Tam unuttum demistim.. :((

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Ayrılalı 23 gün oldu öle böle gecti bu günler çokta umursamayarak ama ara ara suan olduğu gibi kalbime bi sancı giriyo :'( üstüme bi ağırlık çöküo ağlamak gelio içimden ouff ouff kendimi avutuorum üniversiteye baslıcaksın bosver cevren değisicek unutursun falan filan die amaa hiç bilmiorum tanımadığım insanlar olucak daha da mı bunalırım nolur bilmiorum erkeklere de böle önyargı içindeyken :(((( Ağlayasım var

Neden hala ağlıyorsun ki bak ne güzel yeni bir ortama gireceksin yeni arkadaşlar edineceksin senin için bambaşka bir ortam oluşacak artık...
Bir erkek için bu kadar da ağlayıp sızlamanın anlamı yok artık sen hayatını yaşa gitsin bundan sonrada derslerine ağırlık ver erkek arkadaşın yine olur merak etme ama öncelikli okul hayatın olsun tamammı canım yerimseniben

tabiki öyle ama artık kimseye güvenim kalmadı daha doğrusu aşka güvenim kalmadı ya biterse diye yaşayamıcam yine biliyorum... Bu güvensizlik sorunumu nasıl yenerim bilmiyorum ama çok kötü bi durum hiçbi erkeğe inanmıyorum ben inanamıyorum :/

cnm bnm bu kadar düşünme.geleceğin ne getrceği belli olmaz..
ünivertse ortamı farklııdır.sen istemesen bile yada şöle diyim istemiyceni sansan bile kalbini aralarsın
yavaş yavaş.
şuan asla başkası olamzmış için almzmış gbi geliyor biliyorum.başkasını onun yerine koymam diyosun.
ve korkuosun yine btrse naparım nasıl dayanırım diyosun.
ama bu gençliğin getrdiği birşye aşk acısı çok doğal.daha çok yaşıycaz bnları.daha yaşın küçük.
bu kadar ayrıntıya takılma yaşa gitsin....kaydirigubbakcemile5

İyi de ne bekliyorsun ki zaten. Daha 23 gün olmuş.
Ben 9 ay sonrasında bile fenalaştığımı bilirim. sempatiksalakcinni
Hiç üstünde durmaya değmez. Doğal bir süreç bu canım. ;)
Geçmişi bırak, önüne bak. Yeni insanlarla tanışacaksın.
Yepyeni bir yol var önünde. ;)
Düşünsene bir de ya evde oturacak olsaydın. Bir uğraşın olmasaydı...
Korkunç olurdu.

Benim bu durumda tek tavsiyem o kişiye ait ne var ne yok yok etmek telefon facebook msn ... unutmak için onu hatırlatacak herşeyden uzak olduğunuzda adını bile unutursunuz....
ben bir arkadaşıma ait tüm anıları unutmak istedim ona aite herşeyi yok ettim şimdi görünce bile hiç birşey hissetmiyorum... boş boş kalbim nefret sevgi yada bir benzeri hiç bir duygu kalmadı eskiye ait hiç bir şey kalmadı... sildim hafızamdan o kişiyi sizde silin....hiç yaşamamış sayın ...o olmadan önce nasıl yaşıyorsanız öyle yaşamaya devam edin...

tabiki öyle ama artık kimseye güvenim kalmadı daha doğrusu aşka güvenim kalmadı ya biterse diye yaşayamıcam yine biliyorum... Bu güvensizlik sorunumu nasıl yenerim bilmiyorum ama çok kötü bi durum hiçbi erkeğe inanmıyorum ben inanamıyorum :/

bunu herkes yaşıyor sanırım.. güvensizlik ya biterse diye başlamak adım atmak istememek.. bu durum çok kötü biliyormusun mesala benim beğendiğim biri var. ama bir türlü o bu duygudan ya kurtulamıyor ... hem yaklaşıyor hem uzaklaşıyor.. biraz samimi konuşunca geri adım atıyor... bilmiyorumkismile

inş. çabuk geçer bu durum ... güvenemiorum bu yüzden kırıyorum herkesi eskiden çok neşeli güleç biriydim simdi öle değilim daha 18 yasında çok yıpranmıs hissediyorum

Ayrılalı 23 gün oldu öle böle gecti bu günler çokta umursamayarak ama ara ara suan olduğu gibi kalbime bi sancı giriyo :'( üstüme bi ağırlık çöküo ağlamak gelio içimden ouff ouff kendimi avutuorum üniversiteye baslıcaksın bosver cevren değisicek unutursun falan filan die amaa hiç bilmiorum tanımadığım insanlar olucak daha da mı bunalırım nolur bilmiorum erkeklere de böle önyargı içindeyken :(((( Ağlayasım var

inş. çabuk geçer bu durum ... güvenemiorum bu yüzden kırıyorum herkesi eskiden çok neşeli güleç biriydim simdi öle değilim daha 18 yasında çok yıpranmıs hissediyorum

erkekleri bir müddet hayatından uzaklaştırmayı denesen

birazda erkeksiz gelecek planlasan daha iyi olmaz mı :umursamaz:

gideceğin yerde sadece erkekler olmayacak :3:

üniversite okumayı sadece sevgili edinmek için istemiyorsun umarımbilmiyorumkismile

erkekleri bir kenara bırak ve okuluna derslerine yoğunlaş bak nasıl unutuyorsun:delphin:

yeni bir sayfa açıyosunuz hayatınıza bence bu güzel şeylerin kıymetini bilin aşk acısınıda düşünmeyin ki çabuk unutasınız

üniversite okumayı sadece sevgili edinmek için istemiyorsun umarımbilmiyorumkismile

erkekleri bir kenara bırak ve okuluna derslerine yoğunlaş bak nasıl unutuyorsun:delphin:

çok doğru daha yaşın çok genç kendini biraz olsun başka konularda geliştir... yaşın o kadar genç kii.. daha neler neler yaşayacaksın... hayatta o kadar zorluklar varkiii.

her yaşadığın kötü tecrübe senin kulağına küpe olur artık... artık bir bakıştan bir sözden anlarsın artık karşındaki oyun mu oynuyor doğru mu söylüyor...

aşk ve sevgi debir nalamda bağımlılık gibi... naısl sigara bırakılıyorsa bu aşk duygusuda bırakılabilir !!1laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:bbo::bbo:kafamçokkarıştı:jeyyar:

Tabiki üniversiteyi erkekler için istemiyorum. Sadece onu unutmak için çevremdeki erkekler kafamı dağıtırmı die beklenti içindeyim. Ama sevgili olmak filan değil amacım zaten olamam kimseyle bu halde istemiorumda bi süre..

Tabiki üniversiteyi erkekler için istemiyorum. Sadece onu unutmak için çevremdeki erkekler kafamı dağıtırmı die beklenti içindeyim. Ama sevgili olmak filan değil amacım zaten olamam kimseyle bu halde istemiorumda bi süre..

hala "erkek " diyorsun sinem00delikafadulden

çevrendeki kızlarla kafanı dağıtmayı denesen daha iyi bir adım atmış olmaz mısın?

kızın halinden kız anlar sonuçta zemuszemus

karşı cinsten bir müddet uzak durmalısın bence. yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksın:1ninca:

en iyi arkadasım dediğin bile her an yanında olamıosa ne yapim bn? ve üniversitedekileri tanımıcam hemen herseiyimi paylasamıcama göre ooo zor olucak

en iyi arkadasım dediğin bile her an yanında olamıosa ne yapim bn? ve üniversitedekileri tanımıcam hemen herseiyimi paylasamıcama göre ooo zor olucak

arkadaşlık,dostluk,sevgililik her an yanında olmayı gerektirmez

yanlış düşünüyorsun.

arkadaşlık hele hele dostluk hemen kurulmaz. herkesle hemen samimiyet kurulup hayat paylaşılmaz

çok çabuk gerçekleşmesini istiyorsun bazı şeylerin. hayat pek aceleyi sevmiyorkaydirigubbakcemile3

katılıyorum sana kıymızıaba
daha 18 yaşındasın bukadar erkek düşünme canım senin için ii olmaz anlıorum yaşın gereği bölesin ama okulunu düşün erkekleri düşündüğün kadar...hem gelip geçici aşklar genelde bu zamanlarda olur ve bununda ilacı zamandır ...zaman geçecek vakit kaybıymış diyeceksin olan sana olur yani diyim:olmaz:

Back
X