Tüp Bebek Merkezleri Tam kapanmada tup bebek merkezleri

Eso5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
20
5
1
32
Merhabalar,

Tam bu ay baslariz diye her seye hazirlanmistik ama tam kapanma geliyor.

Sizce tam kapanmada tup bebek merkezleri calisir mi, yeni hasta kabulu yaparlar mi?

Devlet kapar da özeller devam eder bence.

Benim transferim var. ilaca başlandı. Durdururlar mı?

Klinikler açik olur,sonucta çalisma izni var. Ama sağlik ocaklari kapanma esnasinda ne durumda olur acaba, ben onu dusunuyorum. Progestan igneyi vurdurmak sorun.

Bizde mayis 4 de baslayacaktik ilaclari kullanmaya tedavinin basinda iptal ederler mi acaba devlet hastanesi

Ben randevu aldım haftaya ilk görüşmem var e devletten randevumla onay aldım sokağa çıkmak için tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz eşimle bahçecide bi ön görüşme yapacağız

Anadolu Sağlık Merkezi-Joh Hopkins -İzmit 'e gitmeyi düşünenler dikkatli olsun. Bana ilk görüşme ücretsiz dediler ve görüşmede doktor muayene etmek istedi.Doktor ilk görüşmede muayene etti.Eğer o gün ilk görüşmede muayene olduğunda, ücretli olduğu iletilseydi. Kabul etmeyebilirdim. Ve uygulanacak paketin içeriğinden de bahsetmediler. Pakette muayene varmış. Ben bunu bilemem ve nitekim bilmiyordum. Şimdi paket iptal olunca benden muayene olmuşsunuz ödeme yapmalısınız diyorlar. Bu nedenle dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Back
X