilgi istedim sevgi ve şefkat bekledim... ama o bana sen çok konuşuyosun, ben karşımda suscak bi kadın istiyorum fln dedi tartışmalarımızın bi kısmını daha yazıp konuyu uzatmak istemedim, onun ailesi çok fazla muhafazakar. benim ailemde muhafazakardır belli şeylerde taviz vermezler ama onlar fazla abartıyolar, ama ben yinede hep onun yanında oldum...
hala ama diyebiliyosam sevdiğimden, kıyamadığımdan.
sanırım artık zamana bırakmam lazım...

teşekkür ederim yorumunuz için...
evet yaptığı gerçekten ayıptı, daha çok nankörlüktü, çünkü ben onun doğum gününü nasıl kutladığımı anlatsam sizde dersiniz vay be diye en küçük ayrıntıyı bile düşündüm harçlıklarımı biriktirdim ama yetmedi gittim borç yaptım sırf onun en güzel gününde mutlu edebilmek için... zaten benim dogum günümde böyle yaptıgını görünce dedim ben bu kadar değersizmişim işte...
eğer şimdi bi msj atsam tekrar barışırız ama arada kırılan bi kalbim var artık daha önemlisi arada annem var... istemediğini açıkça belirtti...
düşün düşün bi hal oldum zaten

canımm bende ayrıldım sevgilimden..
ayrılık sürecini o sancıları.. çok iyi bilirim..
bana sen çok konuşuyorsun.. diyordu..
aslında ikimizin haklı-haksız olduğu yönlerini ortaya çıkarmak, ve bunları çözümlemekti uğraşım..
fakat sonucunda çok konuşuyorsun oldum..yani ' gereksiz ' geldi..
neticede ayrıyız..
kaç aydır hayatmda kmsede yok.. sevmek olgunluktur.. sevdm inan daha frklı bir kız oldum ..
''''O affedildi .. çünkü Ondan vazgeçildi !!!!''''

onca verilmiş söz, edilmiş yemin varken bitmesin diye her şeyi yaptım elimden gelenin fazlasını yaptım ailemi karşıma aldım ama hep agladım hep üzüldüm ben çok konuşan, taraf oldum...
ama yine de bir yanım gitmek istemiyo içim acıyo nasıl geçicek bunlar bir daha sevebilir miyim ki böylesine çok?
oooof of....
yorumunuz için teşekkür ederim iyki varsınız ya sizlerle dertleşmek çok iyi geliyo bana

Yaşadıklarına üzüldüm ama her zaman ayrılmalar oluyor sakın unutamam bizim birbirimize verdiğimiz sözler vardı diye düşünme aklına o geldiğinde bile hep onun sana son zamanlarda davrandığı kötü davranışları getir.Belki uzun bir süre unutamazsın ama hiç unutumazsın değildir bu karşına sana daha fazla değer verecek seninde seveceğin kişiler çıkacak.Sadece bu dönemde ailene ve arkadaşlarına sırt çevirip onlarıda üzme ve çevrendekilere kulak ver.:)

teşekkür ederim cevabınız için

bir kaç gün önce sevgilimle konuşmaya başladım zamana bırakalım dedik , şuan annemin haberi yok ama eğer aramız gerçekten düzelip eskisi gibi olursa annemi o ikna edicegine söz verdi. Eskisi gibi onun peşinden koşmuyorum o ararsa açıyorum o mesaj atarsa cevap veriyorum, artık canımıda acıtmıyor onsuz yaşayabilcegimi onsuzda ayaklarımın üzerinde durabilicegimi biliyorum
bakalım bi kaç haftaya gelicek görüşcez
benim için dua edin

canım benim Kimseye Kendinde Fazl Değer Verme Ya onu Kaybedersin Ya Kendini Mahvedersin
sen fazlasıyla değerini vermişsin ona bence herkes kendi yoluna gitsin
1 senemi ona verdim diyrsun haklısın uzun bir süre ama ilerisini düşünürsen çokda uzun bir süre değil ne ilişkiler evlilikler bitiyor kaç yıllık sen daha çok gençsin ve ömrününün en güzel çağı üniversitedeyim demişsin hayatını yaşa

Annen kendince doğru olanı yapmış ona kızma anneler hisseder bir anne değilim ama çevremde ve yaşadıklarımda gördüğüm kadrıyla söylüyorum hakkında hayırlısı olsun

teşekkür ederimmm
evet daha burada anlattıklarım kadarını biliyorsunuz çok uzatmak istemedim benim verdiğim tavizlerin haddi hesabı yok...
biraz zaman girsin bakalım ben de artık ondan ilgi beklemek yerine kendimle ilgileniyorum ona vakit ayırmıyorum amaaa yine de bazen hüzünleniyorum göz yaşlarıma engel olamıyorum
okullar açılsın kendimi derslerime vericem bakalım
bana dua edin çabuk toparlanıyım

Aynen şimdiki gibi kendini kaptırmadan devam ettir.:)Hayatının merkezi sen ol onu merkez yapma hep üzülen sen olursun yoksa.Ama şuan biraz daha iyi olmana sevindim umarım her şey gönlünce olur.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…