• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tam kafa dagitiyorum tekrar hatirliyorum annemi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Annemi kaybedeli 6 ay onceki konularda yazmistim . Dun baraya yazdigim yazidan sonra burada cok kisiyle konustum bunlar cok iyi geldi umut doldum tekrardan hayal kurmaya basladim sizin sayenizde cok iyiydim ama simdi yine bir anda oyle kotu hissediyorum ki nefesim bile degisiyor psikolog sart mi ?. Kendim atlatamazmiyim ?

Son düzenleme:

Allah rahmet etsin tekrar..

Nefes darlığı sanırım kastın..
Psikoloğa görünmek sana hiçbir şey kaybettirmez..
Eğer bazı şeylerin önünü almazsan Allah muhafaza panik atak gibi bir rahatsızlığın olur..
Baştayken tedbirini al ve sorunlarla nasıl başa çıkacağının yollarını gör.. (;

Allah rahmet etsin tekrar..

Nefes darlığı sanırım kastın..
Psikoloğa görünmek sana hiçbir şey kaybettirmez..
Eğer bazı şeylerin önünü almazsan Allah muhafaza panik atak gibi bir rahatsızlığın olur..
Baştayken tedbirini al ve sorunlarla nasıl başa çıkacağının yollarını gör.. (;

Evet ve tek o degil basim donuyo aglama krizleri .. inş. Gidebilirim bi gun tesekkur ederim

canım başın sağ olsun.yasadığın kolay değil bencede mutlaka ilerlemeden psikoloğa git.kendine gün içinde oyalancak birşeyler bul.

Allah rahmet eylesin canım çok zor kendi kendine atlatman, bence mutlaka bir destek almalısın.bende annemi kaybetme korkusunu yaşadım yıllar önce yoğun bakımda kaldı falan, yıllar geçmesine rağman hala hatırlıyorum ara ara ve ağlamaya başlıyorum. bence hiç ihmal etme kardeşim devlette de çok iyi dr lar var bu konuda illaki özele gitmeyi bekleme. Allah sabır versin, annenede Allah rahmet eylesin tekrar.

Insan uzuldukce vucuttaki hormonlarda ona gore sinyal verirler demisti Prof.Nevzat Tarhan hatta hipnozdaki kisinin elinin ustune kalem dokunduruluyor ve kisiye kizgin demir su an eline dokunduruyoruz diyorlar kisi bagiriyor ve ayni yanan el gibi aci duyuyor bir sure sonra elinin kalem dokundurulan yerinde tipki yanik sonrasinda oldugu gibi su toplanmasi olusuyor!!!!!!!Bu bilgiyi dinledigimde hayretler icinde kalmistim.Insan beyni kalem dokunulsa bile kizgin demir acisini algiliyor ve ona gore sinirleri harekete geciyor ve beynin yine sinyalleriyle orada yanik sonrasi tepki deri buzusuyor ve su toplaniyor.Kisaca Insan beyni o kadar guzel programlanmis ki...Hipnozun etkisiyle dis cektiren bir kadinin hic aci duymadigina sahit olmustum BBC Hipnoz Belgeselinde:BBC HİPNOZ BELGESELi - YouTube

Son düzenleme:
Ve her türlü bunalım ve huzursuzluğun İlahî reçetesi:

“Bilesiniz ki, kalpler ancak Allah’ın zikriyle mutmain olur (Allah’ı anmakla sükûnet bulur). (Ra’d Sûresi, 28) Bu sayfada sana cok teselli var insallah
https://www.facebook.com/muhabbetfedaileri Bak bu sayfada hosuma giden bir yazi Umudunu Yitirenlere , Yitirmeyenlere !...

Hayata toz pembe bakmak değil bu.
Belki zor, belki zahmetli ama başka şey umutlu olmak, umutla bakmak, umudu taşımak yüreğinde.
Bu büyük gücü keşfettiği zaman artık karamsarlık diye bir kavramı bilmez kişi. Sıkılır bazı, daralır; fakat yine de güçlüdür, sıkıntılar sarmaz onu, çünkü umutludur. Yüreği geniştir, çünkü umudun verdiği güçle dopdoludur.
Umut çalışana görünür ancak, emek sarf etmek lazım.
Çaba varsa umutta vardır, inan...

Canım hiç dine yönelmeyi düşündün mü? Böyle büyük acılarda Allah'a sığınmak onun huzuruna çıkmak (namaz) gerçekten iyi geliyor

Hem namaz sonrası anneciğine de dua edersin. Namazda bir sure okuruz rabbenağfirli diye onun anlamında ''Rabbim beni, annemi, babamı ve bütün mü minleri bağışla'' diye.. Yani anneciğin için de dua etmiş olursun namaz içinde ve namaz sonrasında.

Canım hiç dine yönelmeyi düşündün mü? Böyle büyük acılarda Allah'a sığınmak onun huzuruna çıkmak (namaz) gerçekten iyi geliyor

Hem namaz sonrası anneciğine de dua edersin. Namazda bir sure okuruz rabbenağfirli diye onun anlamında ''Rabbim beni, annemi, babamı ve bütün mü minleri bağışla'' diye.. Yani anneciğin için de dua etmiş olursun namaz içinde ve namaz sonrasında.

Peki.. tesekkur ederim

Canım Allah rahmet etsin, nur içinde yatırsın onu.Ama sen de toparlanmalısın. Psikolağa kesinlikle git.Teyzeni halan, kuzenlerin çevrende sevdiğin değer verdiğin kim varsa onlarla daha yakın ol. Derslerine konsantre ol, başarılı, iyi kalpli, ahlaklı erdemli dürüst bir insan olmak için uğraşmalısın. Böylece annenin sevaplarını arttırabilirsin. Dua et, bol bol dua et, bu sonsuz bir ayrılış değil, hepimiz bir gün oraya gideceğiz ve buluşacağız. Bunun için hayırlı insanlar olmamız gerekiyor.Hangi konuda olursa olsun bana mesajla ulaşabilirsin. Yalnız değilsin canım. Dua edeceğim senin için.

Canım Allah rahmet etsin, nur içinde yatırsın onu.Ama sen de toparlanmalısın. Psikolağa kesinlikle git.Teyzeni halan, kuzenlerin çevrende sevdiğin değer verdiğin kim varsa onlarla daha yakın ol. Derslerine konsantre ol, başarılı, iyi kalpli, ahlaklı erdemli dürüst bir insan olmak için uğraşmalısın. Böylece annenin sevaplarını arttırabilirsin. Dua et, bol bol dua et, bu sonsuz bir ayrılış değil, hepimiz bir gün oraya gideceğiz ve buluşacağız. Bunun için hayırlı insanlar olmamız gerekiyor.Hangi konuda olursa olsun bana mesajla ulaşabilirsin. Yalnız değilsin canım. Dua edeceğim senin için.
Babamla bugun konusucam psikolog konusunu .. babam yuzunden yakin oldugum insanlarla gorusemiyorum m. .desteginiz icin cok tesekkur ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X